yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Dizi Müzikleri Hakkındaki Düşünceleriniz - Görüşleriniz
Sanki yillardir taniyormusum gibi alistim onalara. Simdi de eski siki dostlar olduk onlar olmadan yasayamayacagimi hissediyorum. Kadim dostlarim beni terketmedikçe onlari terk etmeye niyetim yokSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
nasil diyim bi sarki türü oldu hep dinlerim kore dizi müziklerini sarki söyleyen biri yok bazilarinda bazen üzücü bazen heyecanli yada canli müzik yani diyicegim süper bütün kore dizi müzikleri Biggrin
Dizi izlerken dikkat ettigim en önemli nokta, konusundan sonra müzikleridir, korelilerde bu isi mükemmel yapiyolar...Onay
TURKISH ELF
Dizi müzikleri çok iyi sahneyle bütünlesiyor ve on yasanilan duyguyu yansitmada yardimci oluyor.Söylemeden geçemeyecegim bagimlilik yapiyor Smile
Kore dizileri konulari,oyunculariyla mükemmel evetOnay Ama dizilerde o duygusal sahnede çalan yada komik sahnedeki muzur müzik olmasa tadi gider tüm duygununSmile Bu yüzden simdiye kadar izledigim bütün dizilerin müziklerini begendigimi söyleyebilirimOnay

Ben çok seviyorum ve her zaman yakin takipçisi olacagim
(28-10-2009, Saat: 18:32)abc1234 yazdı: Kore dizileri konulari,oyunculariyla mükemmel evetOnay Ama dizilerde o duygusal sahnede çalan yada komik sahnedeki muzur müzik olmasa tadi gider tüm duygununSmile Bu yüzden simdiye kadar izledigim bütün dizilerin müziklerini begendigimi söyleyebilirimOnay

zehrama katiliyorum Opucuk
gerçekten müzik ile sahneyi bütünlestirmisler müzikler harika zaten söylenilecek tek kelime bile yok

!!!M€GOLOM@N!!!
gerçekten tam bir saheser çikariyor bu adamlar ya keyifle izliyorum her yapimlarini izlemeyede devam edecegim Onay
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Izledigim her dizinin bütün müziklerini indirdim ve her zaman her yerde dinliyorum. Müziklerini çok etkileyici buluyorum hatta bazi müzikler çaldiklari sahneyle öyle bir bütünlesmis ki müzigi dinlerken bile o sahneyi hatirlatiyor bana. Filmi yeniden izlermis gibi hissettiriyor. Müziklerin içinden en güzeli budur diye bir seçim yapamam çünkü hepsi de çok hos. Müziklerle o duyguyu çok iyi yansitabiliyorlar.Smile
데이지

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi