yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Büyük Bulusma

[Resim: cimg3185.jpg]

Günün sonunda yorgun düsenler :img-hysterical:
[Resim: cimg3186q.jpg]

[Resim: cimg3188b.jpg]

[Resim: cimg31870.jpg]
He he bayagi yorulmussunuz sonrada Kocaelilier. :muzikgurubu: Harikasiniz gerçekten.
Resimler harikalar, her kare ayri güzel... Onay Tesekkürler Esma'cigim... Opucuk

(07-12-2010, Saat: 21:53)sunshine yazdı: He he bayagi yorulmussunuz sonrada Kocaelilier. :muzikgurubu: Harikasiniz gerçekten.

Hemde nasil yorulduk... Ama degdi valla. Uykusuzlugada, yorgunlugada, yasadigimiz stresede deger bir gündü Super Biggrin
Bu resimler süper, harika ya.... :muzikgurubu: Opucuk Opucuk
Ertesi gün biraz erken baslamisti. Saat 12'de baslayacak olan büyük bulusma öncesi gittigimiz mekanda hazirliklar son sürat ilerliyordu. Mekanin bahçesinde Hilmi abi, Melisa, Derya abla, Zeynep, Cansu ve kardesi ile vakit geçirirken Ankara'daki Korea-Fansli arkadaslar gelmeye; mekandaki hazirliklar tamamlandiginda da görevli arkadaslarimiz misafirleri içeri almaya basladilar. Katilimcilar sadece Ankara'dan ibaret degildi. Kocaeli, Istanbul, Eskisehir, Çankiri, Çorum ve Izmir'den akin akin geliyorlardi. 32,000 kisilik bir ailenin temsili olarak bir araya geldigi etkinlik nitelik ve nicelik olarak "büyük bulusma" tanimini tam olarak karsiliyordu. Super

Farkli sehirlerden gelen bazi arkadaslarimizin sadece "Büyük Bulusma"ya katilma imkanina sahip olmalarindan dolayi dünkü gösteriden geriye kalan, Serhat arkadasimin getirdigi brosürleri Nanta grubu üyelerinden imza almak isterler düsüncesiyle Büsra arkadasimla birlikte masalara dagitmaya basladik. Forumumuzun ihtisamina sahit olmak heyecan vericiydi. Dolasabildigim kadariyla masalara tek tek gidip Korea-Fansli arkadaslarima "hosgeldiniz" demekten çok büyük keyif aldim. Geç de olsa aramiza katilan Kocaeli grubuyla "büyük bulusma" kadrosu tamamlanmis oldu. Nanta grubunun sahnedeki ve sahne arkasindaki üyelerini, korea-fansli arkadaslarimizla kaynasmalari amaciyla belirlenen masalara mümkün oldugunca ayri ayri oturtmaya çalistik. Açilis konusmasini yapan Hilmi abinin ardindan, sahneye çikan Sayin Büyükelçi, Sayin Müstesar araciligi ile yaptigi konusmada bazi müjdeli haberleri verdikten sonra "Korea-Fans 2. Geleneksel Yaz Yarismalari"nda alanlarinda birinci olan Korea-Fansli arkadaslarimiza plaket ve LG markali ürünler takdim ettiler. Happy0064

Ödül töreninin ardindan Sayin Büyükelçi Jae Hyun-bae, Sayin Müstesar Dong-woo Cho, TRT yetkilisi Hande Hanim, PMC Prodüksiyon temsilcisi Chan-seo Kim, Disisleri Bakanligi yetkilisi, Nanta seflerinden Young-hoon ile korea-fans'tan kiday baksi (Hilmi abi), Mashimaro (Bahar), mavisülün (Hale abla), kaderim (Kader) ve fan of goong (Ümran) ile protokol masasindaki yerlerimizi aldik.

Sayin Büyükelçi, Disisleri Bakanligi yetkilisi, Hande hanim, Bay Kim ve Nanta Young-hoon ile yakindan tanisma ve konusma olanagina sahip oldum. Sayin Büyükelçi'yle tanisip hakkimda bilgi edindikten sonra kartvizitini verdi.

Disisleri Bakanligi yetkilisi Kore'ye olan ilgimin nereden kaynaklandigini ve hangi aktör ya da aktrisi begendigimi sordu. Kore'ye olan ilgimin kisilerden degil; Kore'nin tarihinden, kültüründen ve dilinden kaynaklandigini, günümüz Kore'sini anlamanin öncelikle geçmisi hakkinda bilgi sahibi olunmasindan geçtigini söyledim. Ayrica masadaki ezmeyi çok begendigi için ikincisini de garsondan istememi rica etti. Smile

Nanta Young-hoon ile fotograf çektirmek ve imza dagitmaktan arda kalan zamaninda konusabildim. Türkiye'de daha önce bulunup bulunmadigini, Türk yemekleri ve Türk insani hakkinda bir takim sorular sordum. Türkiye'de daha önce bir kez Istanbul'da bulundugunu, Türk yemeklerinin çok lezzetli oldugunu ve Türk insaninin da çok kibar oldugundan bahsetti. Kore için sordugu benzer sorulara cevap verdim. Kendisine bir dahaki sefere Izmir'e gelmesini de önerdim. Onay

Ayni zamanda Hale ablama da tercümanlik yapiyordum. Onay

TRT yetkilisi Hande Hanim ile daha fazla konusabildim. Büyükelçiligin Izmir'deki Kore Kültür Festivali'nden baslayip, TRT'nin yayinladigi Kore dizileri, oradan kisaca forumumuzun hikayesine kadar birçok konuda konustuk. Küçüklügünden beri Kore hikayeleriyle büyüdügü için o da tam bizim gibi bir Koresever. TRT'de yayinlanan Kore dizilerinin anlasmalarini yapmak üzere birçok kez Kore'ye gitmis. Kendisinin Kore'ye hayran kalmasindan ve Korelilerin Türklere olan hayranligindan bahsederken gözlerinin içi parliyordu. Ayrica forumumuzun dinamizmini gördükçe etkilenmemesi isten bile degildi. Smile Bizlere söyledigi en önemli sey, Kore dizisi izlemekle ilgili taleplerimizi sürekli olarak [email protected] ve özel mail adresine iletmemizdi. TRT'nin EBS kanali ile olan ortak belgesel projelerinden bahsetti. Üstelik TRT'nin yeni Kore dizileri yayinlamaya devam edecegini de müjdeledi.

Sahnedeki sunumu gerçeklestiren Büsra arkadasimiz protokol masasina getirdigi mikrofonla korea-fans'i temsil edenlerden temennilerini iletmesini ve resmi ve özel kurum kurulus temsilcilerinin de bulusmaya davetli Korea-Fansli misafirlerin sorularini cevaplamasini rica etti. Yetkili agizlardan duyulanlar korea-fanslilarin mutlulugunu katbekat arttirdi. Alkis

Vakit ilerlediginde Sayin Büyükelçi isleri dolayisiyla salondan erkenden ayrildi. Protokol masasindan kalkarken kimsenin rahatsiz olmamasini istediyse de ayaga kalkip kendisini ugurladigimizda tokalasarak onore etti. Anlasma Allahrazi

Büyükelçinin mekandan ayrilmasindan sonra Nanta grubunun da ayrilik vakti gelmisti. "Büyük Bulusma" yemeginde bikmadan, usanmadan fotograf çektirip imza dagitmislardi. Ayrilik hem Nanta hem de Korea-Fans için agir gelmisti. Seflerden Hwang Yoo-kyung'in gördügü yogun ilgi karsisinda duygulandigini ögrendim. Masadaki PMC Prodüksiyon temsilcisi Bay Kim ile sef Young-hoon'un iletisim bilgilerini rica ettim. Memnuniyetle arz ederek ayrildilar. Smile

En son TRT yetkilisi Hande Hanim, ayrilmadan önce çalismalarimizin ve basarilarimizin devamini dileyerek Kore dizileri ile ilgili taleplerimizi her zaman iletmemizi istedi.

