yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 2. Samsun Bulusmasi Fotograflari
tabi açilisi bizle yapacaktim nasil olacakti ki baska sende büyükten küçüge misali organizatör ve konuk misafir ile basladim az kaldi videolarda geliyor papatyam Opucuk
Kim Hyun Joong

Bu fotolar ayrica Ezgi (asiruh) için çektirilmistir.Biggrin Ohhh senden önce sarildim iste Setenaya Biggrin

(14-02-2010, Saat: 17:58)setayy yazdı: beyza senin inadina çektim bu fotoyu papatyami öperken Biggrin
[Resim: resim001ly.jpg]
http://img682.imageshack.us/img682/5963/sdc10549q.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/6291/sdc10554.jpg
yapma ezgisime papatyam ezgi bir sardimi sana beni birak forum bile kurtaramaz bu konuda baya bi hassaslasti benim kapagim kankam ezgim Opucuk
Kim Hyun Joong

(14-02-2010, Saat: 19:41)setayy yazdı: yapma ezgisime papatyam ezgi bir sardimi sana beni birak forum bile kurtaramaz bu konuda baya bi hassaslasti benim kapagim kankam ezgim Opucuk

Sen benim Beyzama yaparken iyi mi Biggrin Hem kiyamaz Ezgi bana Biggrin
Sizleri böyle neseli bir sekilde, bir arada görmek çok güzel...Smile
Ya ama inanmiyorum Papatya Abla,Emral Abla,Setenay Abla ve Nursena bu bana yapilir mi ya Aglama (Nursena sen Samsun'da ne ariyorsun Biggrin) Yani insan telefon eder banada o güzel sesimle katilirdum size bende Aglama Oh valla bakiyorumda herkes Samsun'da oturuyormus Aglama Yazdim bunu bir kenara ben Aglama Ayrica çok da eglenmissiniz,kiskandim :img-bee: Gizemcim sende mi ordaydin ya sen de mi Brütüs ya Aglama Bir dahaki bulusmalarinizda da (bensiz) eglenmeniz dilegiyle Aglama Beyza Abla (ceyanbkz) bizde bulusalimda böyle fotograflar çekip ekleriz (hih) Ban
(14-02-2010, Saat: 19:53)ji-lee yazdı: Ya ama inanmiyorum Papatya Abla,Emral Abla,Setenay Abla ve Nursena bu bana yapilir mi ya Aglama (Nursena sen Samsun'da ne ariyorsun) Yani insan telefon eder banada o güzel sesimle katilirdum size bende. Oh valla bakiyorumda herkes Samsun'da oturuyormus. Yazdim bunu bir kenara ben Aglama Ayrica çok da eglenmissiniz,kiskandim :img-bee: Gizemcim sende mi ordaydin ya sen de mi Brütüs ya Aglama Bir dahaki bulusmalarinizda da (bensiz) eglenmeniz dilegiyle Aglama Beyza Abla (ceyanbkz) bizde bulusalimda böyle fotograflar çekip ekleriz (hih) Ban

Ayy Ezgim çok haklisin bu konuda Aglaelsalla Keske seni de arasaydik çok üzgünüm. Dövebilirsin ablani Pisman

Ama cidden çok eglendik, hepimizde çok eglenceli kizlariz tabi ki. Nursenamiz ve Mervemiz çok sessizdi ama umarim onlar da eglenmistir.

Ayrica ben Samsunda degil Ordu'da oturuyorum. Bu deli kizlar için taa Ordu'dan kalktim geldim :img-hysterical: O yüzden onur konugu idim :img-bee:
ya resimler çok güzel samsun da benim memleketim bende itanbuldaki bulusmalara katilmayi istiyorum insallah Smile

Lee Hyori ~ SS501 ~ Kim Hyun Joong

ayyy hepiniz çok tatlisiniz,çok sempatik resimler çok begendim Biggrin
keske bende gelseydim...ama belkide böylesi daha iyi oldu.bidahaki bulusmada görürüm bende sizi napim:img-cray:
yasasin kore dayanismasi!!! Biggrin
kuzimm bu arada çok masum çikmissin resimlerde yaa,ablan gelmedi diye mahsunmu kaldin sen oralarda Biggrin
Hannulee Moonuh Jyudo Sossanal Goomungee Itda

Gökyüzü üstümüze düşse bile kaçacak bir delik vardır
KOREA FANS SAMSUN TOPLANTISI ILK VIDEO Biggrin

KOREA FANS SAMSUN TOPLANTISI IKINCI VIDEO Biggrin

iyi seyirler hepinize Biggrin
Kim Hyun Joong

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi