yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 2 ..!!!
Arkadaslar baktim istek çok ben bir konu daha açayim Kocaeli bulusmasi 2 dedim herkes evet süper olur bu sefer bende gelicem ne zaman diye soranlar oldu istek baya var.Bende gerçekten açtim konuyu hadi kararlastiralim bakin kis geliyor biraz acele edin yoksa kar topu oynucaz hepimizBiggrinBen sizinle kar topu oynamayida çok isterim ama yasam sartlari bazi kisileri etkileyebilir ama etkilemez derseniz yil basinda bile görüsebiliriz Biggrin Artik size birakiyorum herkes bir fikir yazarsa orta yolu bulur,anlasir görüsürüz.Sizi çok seviyorum öptüm hepinizi. Biggrin Opucuk

Arkadaslar bulusma tarihi 21 Kasim 'da saat 12:00 Halk evinin önünde bulusulacak.
Ilk yorum benden gelsin. Gozlukgulmek
Evet, en kisa zamanda 2.de olsun. Betül' cügüm dedigin gibi yorumlara baklirsa 2. bulusmaya katilimda 1. ye oranla %100 artis olacagini düsünüyorum. Onay
Yer olarak benim düsüncem güzel Derince' min 60 Evler HARIKALAR SAHILI'dir. Ismi gibi gerçekten harika bir sahil..
Çok güzel zaman geçirecegimizi düsünüyorum. Ama tabii ki çogunluk nereyi uygun görürse orasi bana da uyar. Testere Kalp
Abla kaç defa bulusacaksiniz yahu? Her gün bulusma düzenleyeceksiniz nerdeyse. Abaza Biggrin Katilanlara iyi eglenceler dilerim ablacigim. Baskanlarin baskani. Opucuk
(02-11-2009, Saat: 11:44)*mygirl* yazdı: Abla kaç defa bulusacaksiniz yahu. Her gün bulusma düzenleyeceksiniz nerdeyse. Abaza Biggrin Katilanlara iyi eglenceler dilerim ablacigim. Baskanlarin baskani. Opucuk

Keske ya yakin olsak da her gün bulusabilsek. Abaza
2.bulusmayi dört gözle bekliyorum. Ayrica Betül dedigin gibi kar topu da oynayabiliriz. Çok güzel olur valla. Biggrin
Arkadaslar hava serin, donmayalim sahilde? :S

Bir de, bu sefer gelebilir miyim bilmiyorum. Aglaelsalla
Tarih kesinlessin, benim de ona göre gelip gelemeyecegim belli olur.

Off ya. Valla bir katilamadim bulusmalara ya. Çok canim sikiliyor bu ise. Aglaelsalla .
Masallah Hale ablam, send e hiç kaçirmiyorsun bulusmalari. Dertli Gidecek olanlara iyi eglenceler. Güzel eglenin, iyi eglenin. Ofkeli
(02-11-2009, Saat: 17:02)manyax yazdı: Keske ya yakin olsak da her gün bulusabilsek. Abaza
2.bulusmayi dört gözle bekliyorum. Ayrica Betül dedigin gibi kar topu da oynayabiliriz. Çok güzel olur valla. Biggrin

Evet kuzen dedigin gibi çok iyi olur kar topu oynamak da. Kar yagar mi onu bilemeyecegim. Biggrin Biggrin

Bulusmayi dört gözle bekliyorum. Abaza

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

(02-11-2009, Saat: 18:24)PebbLes yazdı: Arkadaslar hava serin, donmayalim sahilde? :S

Bir de, bu sefer gelebilir miyim bilmiyorum. Aglaelsalla
Tarih kesinlessin, benim de ona göre gelip gelemeyecegim belli olur.

Melek abla donmayiz merak etme. Biggrin Kafeler zaten sicak.
Ayrica sensiz olmaz bu bulusma. Durtuk Ona göre. Gozlukgulmek

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Afedersiniz, acaba bu bulusma nasil bir sey? Ilk kez duyuyorum da.
[Resim: shxm8.gif]
(02-11-2009, Saat: 20:07)cilemsu yazdı: Afedersiniz, acaba bu bulusma nasil bir sey? Ilk kez duyuyorum da.

Cilemsu' cugum, bu bulusma ayni sehirde oturan üyelerin bir araya gelip tanisip kaynasmalarini saglayan bir bulusma. Biggrin
Gerçekten cok güzel geçiyor.
Ilk bulusma cok güzeldi. Ikincisinin daha da güzel olacagini düsünüyorum. En azindan bir çok kisi birbirini taniyor.
Umarim ikinci bulusmada yeni arkadaslarla tanisiriz.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi