yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 1. Konya Bulusmasi
Umarim bol katilim olur, güzel bir gün geçirirsiniz. Onay
Güzel bir bulusma geçirmeniz ve devaminin gelmesi dilegiyle... Smile
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
ilk bulusmaniz hayirli olsun simdiden korea -fans konya...Onay Bu arada konya gezilecek güzel bir sehrimizOnay Fotolarinizi dört gözle bekliyorum...Alkis Atkilic
Inanmiyorum ya nihayet Konyamizda bulusma var yasasin dört gözle bekliyorum valla süper oldu.Onay
ஐ๑ஐ•´¯`•βىЯà&Сђю Ï •´¯`•ஐ๑ஐ

(31-10-2010, Saat: 20:54)MisSGuaRD yazdı: Daha çok varmis.. Biraz daha zaman geçsin bakalim.. Izin de alabilirsek gelirim ben.. Çok sevimdim Konya'da olmasina.. Baska sehirdekileri kiskaniyordum.. Abaza xD

Merve sen Konyalimiydin?
Ben dogma büyüme Izmir lide olsam aslen Konyaliyim hemserilerim hadi göreyim sizi keyifli bir bulusma olur umarim.

[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Anneme yalvaracagim emin olun tarihi süper yazilar bitince Biggrin yasasin Atkilic :muzikgurubu: Insalllah Ikna edebilirim Allahrazi
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
(31-10-2010, Saat: 23:53)leeseo-jin yazdı:
(31-10-2010, Saat: 20:54)MisSGuaRD yazdı: Daha çok varmis.. Biraz daha zaman geçsin bakalim.. Izin de alabilirsek gelirim ben.. Çok sevimdim Konya'da olmasina.. Baska sehirdekileri kiskaniyordum.. Abaza xD

Merve sen Konyalimiydin?
Ben dogma büyüme Izmir lide olsam aslen Konyaliyim hemserilerim hadi göreyim sizi keyifli bir bulusma olur umarim.

Konyali degilim ama Konya'dayim.. Biggrin
Insallah bulusuruz.. Mesajlara bakinca bayaa varmisiz ben bu kadar Konyali oldugunu bilmiyordum valla.. Uzak Dogu'nun turistik bölgesi olarak Kore-Türkiye iliskisi açisindan önemli bir sehir Konya.
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(01-11-2010, Saat: 21:16)MisSGuaRD yazdı:
(31-10-2010, Saat: 23:53)leeseo-jin yazdı:

Merve sen Konyalimiydin?

Konyali degilim ama Konya'dayim.. Biggrin
Insallah bulusuruz.. Mesajlara bakinca bayaa varmisiz ben bu kadar Konyali oldugunu bilmiyordum valla.. Uzak Dogu'nun turistik bölgesi olarak Kore-Türkiye iliskisi açisindan önemli bir sehir Konya.

Canim msnde de arkadaslarim var konyali katilacak olanlar baya kisi variz lütfen ilk görüsmede az olmayalim.Onay
Aman Allah'im yani basimda bulusma oluyor Aglama
Benim yerimede katilin ya Smile
Insallah çok katilim olur Smile ~~
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
hadi fatos Allah utandirmasin....

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi