yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 1. Konya Bulusmasi
(01-11-2010, Saat: 21:16)MisSGuaRD yazdı:
(31-10-2010, Saat: 23:53)leeseo-jin yazdı:
(31-10-2010, Saat: 20:54)MisSGuaRD yazdı: Daha çok varmis.. Biraz daha zaman geçsin bakalim.. Izin de alabilirsek gelirim ben.. Çok sevimdim Konya'da olmasina.. Baska sehirdekileri kiskaniyordum.. Abaza xD

Merve sen Konyalimiydin?
Ben dogma büyüme Izmir lide olsam aslen Konyaliyim hemserilerim hadi göreyim sizi keyifli bir bulusma olur umarim.

Konyali degilim ama Konya'dayim.. Biggrin
Insallah bulusuruz.. Mesajlara bakinca bayaa varmisiz ben bu kadar Konyali oldugunu bilmiyordum valla.. Uzak Dogu'nun turistik bölgesi olarak Kore-Türkiye iliskisi açisindan önemli bir sehir Konya.

Anladim Biggrin size Izmir den iyi eglenceler dilerim katiliyorum Uzakdogulular baya ilgi gösteriyor Konya'ya Mevlanayla çok ilgileniyorlar.
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

(01-11-2010, Saat: 22:26)Koreli_kiz yazdı: Aman Allah'im yani basimda bulusma oluyor Aglama
Benim yerimede katilin ya Smile
Insallah çok katilim olur Smile ~~

Hakketten yani basin.. Insallah o zamana isin düserde burada bulunup bulusmaya katilirsin.. ^^

(01-11-2010, Saat: 23:46)leeseo-jin yazdı: Anladim Biggrin Size Izmir den iyi eglenceler dilerim katiliyorum Uzakdogulular baya ilgi gösteriyor Konya'ya Mevlanayla çok ilgileniyorlar.

Evet incimiz Mevlana.. Opucuk Sagol güzelim.. ^^

[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Hadi bakalim. Güzelce bulusun. Merak ediyoruz sizi. Biggrin
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Haydi Korea-Fans umarim bolca katilim olur bol eglenceler Onay

Umarim bol katilimli ve eglenceli bir gün geçirirsiniz Biggrin
Abla ya bende gelmeyi çok istiyorum ama ailem izin verirmi bilemiyorum bide cumartesi günleri saat 2 de dolu oluyorum lütfen beni affedin ama inanki gelmeyi çok isterim keske bi yolunu bulup gelsem ama daha zaman var bakariz Smile
[Resim: njk.gif] [Resim: eqeo.gif]
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
S U P E R J U N İ O R

Ben geliyorum kaçirmam bu firsati.D
Süper ya Konyada da bulusma yapilmasi çok sevindim dogrusu Smile
Gelmeyi çok isterdim ama okul sebebiyle Ankarada olmam gerek Sad
Arkadaslara bol eglenceler diliyorum Smile
haydin Konyalilar bulusmaya sonunda oldu ama ben yine yokum Aglama keske olabilseydim benim icinde eglenin iyi eglenceler....
fatos abla beni yazmayi unutmussun herhalde allahtan bir mani gelmezse ben de gelecegim..Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi