yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 16. Kocaeli Darica Bulusmasi
(01-11-2010, Saat: 1:52)ßlaCk aNqeL yazdı: Bir aksilik olmazsa eger bende geliyorum. Atkilic Bu bulusmada çokca zaman geçirebilirim sizinle... Opucuk

Elbette geliyorsun Yasemin aa Biggrin biz oaraya kadar gelecegiz sen gelmeyeceksin çok ayip Biggrin ekliyorum listeye seni.Onay

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(31-10-2010, Saat: 21:20)mavisülün yazdı: Eglenceli olabilir ama o sans bizde yok malesef Kocaeli yalniz tek basina gidiyor. Sülün'ün olmadigi için çok sanslisin kübüsüm Biggrin Opucuk

Ablam o ne biçim söz.. Dodgy Ben o zaman sansimi kapar Kocaeli'ye gelirim, size de sans bulastiririm.. Smile
Hem civcivini uzaklarda koy hemde öyle sözler et :img-bee:
Ayrica bizde sülün isteriz.. Acilarin Korea-fanslisi yapma bizi ablam aaa.. Dertli

Ah su Dudayev parki Sarhos kendimi bildim bileli Esra'lara her gittigimizde hep gitmek isteyip, niyetlenip ama bir türlü nasibimizin olamadigi yer. :img-hysterical: Ban
Bilemiyorum acaba bulusmaya gelebilecek miyiz? Saskin
Aksilik felan çikioyrmus. (Rabbim korusun. Allahrazi )

Hadi ben neyse bir kere gece gitmisligim vardi da Büsra sen ve Sümeyye'ler hiç... Zuhaha

(01-11-2010, Saat: 1:21)PebbLes yazdı: Aaa, çok kirildim :img-bee: Her ne kadar genelde katilamama ihtimalim yüksek olsa da, ben demeden yazmalisiniz beni Dodgy

Tabii ki ablacim ne demek. ;)
Kim yazmamis bakayim seni, çiksin karsima. Atkilic
Ama yetkim olsa biliyorsun, ilk seni yazarim da iste ne yapalim sinirli yetkiye sahibim. :img-hysterical:
Ay ben daha emin degilim gelsem mi gelmesem mi o günkü ruh halime bagli diye düsünüyorum.. Biggrin Biggrin hahaha Biggrin
(03-11-2010, Saat: 22:30)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Ay ben daha emin degilim gelsem mi gelmesem mi o günkü ruh halime bagli diye düsünüyorum.. Biggrin Biggrin hahaha Biggrin

Düsüneceksin öylemi Betül'üm Durtuk Ofkeli
Simdi seytan diyor ki "Gelmeyen oppasina kavusamasin" de Seytanigulme
Beni zorla söyletiyorsunuz yani Ban
Gelme de bak ne yapiyorum ben sana Testere

hayirli ugurlu olsun da bu darica sormasi ayip nerede Smile
(05-11-2010, Saat: 17:42)$adrazam yazdı: hayirli ugurlu olsun da bu darica sormasi ayip nerede Smile

Kocaeli / Gebze'de Fehim. Smile

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(04-11-2010, Saat: 0:32)manyax yazdı: Düsüneceksin öylemi Betül'üm Durtuk Ofkeli
Simdi seytan diyor ki "Gelmeyen oppasina kavusamasin" de Seytanigulme
Beni zorla söyletiyorsunuz yani Ban
Gelme de bak ne yapiyorum ben sana Testere
Töbe de kiz.. Durtuk
Allah nasip ederse geliriz canim ne demek..Kim kaçirmak ister ki Kocaeli bulusmasindaki eglenceyi.. Biggrin Bir sey degil Darica yazik olacak yikip geçicez yine. Biggrin Biggrin Büyük ihtimal ordanda sutlaniriz Biggrin
Ben de ben deeeee Biggrin Bir aksilik çikmazsa ilk bulusmam olacak ins. Geliyorumm Smile)
(06-11-2010, Saat: 4:18)mavisülün yazdı:
(05-11-2010, Saat: 17:42)$adrazam yazdı: hayirli ugurlu olsun da bu darica sormasi ayip nerede

Kocaeli / Gebze'de Fehim.

Gebze'ye bagli degil Hale abla Durtuk Darica, Güzel Kocaeli'nin sirin bir ilçesi Biggrin

(07-11-2010, Saat: 1:07)DwaejiTokki yazdı: Ben de ben deeeee Biggrin Bir aksilik çikmazsa ilk bulusmam olacak ins. Geliyorumm Smile)

Adini listeye ekledim. Bulusma günü görüsmek üzere Sarhos

(06-11-2010, Saat: 14:49)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Töbe de kiz.. Durtuk
Allah nasip ederse geliriz canim ne demek..Kim kaçirmak ister ki Kocaeli bulusmasindaki eglenceyi.. Biggrin Bir sey degil Darica yazik olacak yikip geçicez yine. Biggrin Büyük ihtimal ordanda sutlaniriz Biggrin
Merak etme sen Betül'üm bisey olmaz. Darica alisik öyle seylere Zuhaha

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi