yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 2 ..!!!
Evet gerçekten de çok güzel bir bulusmaydi.
Yeni gelen Aysenur ve Ezgi ablayi da çok sevdik.
Insallah sonraki bulusmada görüsmek üzere. Onay

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Güzel bir toplanti olmus. Devamlarini bekliyoruz. Smile
(21-11-2009, Saat: 23:49)PebbLes yazdı: Ezgi, ben de farkinda degildim bu kadar fotograf çektigimizin. Ben de çok sasirdim. Biggrin

[Resim: img0022ia.jpg]

[Resim: img0027hd.jpg]

[Resim: img0032r.jpg]

[Resim: img0031fd.jpg]

Bayagi eglenceli geçmis bulusmaniz. Smile Hepiniz harikasiniz, çok tatli çikmissiniz. Onay Bu arada Melek ablacigim, Hale ablanin dedigi gibi gerçekten mavi sana çok yakismis. Masallah masallah. Opucuk
(22-11-2009, Saat: 19:44)Setsuna yazdı: Güzel bir toplanti olmus. Devamlarini bekliyoruz. Smile

Smile Devami gelecek Damla süphen olmasin. Biz fena alistik. Toplanmadan yapamiyoruz. Biri bizi durdursun yahu. Biggrin:img-hysterical:
Ayh Hale abla nasil havalara uçuyorum bilemezsin ya. Agzindan bal damliyor ablacigim. Evet benim o benim YunhoM' un birtanesi benim. Ayh o da benim bir tanem ya ölürüm ben ölürüm. Süper bi bulusmaydi. Gelmeyenler çok sey kaçirdilar. Gerçekten bir dahaki sefere artik. Hale abla Ankara' ya yetisebilcek misiniz diyorlar bize. Hadi yarin yine toplanalim. Biggrin Biggrin Hale ablayla bana kalsa haftada bir bulusacagiz. Biggrin Neyse süper bir günü daha geride biraktik ve ben belki de bir gün daha yaklastim Yunho' ma. Kalp Kalp Kalp
(22-11-2009, Saat: 20:06)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Ayh Hale abla nasil havalara uçuyorum bilemezsin ya. Agzindan bal damliyor ablacigim. Evet benim o benim YunhoM' un birtanesi benim. Ayh o da benim bir tanem ya ölürüm ben ölürüm. Süper bi bulusmaydi. Gelmeyenler çok sey kaçirdilar. Gerçekten bir dahaki sefere artik. Hale abla Ankara' ya yetisebilcek misiniz diyorlar bize. Hadi yarin yine toplanalim. Biggrin Biggrin Hale ablayla bana kalsa haftada bir bulusacagiz. Biggrin Neyse süper bir günü daha geride biraktik ve ben belki de bir gün daha yaklastim Yunho' ma. Kalp Kalp Kalp

Smile Betül' üm, Ankara içinde planlarim var merak etme , annen bana izin verir zaten biliyorum. Abaza Sen anladin onu. Biggrin
Inanmiyorum ya! Kil payi kaçirdim gene resmen. Aglaelsalla
(22-11-2009, Saat: 20:36)mavisülün yazdı:
(22-11-2009, Saat: 20:06)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Ayh Hale abla nasil havalara uçuyorum bilemezsin ya. Agzindan bal damliyor ablacigim. Evet benim o benim YunhoM' un birtanesi benim. Ayh o da benim bir tanem ya ölürüm ben ölürüm. Süper bi bulusmaydi. Gelmeyenler çok sey kaçirdilar. Gerçekten bir dahaki sefere artik. Hale abla Ankara' ya yetisebilcek misiniz diyorlar bize. Hadi yarin yine toplanalim. Biggrin Biggrin Hale ablayla bana kalsa haftada bir bulusacagiz. Biggrin Neyse süper bir günü daha geride biraktik ve ben belki de bir gün daha yaklastim Yunho' ma. Kalp Kalp Kalp

Smile Betül' üm, Ankara içinde planlarim var merak etme , annen bana izin verir zaten biliyorum. Abaza Sen anladin onu. Biggrin

Anlamam mi ya? Tabii ki de izin verir. Sen yeter ki Ankara de. Biggrin
Betül' cügüm bir dahakine bana haber vermeyi unutmayin. Lütfen bu aralar bilgisayara fazla giremedigim için, be nde çok gelmek isterdim ama hiç haberim olmamis. Aglaelsalla
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Hale abla eger öyle bi planiniz varsa beni de unutmayin sakin. Onay

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi