yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara, Aksam Yemegi (17.12.2010)
evet canim ya meslektasim benimOpucuk

bu arada benim için çok güzel bir aksamdi. Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Hilmi Abinin aksam beni çagirmasi beni çok mutlu etti. çok tesekkür ediyorum sahsina ve tanistigim tüm arkadaslara çok tesekkürler.. Mr.T sizinle tanismaktan onur duydum

(18-12-2010, Saat: 1:52)sunshine yazdı: Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Büsramiz çektigi için fotograf makinemi çikartmamistim. Biggrin Iki fotograf çektim sadece, birinde iyi çikmamisiz onu eklemiyorum he he. Onay

Meslekdasim Ümran ve ben. Ne çok ortak yönümüz varmis Ümran. Atkilic

Bu arada Mr.T memnun kaldin mi bakayim? Biggrin

[Resim: sdc10633.jpg]

Ben sohbetinizden çok memnun kaldim Mr.T... Tekrar baska ortamlarda sohbet etmekten zevk duyarim

(18-12-2010, Saat: 2:17)mr.T yazdı:
(18-12-2010, Saat: 1:52)sunshine yazdı: Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Büsramiz çektigi için fotograf makinemi çikartmamistim. Biggrin Iki fotograf çektim sadece, birinde iyi çikmamisiz onu eklemiyorum he he. Onay

Meslekdasim Ümran ve ben. Ne çok ortak yönümüz varmis Ümran. Atkilic

Bu arada Mr.T memnun kaldin mi bakayim? Biggrin

[Resim: sdc10633.jpg]

Ümran hocam sormak lazim Tuba Abaza

Çok begendim forograflari... Hepiniz ayri tatlisiniz...Gerçekten çok egleceliydi... film günleri fikri için de Hilmi agabeye çok tesekkürler tabiki sunshine'da... Filmleri belirleyecekmis. Öyle ookudum. Harika bir aksam geçirdim arkadaslarim. Çok mutlu olum. Ayrica Kore büyükelçiligine de tesekkürü bir borç biliriz, Hilmi agabeyin dedigi gibiOnay

bu arada bunu ins. yil basina dogru tekrarlamak isteriz çok güzel olurSarhos
(19-12-2010, Saat: 22:29)fan of goong yazdı: Çok begendim forograflari... Hepiniz ayri tatlisiniz...Gerçekten çok egleceliydi... film günleri fikri için de Hilmi agabeye çok tesekkürler tabiki sunshine'da... Filmleri belirleyecekmis. Öyle ookudum. Harika bir aksam geçirdim arkadaslarim. Çok mutlu olum. Ayrica Kore büyükelçiligine de tesekkürü bir borç biliriz, Hilmi agabeyin dedigi gibiOnay

bu arada bunu ins. yil basina dogru tekrarlamak isteriz çok güzel olurSarhos

hocam film günlerinde de görüselim insallah. filmden sonra kritik yapariz.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi