yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Büyük Bulusma
[Resim: dsc07114.jpg]

[Resim: dsc07118w.jpg]

[Resim: dsc07120k.jpg]

[Resim: dsc07149x.jpg]

[Resim: dsc07123c.jpg]
Ring Ding Dong yaparkene... Biggrin

[Resim: makotoorooftop1.jpg]

Usagi: I Want to see You, Mamo-chan!
Seiya: Am I not good enough?

[Resim: dsc07131s.jpg]

[Resim: dsc07124b.jpg]

[Resim: dsc07128l.jpg]

[Resim: dsc07159z.jpg]

çok güzel fotolar gec egece ne enerji bu sizlerde Smile
Paylasim için tesekkürler çok güzel olmus. Smile
MAVİSÜLÜN MISRA
[Resim: dsc07160rm.jpg]

[Resim: dsc07162c.jpg]

[Resim: dsc07164o.jpg]

[Resim: dsc07165.jpg]

[Resim: dsc07166c.jpg]
Bunlarda son fotograflar... Benden bu kadar. ^^

Son olarak bende yasadigimiz tüm o güzel gün için 2-3 bir sey söyleyeyim, gerçi herkes anlatilabilecekleri çok güzel özetlemisler bana pek bir sey birakmamislar. Biggrin Neyse... Inanilmaz bir gündü, bastan sona çok eglendim ve zaman zaman da bu harika birlikteligi düsünerek hüzünlendim. Bu benim daha dogrusu Kocaeli ekibinin ilk defa bir Ankara bulusmasina katilisimizdi... Her sey ama her sey mükemmeldi. Gün sonunda bir çok kez keske günü basa sarabilsek dedik. Smile Tanismayi çok istedigim bir çok kisiyle tanisip yüz yüze konusmak harikaydi. Biggrin Bu güzel organizasyonda emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler. Korea-fans ve degerli üyeleri, hepinizi çok seviyorum iyiki varsiniz. Opucuk

:img-cray: Aglama Su an katilamamanin çok büyük üzüntüsü içerisindeyim. Sad Artik bir daha ki bulusmalarda sizlerle tanisma firsatini kaçirmam insallah. Smile
Bu arada Nanta gurubu üyelerinin boyu çok mu uzun, yoksa bizim kizlar yaslanacak bir omuz mu ariyorlar? :img-hysterical:
~~ SMTown ~~
(11-12-2010, Saat: 18:48)heoftma yazdı: :img-cray: Aglama Su an katilamamanin çok büyük üzüntüsü içerisindeyim. Sad Artik bir daha ki bulusmalarda sizlerle tanisma firsatini kaçirmam insallah. Smile
Bu arada Nanta gurubu üyelerinin boyu çok mu uzun, yoksa bizim kizlar yaslanacak bir omuz mu ariyorlar? :img-hysterical:

:img-hysterical: Onlarin boylari uzundu yaa. Biz kisa sayilmayiz Biggrin
Ama fotograflara bakilirsa yaslanilacak bir omuz aranmis gibi de duruyor Zuhaha
Arkadaslar kutluyorum sizi Korea Fansi önemsediginiz her halinizden belli.Ayrica çok sanslisiniz bu güzel güne katildiginiz için.Bende sansliyim çünkü arkadaslarimin fotograflarini gördüm maasallah hepinizde birbirinizden güzelsiniz.Sizi çilgin TÜRKLER.Onay
[Resim: dsc07006do.jpg]

[Resim: dsc07007zh.jpg]
Seni gibi Sura hanim,çimdik atacaktin dimi ele bak ele.:img-hysterical::img-hysterical:
[Resim: dsc07008n.jpg]

[Resim: dsc07040x.jpg]

Ben bu fotograflari yeni görüyorum.Ellerine saglik kim çektiyse agzim ne güzel açilmis sinek kaçacak yahu. Abaza
Unutulmaz muhtesem bir gündü.
O fotograflarin birinde dövecek gibi bakmisim. Zuhaha
Tekrar çok sag ol süper fotograflar.Opucuk:muzikgurubu:

Kzilar günün sonunda bile sizin eglenceniz bitmemis sanirim. :muzikgurubu: Atkilic
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi