yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.38/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Joon Fan Club / Kim Joon Sevenler Kulübü
#1
Icon_arrow 

[Resim: bsakimjoon2me9.jpg]

Kim Joon(T.max) Web Sitesi; http://www.t-max-glory.jp/

Fan Kulüp Sorumlumuz: NorA_PenA


[Resim: 67348893.jpg]

Resimli Kod:
PHP Kod:
[align=center][img]http://img856.imageshack.us/img856/7276/67348893.jpg[/img]
[url=http://www.korea-fans.com/forum/kim-joon-fan-kulubu-t-17493.html#pid383376] [size=large][b] Kim Joon Fan Kulübü [/b][/size][/url][/align] 


Resimsiz Kod:
PHP Kod:
[align=center][/align]
[
align=center] [url=http://www.korea-fans.com/forum/kim-joon-fan-kulubu-t-17493.html#pid383376] [size=large][b] Kim Joon Fan Kulübü [/b][/size][/url][/align] 


Kim Joon Official Thread / Kim Joon Resmi Konusu
[Click For Direction / Yönlendirme İçin Tıklayın]


Fan Klüp Sorumlusu Yönetici: butterfly7, zined, duman_gözlüm

Üyeler:
nba
Saylan_çu
NorA_PenA
angel-naz
butterfly7
rinkushikata
OneLeN
zined
ben-goz
ösnur
shin chae-gyunk

ebruzemzem
Narmo
azra_hero
4_melek
marya
((zen))
zeytiin

snow_flower
ç@ql@
defne_3
_Merve_Goong
sb_bof
#Tuana#
_Asli_
antilife

skandar_s
mikan

ei-chan
semita
ShiN-a
kimjoon-miray
candost-um
sagopa
jojilayda
-Merry-
ileri
*Loyli[P]o[P]*
ai_sora
nogay
dnzyldz9

ceren_yung
adriyass501
ss501korea

pln-kimbum
denizgözlü
-BaLLiBeLa-
burcu choi
stay
Min_JonN

PerSpEcTiF
leeseo-jin
swetty50
tüba41

turkgirl_tr
belkis88
kamikaze
sosyologirl
nesli...
Bumie ^^ Esma
Yamuk Prenses
ßlaCk aNqeL
tav$an^^3k
naesarang
duman_gözlüm
hyun(mehtap)
surre
^^ézéll^^
KoReCi..
sin and çeyank
benrose
bigbang7
-nur
lady young ae
big-bang
sean_paul_sense
Love_Kore
Windy
Midam_Dokman
_özge_
Koreci Genç
gongas
cute_oppa!!
xox
Kore_Güzeli
ROCK PRENSESI
m@$um ç!k0l@t@
andalib
roseshah
MisSGuaRD
TiLsimLi~ߣߣk
yoon sung seul
Koreli_kiz
hasret aydin
taybong
hafsa96

gurbetçiceqi
TaemiNazli
mary levis 4d
mls.mls
eda_98
hacer-dbsk
@ylin
koreli_kiz
puduhepa1307
koreliyim9
Gkcn
Reiißend_Haqel
gzmm_08
lee min ho^m
joker-dj
TheInvisible~
beyaz güvercin
dark queen
khj-b2st
Melekic
'YS'nur
*s_v_g*
Yüsra JaeJoong
Boff4askonlar
mircinik
taemin_shinee
runarmes2
khj-b2st
SuleYildiz
...ELIF_LMH...
...!kb@L...
aysu.y
bRna_wooK
KoReL!38
diyetisyen06
Mi-Na Jo
k4jm3r
No Min Woo
SENEM JO
gamze_metal
esra jeong hoon
eda_98
_LeeJong(Hyun)_
yonghwa
ksklitaz

hwang-hu
* Yui *
rain_jasmin
nurtaç
yalin-tugce
korecan53
btlkmbr
Hatty H
korecan53
kugu
zeynep okur
BEYZA EVLİYAOĞLU
Wheezy
kissnur
kübra sarı
sooma
merve d.
Park Ji Hyo
ayşegül
neslihan çoban




~~~ 145 Üye ~~~
MinozM
Cevapla
#2
[Resim: 8547u.jpg]

Adı: 김준 / Kim Joon (Kim Jun)
Gerçek adı: 김형준 / Kim Hyung Joon (Kim Hyeong Jun)
Mesleği: Şarkıcı ve Oyuncu
Doğum tarihi: 1985 Şubat 03
Boyu: 183cm
Kilosu: 64kg
Burcu: Kova
Kan grubu: O
Okulu: Hangook University

Dizileri
Crime Squad (KBS2, 2011)
Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai (Bee TV, 2010)
Boys Before Flowers (KBS2, 2009)


[Resim: 2004672785179562682rszp3.jpg]
Üyesi olduğu müzik grubu: T-max

Kim Joon

Kim Joon Boys Over Flowers Tanıtımı
Kim Joon Boys Over Flowers Tanıtımı 2

Mutlaka Dinleyin sesi çok güzel..

T-Max
T-Max 2


KIM JOON RÖPORTAJI

[Resim: kimp.jpg]

Lee Min Ho (Goo Jun Pyo) deneyimsiz bir aktörken benimsendi ve çok beğeni kazandı. Kim Hyun Joong, zaten SS501'le bir stardı ve Kim Bum ''East of Eden'' gibi dramalardaki rolleriyle izleyicilerin kalplerini çalmıştı. Kim Joon yeni bir idol grubu olan TMAX'in rapçisi...KBS'nin hit draması Boys Before Flowers'taki F4 üyesi olarak ün kazansa bile o tabi ki tecrübeli biri. Kim Joon, eşsiz popülaritesini ve hayranları ile izleyicilerden aldığı desteği anlatıyor.

“Kadroda olmamın nedeni mi? Ben de merak ediyorum.”

Muhabir: İnsanlar Jang Dong Gun'a olan benzerliğinin kadroda olmanın nedeni olarak nitelendiriyor. Sadece, çaylak bir aktör değilsin. Bundan başka yeni bir idol grubunun bir üyesisin. Neden kadroda olduğunu düşünüyorsun?

KJ: Ben bile bilmiyorum. Bu yapımcıların bir sınavdan sonra karar verdikleri bir şey değildi. Tersine, onlar bana defalarca geri dönüş yaptılar. Bu bazen bir parti içindi, bazense sohbet için. Yapımcılarla görüşmeye hep devam ettim. Hala yapımcıların son kararlarında neyin etkili olduğunu merak ediyorum. Sanırım yeni yüzler arıyorlardı ve benim gibi gerçekçi(pratik) tipler aramaya başladılar.

Muhabir:Sohbet konusunda Jang Dong Gun'a benziyor gibi görünüyorsun. Kişisel olarak kendini iyi görünümlü ya da yakışıklı olarak kabul ediyor musun? Bundan başka, hiç estetik ameliyatı oldun mu? Gözlerinin çok büyük ve burnunun çok batıya ait gibi olduğunu düşünmüyor musun?

KJ: Bana kalırsa, garip göründüğümü düşünüyorum. Sanırım insanları gözlerine ilk olarak eksiklikleri ilişir. Diğer insanları bilmem ama aynaya baktığım zaman ne kadar mükemmelim diyemem. Hiç estetik ameliyatı olmadım. Annem ve babamın ikisinin de büyük gözleri var. İnsanları güzel ya da çirkin olarak değerlendirmek çok basit. Bence önemli olan doğal güzelliktir.

[Resim: kimjoon.jpg]

“Boys Before Flowers orijinal mangası-evet okudum, içeriğindeki eksiklikleri görünce şok oldum”

Muhabir: “Boys Before Flowers” aslında bir Japon mangası (Hana Yori Dango). Japon drama versiyonunu gördün mü?

KJ: Genellikle shojo mangaları okumam. Ama kız kardeşimin kuşağında gerçekten çok popülerdi ve eve getirdiği zaman okuduğumu hatırlıyorum. Sanırım içeriğinde eksiklikler vardı ve terimleri abartılı görünüyordu.''bu nedir''diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ama merakımdan sonuna kadar okudum. Çok sıra dışıydı. TMAX'in yapım şirketinde çalışan birçok insan Japon müzik ve kültürüne gerçekten ilgi duyuyordu ve bu yüzden onlarla Japon drama serileri izledim. Sanırım bu iyi de oldu.

Muhabir: Senin hakkında çevrede dolaşan bir şaka var. -bu Kim Joon TMAX'in değil de F4'ün bir parçası diye.-

KJ: (Güler) Show’un yapımcıları bile birbirimizle doğal ve rahat olmamızın F4 üyeleri için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Biz kesinlikle birbirimizle çok yakın ve rahat olduk. Yaşı en büyük olan ben olduğum için, diğer genç üyelere özen göstermek istiyorum. Ama diğerleri çok rekabetçi ve onlardan daha çok şey öğreniyorum.

Muhabir: Çekimlerde en çok ne zaman zorlandın?

KJ: Yeni Kaledonya'da yaptığımız çekimler en zoruydu. Bölüm yayınlanana kadar ne kadar güzel bir yer olduğunu fark etmedim. Orda olduğumuz zaman gece boyunca çekimlerde olduğumuz için uyuma şansımız yoktu. Yıkanmak için günbatımında geri dönebiliyorduk. Yeni Kaledonya'nın güzelliğinde eğlenme fırsatımız gerçekten yoktu.

Muhabir: Senin karakterinin hayatında aşk olmadığı için üzgün hissetmiyor musun?

KJ: Bunu çok istedim, ama gerçekten asla bunun hakkında düşünmedim. Song Woo Bin'in tarzı, bir arabulucu olarak, diğerleriyle ilgilenmek. O aşktan öte arkadaşlığı ve dostluğu seçtiği için, dramada onun karakteri için aşka gerek yok.

[Resim: kim2y.jpg]

“TMAX'in ilk resmi albümünün hazırlıklarının ortasında dizi kadrosunda-diğer üyelerden özür diliyor.”

Muhabir:TMax Müzik kariyerine başladı. Ama onlar gerçekten çok fazla ilgi görmedi. Senin popüleriten altında biraz geri planda kalmadılar mı?

KJ: TMAX'in müzik endüstrisinde kendi yerlerini bulduktan sonra oyunculuğa başlamayı istedim. Çekimlerin bu kadar yakin zamanda başlayacağını gerçekten bilmiyordum. Drama da oynadıktan sonra, ilgilerin üzerimde toplandığını görünce çok şaşırdım. Bir müzisyen ve bir aktörün çalışma çevresi tamamen farklı. Kamera karşısında durmanın ikisi içinde benzer olduğunu düşünüyorum, ama izleyicilerin, hayranların ve internet kullanıcılarının tepkileri eşsiz görünüyor. Bir müzisyen olduğum günlerden farkını anlayabiliyorum. Bir müzisyen olarak kamera karşısında bilinçli olmalısın, ama dramadaysan, sanki kamera orda değilmiş gibi oynamalısın.

Muhabir: Oyunculuğa baslayacağını onlara söylediğinde TMAX'in diğer üyelerinin tepkisi nasıl oldu?

KJ: Kadroda olduğumun doğrulandığı sırada TMAX'in ilk albümünün hazırlıkları için çok sıkı bir çalışmanın ortasındaydık. Üye arkadaşlarım seçmeleri biliyorlardı ama resmen bir makaleden kadroda olduğumu öğrendiler. Uğraşımda bana destek oluyorlar.

Muhabir: 2009 planların?

KJ: Drama biter bitmez, ilk albümümüz çıkacak bu yüzden kesinlikle onunla meşgul olacağım. Müzik ve oyunculuğu bir arada sürdürmek istiyorum. Bunun zor olacağını biliyorum, ama doyumsuz bir kişiliğim var ve bir kere başladığım bir şeyin gitmesine izin veremem. İlk olarak Boys Before Flowers için en iyisini yapmak istiyorum. TMAX’le çok başarılı olmak istiyorum.2009'da çok üretken olacağım.


Çeviri: nihan
MinozM
Cevapla
#3
[Resim: bsakimjoon4fc3.jpg]

[Resim: bsakimjoon1kz5.jpg]

[Resim: bsakimjoon3bz8.jpg]

[Resim: untitledao9.bmp]

[Resim: lijau1.bmp]
MinozM
Cevapla
#4
[Resim: kimjoon26qm7.jpg]

[Resim: 20090220kimjoon605ue4.jpg]

[Resim: 20090217bof605sp6.jpg]

[Resim: hj2cw9.jpg]
MinozM
Cevapla
#5
[Resim: 24257899dm9.jpg]

[Resim: tmax20090211seoulbeatshm1.jpg]

[Resim: untitledfx4.bmp]

[Resim: 2007081310265410011mm1.jpg]
MinozM
Cevapla
#6
[Resim: 2003746443035340117fsdm1.jpg]

[Resim: 2003761072973287758fshh1.jpg]

[Resim: 2009013110285610011kv6af5.jpg]

[Resim: 2009013110285610012jl0fo8.jpg]
MinozM
Cevapla
#7
[Resim: 20090203kimjoonboftc7.jpg]

[Resim: 49496069an3.png]

[Resim: kimhyunjun1yd8.jpg]
MinozM
Cevapla
#8
[Resim: 2009012809050210012wk3lf9.jpg]
MinozM
Cevapla
#9
[Resim: rlfgu9.jpg]

[Resim: 2ah6rfs.jpg]
MinozM
Cevapla
#10
[Resim: 11vsju9.jpg]

[Resim: w6y1cz.jpg]
MinozM
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi