yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 2. Samsun Bulusmasi Fotograflari
merve fotolar güzelmis cidden Smile

[Resim: 91819707.jpg]
[Resim: 36654420.jpg]
[Resim: 23004458.jpg]
Kim Hyun Joong

[Resim: 98639402.jpg]
[Resim: 44936639.jpg]
[Resim: 67901743.jpg]
[Resim: 27753801.jpg]
Kim Hyun Joong

içindeki biz olunca fotografta güzel olur ablam
Ve bunlarla da final yani kapanisi yapiyoruz Bu resimlerden sonra züleyha ben ve gizemcim baska yere gittik ve orda gizemin dogum gününü kutladik gizemcim dogum günün simdiden kutlu olsun birtanem deli kizim benim Opucuk

[Resim: sdc10579i.jpg]

[Resim: sdc10578.jpg]
Kim Hyun Joong

Ooo Keske bende olsaydim ne güzel bir gün geçirmissiniz....
Darisi benim basima...
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Züleyhe ablami bulmadim. Aglaelsalla
(14-02-2010, Saat: 19:13)nur_ay16 yazdı: züleyhe ablami bulmadimAglaelsalla

Ilk sayfada herkesin ismi yaziyor dikkatli bakarsan görebilirisin. Biggrin
Kim Hyun Joong

Gtaristiniz bile varmisOnay harikasiniz valla kizlar, süper çikmissiniz resimlerde ......videolarida merak ettim simdiden Durtuk Biggrin
xDDD eed jang beni böle bi görse neler olur neler Biggrin Biggrin dogumgünü pastasini çekmistim ben onuda atsaydiniz Biggrin tesekkür ederim ablacim ve herkese tesekkür ederim bu siteyi çok seviyorum hayat güzel Biggrin jang geun oppama ortak çikti toplantida ama nese Biggrin Biggrin

(14-02-2010, Saat: 18:37)ceyankbyz yazdı: Ama ya hakikaten sahane bu resim öpücam öpücem dedim sanaAglama Papito bu resimlerde çok tatli çikmis,inadina mi sarmas dolas oldunuz anlamiyorum ki:img-bee:
Cidden harikasiniz.Hepinizi çok seviyorum,Allah telefonu icat edenden razi olsun ve Emral'den de tabiAbaza aranizda olmak güzeldiBiggrin

O senin güzelligin Beyzam. Sensiz olmazdi zaten bu bulusma, ben nerede sen orada balim Opucuk Yok inadina yapmadik ama çok tatliyiz ya ikimizde ayrilamadik birbirimizden Biggrin

Yalniz hepimizde çok güzeliz,çok güzel çikmisiz. Ayrica çok eglendik, benim habire gülmemden de belli oldugu üzere. Yamuk dislerimi ortaya dökmüsüm. Kizlar o kadar dedim size beni zayif çekin diye :img-hysterical:

Kizlar sayenizde çok güzel bir gün geçirdim, hepinize tek tek tesekkürler. Sizinle tanistigim için çok mutluyum. Opucuk
Setenayim açilisi bizimle yapmissin Biggrin Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi