yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Yu Shin / 김유신 (General)
Güzel bir çalisma tesekkür ederim

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
Basarili biri oldugu kesin, dizideki bilgilerle de tarihi kisiligi uymak da. Dokman bölümü hariç, bu konuda pek bir sey yazilmamis mi acaba Saskin Neyse dizide en sevdigim karakter olur kendileri Abaza
Konu için tesekkürler, emegine saglik...
Güzel paylasim tesekkürler
Tanitim için tesekkürler Onay
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Tanitim için tesekkürler....Baya basariliymis..... Zaten fahri kral ünvani verilmesi ve krallarin mezarlarinin oldugu yere gömülmeside bunun bir baska göstergesi..... Onay Hedefide baya güzelmis.... Biggrin

Bu arada bir yerde okudum,paylasayim dedim.... Smile Dogrumu emin degilim ancak Yushinin var olan 10 çocugundan 4'ü evlatlikmis....Tabi dedigim gibi tam emin degilim,okudugum yerde böyle yaziyordu.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Paylasim için çok tesekkürlerSmile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Hakikaten büyük adammis maresel Kim YusinSmilebir zaman makinesi olsa onun zamanina giderim bi dahada geri dönmezdim vallaha.
Tanitim için tessekkürler. Alkis
18 yasinda Gukseon olmus........Vay beee......Süper birsey olmali......Fahri kral olmak için çok önemli biri olmak gerekir herhalde.......Basarili biri oldugu kesin......
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
dizideki yushin anlasilan dukmanla iliskisi disinda gerçege dayanilarik olusturulmus bir karakter
silla için büyük bir degermis ve hakkettigi yerlere de gelmis
paylasim için tesekkürler
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Muhtesem Kraliçe'deki favori karekterim.SmilePaylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi