yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 2. Samsun Bulusmasi
(06-02-2010, Saat: 22:32)SU PERISI yazdı:
(06-02-2010, Saat: 19:31)mihenktasi yazdı: Bu sefer kalabalik bekliyorum hiii Ofkeli

Insallah ablacim bu sefer dualarimiz kalabalik olmamiza..Biggrin

Bende geliyorum Smile.beni 3,4 kisi sayabilirsiniz yanimda bir arkadasim birde kuzenim olucak ikiside korea fans'tan.Kuzenimde arkadaslarini getiricek onlarda bizim gibi kore tutkunuSmile.Bu durumda kalabalik oluruz bence Biggrin.
(07-02-2010, Saat: 4:57)Ji Hoo yazdı:
(06-02-2010, Saat: 22:32)SU PERISI yazdı:
(06-02-2010, Saat: 19:31)mihenktasi yazdı: Bu sefer kalabalik bekliyorum hiii Ofkeli

Insallah ablacim bu sefer dualarimiz kalabalik olmamiza..Biggrin

bende geliyorum Smile beni 3, 4 kisi sayabilirsiniz yanimda bir arkadasim birde kuzenim olucak ikiside korea fans'tan.Kuzenimde arkadaslarini getiricek onlarda bizim gibi kore tutkunuSmile Bu durumda kalabalik oluruz bence Biggrin

Insallah Nursena'cim..Smile
Ve bombayi koyuyorum Biggrin.Büyük ihtimalle 3 tane mogol arkadasim'da bize eslik edicek Biggrin.

Bende Samsun'dayim ama gelemeyebilirim.Siz banada bildirin nerede bulusucaginizi yinede haberdar olayim.
SONG IL GOOK FAN CLUB

(08-02-2010, Saat: 0:53)ISIS yazdı: ve bombayi koyuyorum Biggrin.Büyük ihtimalle 3 tane mogol arkadasim da bize eslik edicek Biggrin

Mogol mu? Biggrin
Neyse bende suanda ailemi inka etmeye çalisiyorum Aglaelsalla
1.inci Samsun bulusmasi gerçeklesmismiydi onu kaçirmisim görmemisim.2.incisinde daha çok katilim olur insallah arkadaslar Onay
Samsun'un neresinde bulusucagimaza ve zaman'ina bagli Biggrin.

♥Sonuna Kadar U Kiss ♥
[Resim: tumblr_lqh4zoRG1E1qio6euo3_250.gif]

(09-02-2010, Saat: 23:46)eda kun yazdı: Samsun'un neresinde bulusucagimaza ve zaman'ina bagli Biggrin.

Eda kun bu cumartesi yani 13 subatta bulusacagiz insallah..Smile lütfen gelmeye çalis...
Öyleyse gelemiyorum ben öf ya :Img-cray: Aglaelsalla

♥Sonuna Kadar U Kiss ♥
[Resim: tumblr_lqh4zoRG1E1qio6euo3_250.gif]

Ben üye olmamisken arkadasim zaten ö.m atmisti.Yani yeri ve zamani biliyorum.Bende geliyorum umarim kalabalik oluruz,egleniriz ö.ö ~~Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi