yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Birthday Project/Kim Nam Gil Doğum Günü Projesi
Kim Nam Gil Birthday Project/Kim Nam Gil Doğum Günü Projesi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere oppamız Kim Nam Gil'in doğum gününe çok az bir süre kalmıştır. Bizde doğum günü için özel bir şeyler yapalım dedik.

Mektup adresini tam olarak doğru bilmediğimiz için mektup veya hediye gönderemiyoruz maalesef. :/

Bizde geçen seferde yaptığımız gibi Kim Nam Gil'e mesajlarımızı iletebileceğimiz bir video hazırlamaya karar verdik. Ama ufak tefek yeniliklerle mesela kendi videonuzu çekip gönderebilirsiniz, sadece yazı değil çalışmalar da yapabilirisiniz. Bunlarla renklendirmeye çalışacağız videoyu. Doğum gününe özel iletmek istediğiniz mesajlarınızı, çalışmalarınızı ve kendinizin bulunduğu videoları bir videoda toplayacağız. Daha sonra bu videoyu hiraru nickli arkadaşımız Kim Nam Gil'in Resmi Fan Sitesi olan http://cafe.daum.net/kimnamgil81 'a ekleyecek. Hepinizin desteklerini bekliyoruz arkadaşlar.

Ayrıca İngilizcesi olmayan arkadaşlarımız içinde Ayse Gül Gerdaneri arkadaşımız mesajlarınızı İngilizceye çevirmekte bizlere yardımcı olacaktır.

Yaptığınız çalışmayı, çektiğiniz videoyu veya yazdığınız bir kaç cümlelik mesajınızı '' 6 Mart 2012 ''tarihine kadar bana ulaştırırsanız çok sevinirim. Umarım katılım fazla olur şimdiden herkese çok teşekkür ederiz. Smile
Ayrıca bu proje Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Facebook sayfası ile ortak olacaktır.

Mesajlarınız ne kadar çabuk bana ulaştırırsanız işimiz bir o kadar kolay olur şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Not ; Ayrıca videoyu cafe-dauma eklememizde yardımcı olan hiraru arkadaşımıza ve mesajlarımızı İngilizceye çevirmekte yardımcı olacak Ayse Gül Gerdaneri arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

Twitter adresine sahip arkadaşlarda 13 Mart 2012 günü #KimNamGilHappyb'day yazarak twitleyebilirler. Smile

Bir de arkadaşlar Trendy Dergisi'nde oppamızın doğum gününe özel poster ve fan club sayfasında doğum günü mesajlarımızın yer almasını istiyoruz. Bunun içinde hepimizin Trendy Dergisine mail atması gerekiyor arkadaşlar. Bunu şöyle yapalım toplu olarak mesaj gönderelim ki çok olduğumuzu gördükleri zaman yayınlanma şansımız olsun bu yüzden Trendy Dergisi'ne göndereceğimiz mesajları bana ö.m olarak atin bende toplu olarak göndereyim. Bu konuda da desteklerinizi eksik etmezseniz çok ama çok mutlu oluruz şimdiden çok teşekkür ederiz.

Ayriyeten tek olarak mesaj atmak isterseniz arkadaşlar bu adreslere mesaj atabilirsiniz arkadaşlar.

[email protected]
Bu da editörümüz Pınar Ablanın maili;
[email protected]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
KimNaMeral, hiraru, Ayse Gül Gerdaneri ve tüm arkadaslara kolay gelsin...Smile

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
Hepinize Kolay Gelsin..Iyi Çalismalar..;)Biggrin
Yukito Nishii Watashi wa Aishiteimasu♥♥♥

Vuu. Bende bir seyler yapmaya çalisacagim.Biggrin
vayy ne güzely yhaa Smile
oyyyyyyyyy biricik bas oppam beniim Smile
dogum gününüz kutlu olsun
AA Nam Gil Obbanin dogum günü ve ben katilmiycam. Duymamis olayim Biggrin Elbette varim. En kisa zamanda göndericem ^^
hepinize kolay gelsin oppa happy birtday
Ben twitterdan katilim yapacagim.Atkilic Burçdasim Biggrin
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi