yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 2. Samsun Bulusmasi
Ben gelemiyorum...
Ailem izin vermedi..SebepBiggrinershane..
Gelmeyi ne kadar istedigimi anlatamam,eger yaza dogru tekrar yapilirsa ailem izin verecegini söyledi..Kuzenimin aileside..
Çok özür dilerimAglaelsalla
Sadece cumartesi oldugunu biliyorum.
(12-02-2010, Saat: 13:37)_Merve_Goong yazdı: Ben gelemiyorum...
Ailem izin vermedi..SebepBiggrinershane..
Gelmeyi ne kadar istedigimi anlatamam,eger yaza dogru tekrar yapilirsa ailem izin verecegini söyledi..Kuzenimin aileside..
Çok özür dilerimAglaelsalla

Çok üzüldüm canim ya, gelememenize..Sad Insallah bir daha ki bulusmamizda aramizda olursunuz..
Bende gelemiyorum malesefSad benimde bugün kesin oldu gelemiyecegimSad Çok istiyordum gelmeyi ama malesef olmadiSad Umarim çok eglenirsinizOpucuk
SONG IL GOOK FAN CLUB

Ballandirmak gibi olmasin ama çok eglendik Biggrin Gelen tüm arkadaslara tesekkürler. Iyi ki varsiniz.

Kizlar fotolari bekliyorum 4 gözle Biggrin
(13-02-2010, Saat: 20:13)wiseacre_daisy yazdı: Ballandirmak gibi olmasin ama çok eglendik Biggrin Gelen tüm arkadaslara tesekkürler. Iyi ki varsiniz.

Çok bilmis abla o kadar iddiali olma, bizim kadar eglenmis olmaniz imkansiz, eglenemezsiniz Biggrin
(13-02-2010, Saat: 20:19)seküre yazdı:
(13-02-2010, Saat: 20:13)wiseacre_daisy yazdı: Ballandirmak gibi olmasin ama çok eglendik Biggrin Gelen tüm arkadaslara tesekkürler. Iyi ki varsiniz.

Çok bilmis abla o kadar iddiali olma, bizim kadar eglenmis olmaniz imkansiz, eglenemezsiniz Biggrin

Papatya'm Züleyha'dan yarin fotograflar gelecek ve farkli bir konu basligi altinda resimleri koyacagim foruma,bu arada Mahmut çatlada patla çok eglendik sizden de çok eglendik helede Emral'in yaptigi son olay hepimizi gülme krizine soktu vallaha Biggrin.
Kim Hyun Joong

(13-02-2010, Saat: 20:49)setayy yazdı:
(13-02-2010, Saat: 20:19)seküre yazdı:

papatyam züleyhadan yarin fotolar gelecek ve farkli bir konu basligi altinda resimleri koyacagim foruma bu arada mahmut çatlada patla çok eglendik sizden de çok eglendik helede emralin yaptigi son olay hepimizi gülme krizine soktu vallaha Biggrin
Seytanigulme kapak geliyo Setanay abla, bizde içinde gülme olmadan 1 dk geçmedi, görücez bakalim bu kez iddiali konusuyorum Seytanigulme
(13-02-2010, Saat: 20:49)setayy yazdı:
(13-02-2010, Saat: 20:19)seküre yazdı: Çok bilmis abla o kadar iddiali olma, bizim kadar eglenmis olmaniz imkansiz, eglenemezsiniz Biggrin

papatyam züleyhadan yarin fotolar gelecek ve farkli bir konu basligi altinda resimleri koyacagim foruma bu arada mahmut çatlada patla çok eglendik sizden de çok eglendik helede emralin yaptigi son olay hepimizi gülme krizine soktu vallaha Biggrin
:img-hysterical: :img-hysterical:

Emralim bir tane ya Opucuk Onun her hali süper. Mahmutcum çok eglendik çok.. Düsünsene 9 tane kiz :img-hysterical:

Bizim solistimiz bile vardi :img-bee:
Ya banane hani geldigimde resimleri görecektim,eklememissiniz haniBiggrin Valla ben sahidim eglendiginize:d telefonda arkadan öyle bir ses geliyordu ki zor aldim papitomun sesiniBiggrin
Aradiginiz için ço...k tesekkür ederimAbaza Bekliyordum ben de çok mutlu oldumBiggrin:d

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi