yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Çorum
Güzel ülkemizin, Çorum'un da yasayan güzelim insanlar.Yaklasik 26.000 üyeli bu genis ailede Çorum'dan katilan kaç üyeyiz.. Burada toplanalim lütfen...
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çorumlu arkadaslarimizi bekliyoruz. Talepler dogrultusunda, Korea-Fans Çorum Bulusma Toplantisi yapilacaktir.

Konuyu açan, Çorum Temsilcimiz Esma arkadasimiza tesekkür ederiz...
Çorum'daki arkadaslarimiz hadi bulusmaya umarim katilim olur Onay
Evet arkadaslar hemen sayinizi belirtin Durtuk ve bence vakit kaybeden bulusmalarinizi gerçeklestirin. Onay Gerçekten çok güzel vakit geçiriliyor bulusmalarda. Super Aja Aja Fighting ! :atkilinc:

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Umarim katilim olur benim tanidigim toplam 6 kisi suan.Yani ailece biz variz.Eger katilim olursa bulusma da yapariz.Hadi arkadaslar hepinizi bekliyoruz.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Umarim Çorum'dan da çok sayi da arkadasimiz çikar ve güzel bir bulusma ayarlanir. Smile
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ben Çorumda degilim ama Çorumluyum gerçekten memleketim harika bir yer Hadi Hemserilerim neredesiniz sizi tanimak istiyorum Opucuk
Bende Çorum'da degilim ama Çorumluyum umarim katilimlar olur oraya gittigimde katilan arkadaslarla tanismak isterim Onay.Hadi Çorumlular nerdesiniz Biggrin.

(19-05-2010, Saat: 21:35)koreli yesim yazdı: Bende Çorum'da degilim ama Çorumluyum umarim katilimlar olur oraya gittigimde katilan arkadaslarla tanismak isterim Onay.Hadi Çorumlular nerdesiniz Biggrin.
Selam Yesim Bu konu gerçekten harika olmus Bende Istanbul da oturuyorum ama samandira bana çok uzak Aglaelsalla insallah Istanbul bulusmamiz oldugunda yada kimbilir belki Çorum da karsilasabiliriz Seninle
Smile
(19-05-2010, Saat: 21:42)angelus2097 yazdı:
(19-05-2010, Saat: 21:35)koreli yesim yazdı: Bende Çorum'da degilim ama Çorumluyum umarim katilimlar olur oraya gittigimde katilan arkadaslarla tanismak isterim Onay.Hadi Çorumlular nerdesiniz Biggrin.
Selam Yesim Bu konu gerçekten harika olmus Bende Istanbul da oturuyorum ama samandira bana çok uzak Aglaelsalla insallah Istanbul bulusmamiz oldugunda yada kimbilir belki Çorum da karsilasabiliriz Seninle
Smile

insallah

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi