yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 7. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 7th Meeting

Korea-Fans Hatay 7. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 7th Meeting

[Resim: 37602279reasonablysmall.png]

Yine bir bulusma vakti. Arayi çok uzatmadan olagan bulusmalarimizdan aralik ayi bulusmamizi yapiyoruz. Bu sefer Kore'den gelen misafirlerimizle birlikte hosca vakit geçirecegimizi düsünerek siz degerli Korea-Fanslilari davet ediyoruz. Ayrica Hatay Korece kursunun 1 aylik kurs dönemi bitmis olacagi için kursiyerlere de Korece pratik yapma imkani olacaktir. Uzun bir aradan sonra bulusmalarimiza katilacak lee suyg byul ve shawol jonghyun'a da aramiza hosgeldiniz demek ve özlem gidermek için bulusacagiz.Kisaca bir tasla iki kus vuracagiz.Kizlar sizi çok özledik.Umarim bir gün Yarem ve Renan içinde bulusma düzenleriz.

Katilmak isteyen arkadaslar konuya yazabilir veya bana (seyhan) özel mesaj ile bildirirse sevinirim.

Bulusmaya isim yazdirmak mecburidir. Yapilacak etkinlikler listedeki isim sayisina göre dikkate alinarak yapilacaktir. Liste disindakiler dikkate alinmayacak yer olmamasi durumunda kafeye alinmayacaktir.
Yer / Place: Agape Kafe
Saat / Hour : 12.00-15.30
Tarih / Date: 24 Aralik 2011 / 24 December 2011
KATILACAK ARKADASLAR

seyhan
lee suyg byul
shawol jonghyun
anamaya
Maria
kimbumhyun+1
TheTeacher
Useobwa*-*
Baseka+1
Pritnniash´
yonghwa_sima
Ha-NeuL YouNG+2
Hongstar Lady
Je Soo
Kimnamgilmania.
everose+2
biomesra

Bu sefer geliyorum. Smile Beni de ekle ablacim. ^^
My ♪ S T A R
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
(29-11-2011, Saat: 14:54)shawol jonghyun yazdı: Bu sefer geliyorum. Smile Beni de ekle ablacim. ^^

Ekledim canim.Onay
Abla beni de yaz Biggrin Bisey olmazsa oradayim kesin Biggrin
No More...
Beni de yaz lütfen. Biggrin Yanima da belki bir ya da iki kisi olur... Onlar kesin degil ama kesinlesince yeniden haberlersiriz. ^^ Insallah o güne (gelebilme konumda) aksilik çikmaz... Sarhos
Merhaba Seyhan Ablacim ve Hatay'daki Koreseverler ! Smile Ben Korea-fans'a yeni üye oldum ^^
Böyle bir etkinlik oldugunu görünce de çok sevindim Happy0064

* Çünkü bende HATAY'dayim ^^ Smile Agape Kafe'ye de daha önce gitmistim Korelileri görmek için . .

Bu etkinlige katimayi çok istiyorum elbette. Ama 24 Aralik'a kadar çoooook zaman var.

Onun için - simdi - kesin birsey söylemek istemiyorum. Rolleyes

''Eger gelecegim [ Kesinlesirse ] size o zaman söylerim tamam?
Sizde beni listeye eklersiniz , olur mu Onay Heart

Insallah bir aksilik olmaz.

[Resim: azPZy.gif]
[Resim: 54617424.jpg]

(29-11-2011, Saat: 22:43)anamaya yazdı: Abla beni de yaz Biggrin Bisey olmazsa oradayim kesin Biggrin

(30-11-2011, Saat: 4:26)Maria yazdı: Beni de yaz lütfen. Biggrin Yanima da belki bir ya da iki kisi olur... Onlar kesin degil ama kesinlesince yeniden haberlersiriz. ^^ Insallah o güne (gelebilme konumda) aksilik çikmaz... Sarhos

Ikinizi de ekledim.Iyi düsünelim iyi olsun.Ikinizinde gelecegini umut ediyorum.OnayÖzledim sizi Heart
Finaller olmazsa Hatay'a gelmeyi dünüsünüyorum yanimda arkadasimda olur kesinlesince haberlesiriz canim. Onay
yaa o tarihh tam bizim finaller haftasina denk geliyor ben de gelmeyi çooook istiyorummm Sad( eger gelebilirsem mutlaka gelmeyi düsünüyorumm sizee simdiden iyi eglencelr..seyhan ablaa ordaki herkese benden çok çok slmlar Smile)
(30-11-2011, Saat: 11:06)Hongstar Lady yazdı: Merhaba Seyhan Ablacim ve Hatay'daki Koreseverler ! Smile Ben Korea-fans'a yeni üye oldum ^^
Böyle bir etkinlik oldugunu görünce de çok sevindim Happy0064

* Çünkü bende HATAY'dayim ^^ Smile Agape Kafe'ye de daha önce gitmistim Korelileri görmek için . .

Bu etkinlige katimayi çok istiyorum elbette. Ama 24 Aralik'a kadar çoooook zaman var.

Onun için - simdi - kesin birsey söylemek istemiyorum. Rolleyes

''Eger gelecegim [ Kesinlesirse ] size o zaman söylerim tamam?
Sizde beni listeye eklersiniz , olur mu Onay Heart

Insallah bir aksilik olmaz.

Tabiki eklerim.Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi