yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Cumhuriyeti Büyükelçiligi Ziyareti
(05-12-2009, Saat: 2:55)sunshine yazdı: OneLeN ve ecegül
[Resim: sg106268vert.jpg]
[Resim: sg106269vert.jpg]

OneLeN
[Resim: sg106271vert.jpg]

Yasmin pür dikkat dinlemissin bakiyorum da.
Hepiniz çok güzel çikmissiniz...
Kiskanmamak elde degil. Aglama
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(05-12-2009, Saat: 16:01)FiLiZz53 yazdı:
(05-12-2009, Saat: 14:13)Wando yazdı: Fotograflar ortamin ne kadar imrenilecek düzeyde oldugunu ortaya koymaya yetiyor. Bu, hem yasadiginiz güzel anin belgesi hem de ülkemizdeki Korelilerle olan iliskilerin daha da pekismesi anlamina geliyor.

Katilamamis olsam da bulusmada katkisi olan herkese tesekkür ediyorum. Smile

Sinan abinin bu yorumuna katiliyorum...Smile Birçok kisi gibi orada bulunmayi çok isterdim. Smile

Sizlerle orada olabilmeyi çok isterdim. :img-cray:
Resimleri çok merak ediyordum, tesekkürler arkadaslar... Smile
Imrenilmeyecek hatta kiskanilmayacak gibi degil. Aglaelsalla Çok güzel bir organizasyon olmus. Ne kadar güzel vakit geçirdiginizi düsündükçe aglayacak gibi oluyorum. Sarhos Ankara'da olup o ziyarette bulunmak vardi...
Emegi geçen herkese tesekkürler, valla içimin yaglari eridi. Biggrin Onay
Güney Kore Büyükelçiligi'ne, Elçilik Kültür ve Basin Atesesi Sayin Dong-Woo Cho ve Esi Suk Gyong-Sim ve tüm Elçilik Görevlilerine, bizleri çok iyi agirladiklari ve ilgilendikleri, dinledikleri için çok tesekkür ederim. Çok güzel insanlarla çok güzel zaman geçirdim. Bizleri elçilik ile temasimizi saglayan ve bol bol fotograflarimizi çeken ve sohbetlerimize katlanan Hakan Abimize çok çok tesekkür ederim.Smile Hilmi Bey ve elçilik bulusmamizda olan tüm arkadaslarimada ayrica tesekkür ederim. Çok sicak bir arkadaslik ortaminda benide aralarina kabul ettikleri için... Sevgiyle kalin. Smile
(05-12-2009, Saat: 16:25)$adrazam yazdı: Yorgun argin maçtan geldim ama degerdi... Herkese tesekkür ederim. Merve güzel cikmissin yaa... Smile

Çünkü resimleri çeken sen degilsin ondan güzel çikmisim. Biggrin Senin çektigin resimde gözlerim kapali çikmis. Durtuk
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Ne yapayim dogal olmayi becemiyorsun, bende sorun yok yani. Smile
(05-12-2009, Saat: 17:24)derya_rain yazdı: Güney Kore Büyükelçiligi'ne, Elçilik Kültür ve Basin Atesesi Sayin Dong-Woo Cho ve Esi Suk Gyong-Sim ve tüm Elçilik Görevlilerine, bizleri çok iyi agirladiklari ve ilgilendikleri, dinledikleri için çok tesekkür ederim. Çok güzel insanlarla çok güzel zaman geçirdim. Bizleri elçilik ile temasimizi saglayan ve bol bol fotograflarimizi çeken ve sohbetlerimize katlanan Hakan Abimize çok çok tesekkür ederim. Smile Hilmi Bey ve elçilik bulusmamizda olan tüm arkadaslarimada ayrica tesekkür ederim. Çok sicak bir arkadaslik ortaminda benide aralarina kabul ettikleri için... Sevgiyle kalin. Smile

Sizlerle tanismak müthisti. ^^

Çok güzel bir bulusma olmus. Ziyarete katilanlar adina çok sevindim. Sitemizin elçilikte agirlanmasi çok güzel. Smile Daha da güzel gelismeler görmek dilegi ile... Smile Resimler için tesekkürler. Smile
Diger arkadaslar gibi biraz kiskandim galiba... Yasemin seni de merak etmistim. Biggrin gördüm sonunda. Smile Onay

Iyi olmus ekledigin Ilayda, sag ol. Onay
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi