yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 1. Konya Bulusmasi
Korea-Fans 1. Konya Bulusmasi 27 Kasim Cumartesi 12:30
Kule Sitesinde Toplanilacak...

[Resim: kulesite.jpg]

** Saat 12.30'da KuleSite'de bulusulacak ( Sinema Girisinde ) Onay
**Sonra Kule'de " pizza pizza" da ( 3.kat) yemek yenilecek (sohbet fasli falan ) Onay
** Daha sonra tramvay ile Alaadine gidilecek.(En az 2 binislik tramvay binis bileti bulundurulmasi gerekiyor.)
** Oradan sonra Mevlana'mizi ziyaret edecegiz. Burada 1. Konya bulusmasi anisi olarak toplu fotograf çekimi yapacagiz.

**Katilmak isteyenler mail adreslerini ve kaç kisi katilacaklarini bana özel mesajla bildirirlerse sevinirim. Ben de katilimci listesini ona göre düzenleyecegim.**

Atkilic Heytttttt çekilin ulennnn Korea-Fans Konya grubu geliyorrrAtkilicAtkilic

Katilim Listesi

*fatosss(+ misafir)
*esmerkiz
*h@y@lim
*kore çiçegi
*_yul_esra_
*tuba güresci
*ase_leeminhoyy
*semita
*göksel
*ewrem-se7en (+3 misafir)
*MisSGuaRD (Birkaç misafir)
*lucky7 (+4 misafir)
*morgana
*shin gun(+misafir)
* canmihuda
*!!_YeSungMin_!!
*almanak(+2 misafir)
*nif nif(+2misafir)

Arkadaslar kalabalik olacak msn dede arkadaslar var görüsemedim bir türlü:=(

Hadi Korea-Fans Konya göster kendini.AtkilicSarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(31-10-2010, Saat: 19:30)fatosss yazdı: Atkilic Heytttttt çekilin ulennnn Korea-Fans Konya grubu geliyorrrAtkilicAtkilic

Korea-Fans Konya görelim seni.. Abaza Bol katilim bekliyoruz.. Sarhos
Bende neden Konya'da bulusma olmuyor diye düsünüyordum. Iste beklenen bulusma.. Atkilic
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(31-10-2010, Saat: 20:03)Melissaa yazdı: Bende neden Konya'da bulusma olmuyor diye düsünüyordum. Iste beklenen bulusma.. Atkilic

Bu düsünceyi artik yok edecegiz canim.Konyada artik bu faaliyetimize katilacak.....Sarhos
Ayy inanmiyorum aglicam valla Sarhos Biggrin

Kesinlikle gelirim Onay bu bulusma kaçmaz Onay
İmzamçokBÜYÜKhani
Haydi KonyalilarDurtuk gösterin kendinizi. Sizde sehrinizi en güzel sekilde temsil edin bakalim.:muzikgurubu:

TÜRKİYE ℂ⋆
(31-10-2010, Saat: 20:05)ewrem-se7en yazdı: Ayy inanmiyorum aglicam valla Sarhos Biggrin

Kesinlikle gelirim Onay bu bulusma kaçmaz Onay

Katilmak isteyenler mail adreslerini ve kaç kisi katilacaklarini bana özel mesajla bildirirlerse sevinirim. Ben de katilimci listesini ona göre düzenleyecegim.
Yok böyle bir sans Happy0064 ama beni Konya'ya yollamazlarkii Aglama
[Resim: banner6ef.png]
Ice Princes ♥ YUM X ~IceYum~
Girls Generation ♥ B.A.P ♥ DBSK ♥ T-Ara
♫ On Rainy Days ☂
Ya... Ben Malatyadayim gelemiyorum. Ban Neyse size iyi eglenceler Fatos abla... ^^ Opucuk
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi