28-02-2012, Saat: 23:03
Çalismalarda emegi geçecek tüm arkadaslara kolay gelsin...
Umarim bol katilimli bir çalisma olur.

Kim Nam Gil Birthday Project/Kim Nam Gil Doğum Günü Projesi
|
28-02-2012, Saat: 23:03
Çalismalarda emegi geçecek tüm arkadaslara kolay gelsin...
![]() ![]()
28-02-2012, Saat: 23:06
kolay gelsin hepinizee
![]()
03-03-2012, Saat: 2:19
Çok tesekkür ederim arkadaslar, çok sagolun destek verdiginiz için. ![]() Video için tek bir cümle dahi yeterli arkadaslar mühim olan katilmaniz, destek vermeniz. ![]() Ayrica arkadaslar Trendy Dergisi içinde mesajlariimizi eksik etmeyelim gönderilecek mesajlari bana gönderin bende toplu göndereyim ki dikkat çekelim çok çok tesekkürler simdiden. ![]() Haydin arkadaslar Kim Nam Gil oppamiz ne kadar çok Türk seveni oldugunu görsün ve moral buldun aja aja. ![]() ![]() Not: Dergi ile ilgili bilgiler ilk sayfada var arkadaslar güncelledim. ![]() Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro BIGBANG CnBlue One Ok Rock Yamashita Tomohisa I love all of them !
06-03-2012, Saat: 19:33
Arkadaslar video için mesajlarinizi artik bana iletirseniz çok sevinirim bugün son gündü ama 8 Mart'a erteliyorum bunu çünkü katilim çok ama çok az. Katilim bol olur diye düsünüyordum ama hiç umdugum gibi olmadi bir elin parmagini geçmeyecek kadar kisi video mesajlarini iletti bana. Oppamizin bu mutlu gününde ve askerdeyken ona desteklerimizi eksik etmeyelim arkadaslar lütfen. Hepinizin desteklerini bekliyorum bu etkinlige. Simdiden çok ama çok tesekkürler.
![]() Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro BIGBANG CnBlue One Ok Rock Yamashita Tomohisa I love all of them !
13-03-2012, Saat: 19:42
Iyiki dogdun biricik appam, iyiki varsin ve iyiki tanimisim seni.
![]() Yaninda olmasini istedigin tüm sevdiklerinle saglikli,mutlu,huzurlu,neseli bol güzellikli ve sans dolu nice nice yillara appam. ♥ ![]() Nomu nomu nomu nomu nomu saranghae ♥ Seni çok özledim.. Yeni yasin sana bol sans, mutluluk ve güzellikler getirsin dogum günün kutlu olsun. ![]() Video'ya destek veren tüm arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. ![]() ![]() Kim Nam Gil
15-03-2012, Saat: 1:46
Çok güzel olmus Meral'im ellerine saglik.
![]() Çeviren arkadaslara da tesekkürler. ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|