Mekanda yaprak dökümü basladiginda Korea-Fanslilarin sayisi git gide azaliyordu. Kocaeli grubuyla daha yakindan ilgilenmeye ve konusmaya basladigimda bulusma fotograflarinda gördügümüzün bir yanilsama olmadigini anladim. Tipik bir Korea-Fansli gibi birbirimize karsi hiçbir yabancilik hissetmemistik. Kocaeli bulusmalariyla bütünlesen forumumuzun logosunun üzerinde yer aldigi pankartin açilmasiyla fotograf karesine sigabildigi kadariyla birçok kisi bir sancak altina toplanan askerler misali sigisip poz veriyorduk. O an güzeldi. Onay Pankarti her ne kadar itfaiye brandasi gibi tutamasam da elimin o pankarta degmesi sirtimi yere getirmeyecekti. Biggrin

Kocaeli grubuyla da güzel bir vakit geçirdikten sonra mavisülün haricindekilerle vedalastik. Kendilerinin temennilerini paylasiyor bir gün Kocaeli veya Izmir'de bulusmayi ümit ediyorum. Smile

Davetli oldugumuz aksam yemegine icap etmek üzere beklemeye koyulmusken ayni mekanda çalan The Godfather'in hafizalardan silinmeyecek müzigi konsepte uyuyordu. Siyah bir deri koltuk, siyah giyimli adamlar, güzel bayanlar ve fotograf makineleri. Eksik olan tek sey siyah bir fötr sapkaydi. Biggrin Arabanin altindan çikarip kucagima koyacagim tüy döken tekir bir kedi ve ceketin cebine koymak üzere saksinin birisinden koparilmis kirmizi bir çiçek hiç de fena olmazdi. :img-hysterical:

Mekan çalisanlarinin islerini kolaylastirmak adina oradan ayrilip vakit geçirmek amaciyla bir baska yere giderek beklemeye koyulduk. Oradaki diyaloglarimizla sosyal medya araçlarini kullanarak sürdürdügümüz iliskileri daha da pekistirdik. Smile

Günü aksam 6'ya kadar olan kismini degerlendirmek gerekirse, Nanta Cookin' gösterisinin ve Büyük Bulusma'nin gerçeklesmesinde katkilari ve destekleri olan Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayin Jae Hyun-bae, Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçilik Müstesari Sayin Dong-woo Cho, Kore Cumhuriyeti Disisleri Bakanligi Yetkilisi, PMC Prodüksiyon Temsilcisi Sayin Chan-seo Kim ve Nanta Cookin' ekibi ile tüm Korea-Fans ailesine sonsuz tesekkürlerimi, minnetlerimi, sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum. Smile
Yahu destan yazmissin yine Sinan Biggrin o kadar güzel detayli anlattin ki o ani tekrar yasadim sanki rüya gibiydi. Sarhos Sizleri tanidigim için çok mutluyum Korea-Fans'in bana verdigi en güzel hediyesiniz sizler. Kocaeli'ne gelme sözünü unutma bir aci kayfemi içeceksin ona göre BiggrinDurtuk Kocaeli grubu oraya enerjisini getirdi bu bulusmanin sonunda çok belli oldu. Biggrin :muzikgurubu: Sizi seviyorum Kalp Opucuk Hersey için tekrar yürekten tesekkürler Sinan iyi ki varsin... Sarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Sinan sen yazar olabilirsin, anlatimin oldukça sürükleyici. Okudukça okuyasi geliyor insanin. Yazim kurallari vs. her seye uyulmus. Biggrin Forumumuzun yazari Sinan Bey. Atkilic
Hakkınızı helal edin. ~
Bosuna demiyorum, Sinan kesfedilmeli diye.Atkilic

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi Alkis rüya gibi geçti bir seyin farkina vardim iyiki bu güzel ailenin içinde yer aliyorum .Ayrica beni ankarada yanliz birakmayan kübra'ya ve ankara ekibine sonsuz tesekkür ediyorum ...Sizlerle tanismak çok güzeldi .Hersey için tesekkürler korea fans ailesi ....

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi