30-06-2010, Saat: 2:24
Dizideki müzikler sanki oyuncularin yasadiklari duygulari seyirciye de yansitma çabasindaymisçasina özenilerek hazirlaniyor olmali ki bütün müziklerine bayiliyorum.SÜPERLER YA ....

![[Resim: 754.jpg]](http://i1005.hizliresim.com/2010/5/30/754.jpg)
![[Resim: 750.jpg]](http://i1005.hizliresim.com/2010/5/30/750.jpg)
Kore Dizi Müzikleri Hakkındaki Düşünceleriniz - Görüşleriniz
|
30-06-2010, Saat: 2:24
Dizideki müzikler sanki oyuncularin yasadiklari duygulari seyirciye de yansitma çabasindaymisçasina özenilerek hazirlaniyor olmali ki bütün müziklerine bayiliyorum.SÜPERLER YA ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bence saray müzikleri harika ama Queen Seon Duk bambaska.
(07-06-2010, Saat: 11:12)!mr@n yazdı: Ilk olarak A Love To Kill in müzigini dinlemistim ve bayilmistim...Sonradan izledigim çogu dizilerin müziklerini bayilarak dinliyorum ve hiç sikmiyo...Özellikle BOF,You're Beautiful,Full House tüm müzikleri süper ve daha birçok dizilerin müzikleri süper gerçekten...Koreliler dizileri gibi müzikleriylede kendilerini belli ediyolar harikalar Katiliyorum ![]() ![]() ![]()
Kesinlikle süper ,,
![]() ![]() ![]() Çok seviyorum zaten dizi müziklerini ve tabiki de en çok sevdigim dizi müzigi damo ve Sarayin Rüzgari dizi müzigi ![]() ![]() ![]() Birlikte olmamızın mümkün olmadığını biliyorum. Ama birgün seni mutlaka alacağım. O zamana kadar kalbini kimseye verme!
Hepsi süper. Bence en iyi dizi müzigi dalinda oscar bile alir
![]()
Su ana kadar izledigim en güzel dizilerden..Hem egleniyorum hem agliyorumm..=)) Çok hos bir uyum ..Hele de o müzikleri yok mu? Diziyle o kadar güzel tamamliyorlar ki birbirlerini..Gercekten çok güzel is yapiyor bu adamlar..Tebrik ediyorumm..Paylasimlara devam;))
Paylaşmak güzeldir..Hu ile efenim...
(10-03-2010, Saat: 15:29)_mrvgkhn_ yazdı: Tüm dizilerin müzikleri çok güzel.Tüm müzikler dizilerine çok uygun ama benim en çok begendigim dizinin müzikleri BBoys Over Flower'sinkiler Katiliyorum kesinlikle katiliyorum hemde hepsi çok güzeller ama gerçekten Boys Over'dakiler süperdi yaa ![]() ![]()
11-09-2010, Saat: 22:14
Klasik müzige bayilirim.Korelilerin dizi müzikleri çok güzel ya hepsi birbirinden güzel ... Korece çok güzel bir dil kelimelerin müzikle uyumu anlatilamaz dinlenilir ..
![]()
Ben özellikle ''The Legend'' dizi müzigiklerini çok begeniyorum.Aslinda birçok iyi dizi müzigi var ama ben en çok MISA,Denizler Imparatoru ve Winter Sonata'ninkini dinliyorum.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|