yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.38/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Joon Fan Club / Kim Joon Sevenler Kulübü
bende üye olmak istiyorum.ölürüm sana ya
(07-09-2012, Saat: 18:29)Wheezy yazdı: beni de eklerseniz sevinirim Smile

(12-11-2012, Saat: 3:28)kissnur yazdı: Benide eklermisiniz ?

(02-12-2012, Saat: 22:59)kübra sarı yazdı: Beni de eklermisiniz?

(02-12-2012, Saat: 23:02)merve d. yazdı: Beni de ekleyin. Lütfen. Biggrin

(08-01-2013, Saat: 15:08)Park Ji Hyo yazdı: Bende üye olmak istiyorum.Smile

(05-02-2013, Saat: 2:30)sooma yazdı: Beni de alın.Nasıl olur da ben oppamı unuturum? Sad

(19-02-2013, Saat: 17:18)ayşegül yazdı: Bende üye olmak istiyorum Opucuk

(24-03-2013, Saat: 12:04)neslihan çoban yazdı: bende üye olmak istiyorum.ölürüm sana ya

İsimleriniz eklendi, üyesiniz, hoşgeldiniz.Smile
Sonunda döndün ya. Biggrin
Çok mutluyum nihayet bitti askerlik. Kalp

(28-06-2013, Saat: 23:12)Min-Hee Chang^^ yazdı: 'Boys Over Flowers' Kim Joon Completes His Military Service

'Boys Over Flowers' Oyuncusu Kim Joon Askerlik Görevini Tamamladı

Eski T-Max üyesi ve 'Boys Over Flowers' dizisinde 'F4'dan Song Woo Bin karekteriyle tanınan aktör Kim Joon bugün zorunlu askerlik görevini tamamlayarak terhis oldu!

Kim Joon terhis gününde (28 Haziran) hayranlarını selamladı ve, "Özellikle bir şey yapmadım, bu yüzden böyle güzel bir kutlama olduğu için müteşekkirim. Orduya geç katıldığım için utanıyor olsam da, bundan sonra çok çalışacağım." diyerek duygularını dile getirdi.

Gelecek planlarını, "İlk olarak ailemle vakit geçireceğim. Bir süre dinlenmeye çekildikten sonra kariyerim hakkında planlar yapmaya başlayacağım." şeklinde paylaştı.

Hala orduda görev yapan Lee Jae Hoon ve Kim Dong Wook'un durumu hakkında soru sorulduğunda ise, "Hepsi görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Terhis olurken gıpta ederek beni tebrik ettiler." diye cevapladı.

Son olarak, "Beni bekleyen herkese teşekkür ederim. Kaliteli bir yapımda onlarla buluşacağım ve en iyi oyunculuğu sergilemek için elimden geleni yapacağım. Bu yüzden lüften sabırsızlıkla bekleyin." dedi.

Min-Hee Chang^^

Former T-Max member and actor Kim Joon (29), whom fans remember as 'F4's Song Woo Bin in 'Boys Over Flowers', has now been discharged after serving his mandatory military service!

Kim Joon greeted fans on his day of discharge (today - 28th KST) and shared, "I didn't accomplish anything in particular so I am thankful for being congratulated like this. Although I am embarrassed to have enlisted into the army so late, I will work harder."

He opened up about his future plans and shared, "First off, I want to spend time with my family. After taking time to rest, I will start making plans for my career."

When asked about the status of Lee Jae Hoon and Kim Dong Wook who are still on duty, the actor revealed, "They are all doing well. Now that I am discharged, they congratulated me with a jealous heart."

"Thank you to those who waited for me. I will meet you with a good production and do my best in acting so please anticipate it."

28.06.2013 - allkpop

[Resim: rhvb.jpg]
Sonunda geldi Smile
2PMCN Blue
[Resim: 66f.png]
● Jang Woo Young ♥ Jung Yong Hwa ●
Benide ekler misiniz ? Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3