yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Büyük Bulusma
Tek kelimeyle harika bir konser ve yemekti... duygularimi anlatacak kelime bulmakta zorlaniyorum. Kendimi ailemle bulusmus gibi hissediyorum. herkese çok tesekkür ederim. sizleri seviyorum
resimlerden anlasilan suki baya eglenceli geçmis bulusma.. keske bende gelebilseydim ama olsun insallah ilerki büyük bulusmalara gelebilirim giden arkadaslara tesekkürler Biggrin
Fotograflar süper. Sagol Yasemin ablam ve Burçin'im. Opucuk
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Süper bir bulusma olmus. Kalabalik ve ortamda güzel sizin adiniza sevindim. Ayrica herkes Nanta ekibiyle fotograf çekilmis anlasilan. :d Herkes çok hos duruyor gerçekten. Özellikle butterfly ( Burçin ) masallah bebisim gözlerin süper duruyor. Opucuk Wando ( Sinan ) çok karizmatik durmus takim elbise falan, pozlarda o biçim. Abaza Yasemin her zamanki gibi güler yüzlü, Esma ve annesi ( adriyass501 - denizgözlü ) harikasiniz. Herkesi sayamayacagim herkes çok hos gerçekten. Daha nice bulusmalar diyelim. Onay Içinde benimde oldugum bir bulusmada olur insallah. :img-bee:
(06-12-2010, Saat: 12:23)fan of goong yazdı: Tek kelimeyle harika bir konser ve yemekti... duygularimi anlatacak kelime bulmakta zorlaniyorum. Kendimi ailemle bulusmus gibi hissediyorum. herkese çok tesekkür ederim. sizleri seviyorum

Seni görmek benide çok mutlu etti tatlim. Opucuk Seni seviyorum. Opucuk

(06-12-2010, Saat: 9:25)mavi_61 yazdı: Mine abla gelmedi mi? Biz otururken öyle bir sey dendi. Sonra kalabaliga geldi bir daha dönemedik o masaya. Fotograflarda da göremedim Durtuk

Geldi tatlim sizin iki arka masanizda oturuyordu. Biggrin

Ayse seni de bekleriz tatlim. Seninle de deli pozlar veriririz. :img-hysterical:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Vay o çocuk kim ya... off off... sarkicilar gibi ayni..mblaQ da ki oglana benziyorBiggrinD:

Bu yer Ankara'nin neresinde acaba?? Kizilay'a yakin mi? Bende oraya Koreli arkadaslarimi götürecegim de. Smile

(06-12-2010, Saat: 9:25)mavi_61 yazdı: ay ben ordaki fotograflara bakmadim bile. Bizimde fotografimizi çekmisti ama biz unuttuk Sad neyse fotografçi abi bakar bakar anar bizi artik Biggrin

ekleyemiyorum ben fotograflarimi. Fazla yok zaten. Merak edenleri facebooka alalim Biggrin
Korelilerdekide ne sabirmis mübarek herkesle teker teker poz vermek. Kendimi düsünüyorumda 5. kisiden sonra çildirirdim heralde Biggrin

Mine abla gelmedi mi? Biz otururken öyle bir sey dendi. Sonra kalabaliga geldi bir daha dönemedik o masaya. Fotograflarda da göremedim Durtuk

Mine abla geldi de. Biraz geç geldi. Saniyorum 2 ye dogru falandi. Sonrada saat 3 de kursta ders baslayacak diye ögrencilerle birlikte gittiler.

RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(06-12-2010, Saat: 3:26)kimyon yazdı:
(05-12-2010, Saat: 23:47)Hye Woo_26 yazdı: [Resim: cimg31210.jpg]

Süpersiniz, Büsra, iki dakikaligina yer degistirsek... Abaza
O arada ben de hiç fena durmazdim yani...

Seçilim gelebilseydin canim keske senle de böyle fotolarimiz olurdu :Aglama: Ama artik Kocaelide Abaza Gelebilirsen tabii ki Dodgy

(06-12-2010, Saat: 15:48)gum jandi yazdı: vaysss o çocuk kim ya... off off... sarkicilar gibi ayni..mblaQ da ki oglana benziyorBiggrin

Evet o havali kendini begenmis kendini sanatçi gibi sanan tipli oppa Biggrin (çok fazla bir tanimlama oldu ama öyleydi cidden Dodgy ) MBLAQ den Lee Joon a benziyor. Biz de benzettik. Bir de Jo Ji Hoon a benziyor gözleri. Bir de Jung Il Woo oppayada benzettik. Abaza
Üçünün karisimi birseydi iste :img-hysterical:

(05-12-2010, Saat: 22:50)Boicegirl yazdı: Ah siz kizlar..Harikasiniz yahu.Heyy sen Sura hanim ne güzel yazmisin notuma o seyleri. Abaza

Büsüm yazarim iste ben öyle. Abaza Ehh yazdigim kisiye de bagli tabii Abaza Opucuk ;)

(05-12-2010, Saat: 23:01)OneLeN yazdı:
(05-12-2010, Saat: 19:33)manyax yazdı:

Kocaeli ekibinde fanlarim varmis. Onlarla poz verdim bol bol. Sonra imza dagittim. [Imzami çek senet islerinde kullanirsaniz gözünüzü oyarim. :img-hysterical: ]

Çek senet islerini karistirma sen bakayim, o kisimlar bizim bilecegimiz is Abaza
Yasemin unnie Kocaelide bir Fan Bulusmasi istiyoruz ona göre. Durtuk Yoksa benden çekecegin vardir bilesin. Abaza
(06-12-2010, Saat: 15:48)gum jandi yazdı: vaysss o çocuk kim ya... off off... sarkicilar gibi ayni..mblaQ da ki oglana benziyorBiggrin

Evet o havali kendini begenmis kendini sanatçi gibi sanan tipli oppa Biggrin (çok fazla bir tanimlama oldu ama öyleydi cidden Dodgy ) MBLAQ den Lee Joon a benziyor. Biz de benzettik. Bir de Jo Ji Hoon a benziyor gözleri. Bir de Jung Il Woo oppayada benzettik. Abaza
Üçünün karisimi birseydi iste :img-hysterical:

[/quote]

Kim benziyormus MBLAQ'deki Lee Joon'a? Hangi fotodan bahsediyorsunuz??

-----------------------------------------------------------
Yasemin bu arada benimde çok hayranim varmis. BiggrinD Bayagi bir kisiyle fotograf çekindim. Biggrin
Sitede fan kulup açalim kendimize... :img-hysterical::img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi