29-08-2010, Saat: 16:05
(Son Düzenleme: 10-08-2012, Saat: 14:19, Düzenleyen: 2DoNGHae94.)
Kimcheon Yangak Pear / Kimcheon Yangak Armudu
![[Resim: travel30101.gif]](http://img202.imageshack.us/img202/8008/travel30101.gif)
Özellikleri
Kimcheon, armutların yetişmesine uygun iyi çevrede yüksek kalitede armutlar üretir. Tatlılığı ve kokusu nedeniyle Kimcheon armutları iyi bilinmektedir. Armudun %85-88’i su içerir ve 51 kalori ısı değerini temsil eder. Armut ana madde olarak karbonhidrat içerir ve %10-13’ü şeker, %0.3’den az protein, %0.2 yağ, %0.3 selüloz içerir.
Tıbbi Etkisi
- İçmekten uyandırmak için iyidir.
- Susuzluk ve ateşi durdurur.
- Öksürük ve balgamı durdurur.
- Armut suyu özellikle kabızlık için iyidir..
- Armut yaprakları bağırsak kasılmaları için iyidir.
- Armuttan alkollü içecek yapmak sığır eti yenildiğinde olusan hazımsızlık için iyidir.
Satış Sezonu
Eylül-Ekim
Çeviri= _özge_
........................................................................................................
Yangak Pear
Characteristic
Kimcheon produces high quality of pear in good environment for growing pear. So called 'Kimcheon pear' is well known for its sweetness and smell.
Pear contains 85 ~ 88% of water in it and represents heat value of 51calories. Pear contains carbohydrate as the main ingredient and 10 ~ 13% of sugar, less than 0.3% of protein. 0.2% of fat, 0.5 % of cellulose.
Medical Effect
- Pear is good for waking up from drinking.
- Pear stops thirst and fever.
- Pear stops cough and phlegm.
- Pear juice is good for constipation in particular.
- Pear leaves are good for intestinal convulsion.
- Alcoholic drink made of pear is good for indigestion by eating beef.
Sale season
September ~ October
= Kaynak / Source=
![[Resim: travel30101.gif]](http://img202.imageshack.us/img202/8008/travel30101.gif)
Özellikleri
Kimcheon, armutların yetişmesine uygun iyi çevrede yüksek kalitede armutlar üretir. Tatlılığı ve kokusu nedeniyle Kimcheon armutları iyi bilinmektedir. Armudun %85-88’i su içerir ve 51 kalori ısı değerini temsil eder. Armut ana madde olarak karbonhidrat içerir ve %10-13’ü şeker, %0.3’den az protein, %0.2 yağ, %0.3 selüloz içerir.
Tıbbi Etkisi
- İçmekten uyandırmak için iyidir.
- Susuzluk ve ateşi durdurur.
- Öksürük ve balgamı durdurur.
- Armut suyu özellikle kabızlık için iyidir..
- Armut yaprakları bağırsak kasılmaları için iyidir.
- Armuttan alkollü içecek yapmak sığır eti yenildiğinde olusan hazımsızlık için iyidir.
Satış Sezonu
Eylül-Ekim
Çeviri= _özge_
........................................................................................................
Yangak Pear
Characteristic
Kimcheon produces high quality of pear in good environment for growing pear. So called 'Kimcheon pear' is well known for its sweetness and smell.
Pear contains 85 ~ 88% of water in it and represents heat value of 51calories. Pear contains carbohydrate as the main ingredient and 10 ~ 13% of sugar, less than 0.3% of protein. 0.2% of fat, 0.5 % of cellulose.
Medical Effect
- Pear is good for waking up from drinking.
- Pear stops thirst and fever.
- Pear stops cough and phlegm.
- Pear juice is good for constipation in particular.
- Pear leaves are good for intestinal convulsion.
- Alcoholic drink made of pear is good for indigestion by eating beef.
Sale season
September ~ October
= Kaynak / Source=