yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Hyun Joong Röportajları / Kim Hyun Joong Interviews
Kim Hyun Joong röportajlarini bu konudan paylasabiliriz.

Not: Ingilizce röportajlari da ekleyebiliriz.
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
KIM HYUN JOONG RÖPORTAJI

[Resim: 25002156.jpg]

IS: En begendigin sporcu kim?

KHJ: Kim Yuna. Geçen yil Japonya'da SS501'le kaldigimizda tvde yayinlanan dünya sampiyonasindaki mücadelesini izlerken ona hayran kaldim. Japonya'nin Asada Mao gibi kisilerle mücadelesinde cesaretsiz olmadigini görmek çok etkileyiciydi. Buzda kaydigi zaman bile, sakinligini koruyor. Bu benim için unutulmaz bir andi. O,benden genç olmasina ragmen, sartlar ne olursa olsun dünyanin en iyisi olabilmek için herseyi nasil yaptigini ögrenebilirim.

IS: Kore veya yurtdisinda en çok kimle tanismak istersin?

KHJ: Kesinlikle Seo Taiji. Küçükken farkli müzikler dinlerdim, ama yabanci müzigi kiskanir ve takdir ederdim, özellikle de rock müzigi.
Bir ögrenciyken en sevdigim sarki Seo Tai-ji & Boys'un "I Know" ("난 알아요") sarkisiydi. Ülkemizde de bu tür müzik çiktiginda, bu beni son derece sasirtti. ''Ultra Mania'' yi dinledikten sonra bir sarkici olmayi kafama koydum. Daha sonra ilgi duydugum kisilerle tanismayi istedim.

IS: Bir ögrenci oldugun siralarda üstün oldugun bir yetenegin/kabiliyetin var miydi?

KHJ: Lise sirasinda bir grup için basgitar çaliyordum. Gitarda oldukça iyiyim. Japonya'da kaldigim sürede gitar çalmayi çok sevdim. Bir günümün tamamini az bulunan bir gitari aramakla geçirmistim.

IS: Telefonunda 1 no'lu hizli arama tusunda kimin numarasi var?

KHJ: Zeki degilim, ama kullandigim telefon numaralarini genellikle ezberlerim. Özellikle hizli arama tusu ayarlamam.

IS: Çantanda daima tasidigin seyler nedir?

KHJ: Kontakt lens, solüsyon, çekimlerden sonra degistirmek için çorap, tras biçagi... hepsi bu.

IS: Begendigin bir aktris var mi?

KHJ: Lee Hyori nuna. O, benim sarkici olmadan ve meslegime baslamadan önceki ideal kadin tipimdi. Bana çok akil verdigi için minnettar oldugum biri. Onunla birlikte çalismak için yeterince büyüdüm ve onunla is yapmak istiyorum.

IS: Özellikle tatile gitmeyi sevdigin bir yer var mi? Kiminle gitmek istersin?

KHJ: Küçükken Songpa-Gu'da yasadim. Oradaki arkadaslarimla uzay yolcuguna gitmek isterim. Bu çok inanilmaz degil mi?

IS: Hiç ugursuz saydigin seyler, batil inançlarin veya adetlerin var mi?

KHJ: Ugursuz seyler yok. Bu bir aliskanlik mi?.. Stresli oldugum zaman balik tutmaya giderim ya da müzik dinlerim.

IS: Boys Over Flowers'in Goo Jun Pyo'su gibi ailen evliligine karsi çiksa ne yapardin?

KHJ: Eger bu hayatimin geri kalanini geçirebilecegime inandigim kisiyse, aileme karsi gelip hayatimin sorumlulugunu almaya hazir olurdum.

IS: Içme limitin nedir? Hangi içkiyi seversin, nerede ve kiminle içmekten hoslanirsin?

KHJ: Çok fazla Soju içerim, yerin önemi yok. Arkadaslarimla veya SS501 üyeleriyle. Kimchi Sojuyla iyi gider.

IS: Boys Over Flowers'ta göründükten sonra ve BOF'tan öncesi arasindaki en büyük fark nedir?

KHJ: Beni taniyan insan sayisi artti.

IS: Simdiye kadar hayatindaki en kritik/tehlikeli an neydi?

KHJ: MBC'nin "We Got Married" programi veda tatilinde Halla San dagina tirmandigimiz zaman. Oraya çikmak 5 saat aldi. Tirmanisin kolay oldugunu saniyordum, Bu yüzden düsünmeden kabul ettim.

IS: Piyangodan 10 milyar won kazansa, bu parayi nasil harcardin?

KHJ: 5 milyar won'unu aileme ve 1 milyar won'unu DSP Entertainment'in baskani Lee Ho Yeon'a verirdim. 2 milyar won'unu daha az sanslilara verirdim ve kalan 2 milyar'ini da arkadaslarim arasinda paylastirmak hosuma giderdi.

IS: Cilt bakimi için bir sirrin var mi?

KHJ: Sik sik cilt arindirmasi için dermatologa ugrarim. Cevebim çok mu dürüst oldu? Yüzümü sürekli iyice temiz yikamaya özen gösteririm.

IS: Uyku aliskanliklarin var mi?

KHJ: Sadece iç çamasirlarimla uyurum. Sicaga dayanamam, bu yüzden böyle uyuyabiliyorum.

IS: Internette bir konu için cevap yazdin mi?

KHJ: Kendim hakkinda olumsuz yorumlari okumam. Fan sayfalarinda insanlarin benim için degerlendirmelerini okuduktan sonra, kendi fikirlerimi yazdigimiz zamanlar oldu. Bazen hislerimi açikça yazarim, diger zamanlar onlara fikirlerimi özel olarak postalarim. Internette çogu kez Daum'u kullanirim.

IS: Eger bir kiz arkadasin olsaydi ya da su an varsa, ona hitap etmek istedigin sevimli bir lakap var mi?

KHJ: Ona sadece asil ismiyle hitap etmek isterim. Ji Hoo'nun aksine, çok titiz ve nazik bir kisiligim yok.

IS: Yaklasik olarak son sevgilinle ne zaman çiktin? Yasi kaçti ve meslegi neydi?

KHJ: Kariyerime basladiktan sonra ayrildik haha (ㅎㅎ).

[KP'nin notu: Naver'e göre SS501'in kariyer baslangici 2005]

IS: F4 üyelerinin kiskandigin özellikleri?

KHJ: Min Ho’nun boyu, Beom’un olgunlugu, Joon hyung’un kisiligi

IS: Tamamen bos bir günün olsa ne yapmak isterdin?

KHJ: Tüm gün uyumak isterdim.

IS: Gelirini kim yönetir ve nasil yönetirsin?

KHJ: Küçüklügümden itibaren part-time islerde çalistim, otomatik olarak bütçemi kendim yönetirim. Ailem bana güvenir.
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Bu çocugun böyle biri oldugunu bilmiyordum... Sag ol paylastigin için. Hiç bana benzemiyor ve Ji Hoo'nun tam tersi oldugunu yüzüme vurulmus bir tabak pastanin verdigi saskinlik içerisindeyim su an. BiggrinBiggrin
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Ay yerim ben seni ya. Smile Ne kadar samimi cevaplar vermis...
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
Boys Over Flowers'in 8. bölümünden sonra yapilmis bir röportaj. Smile Muhabir çogunlukla da dizideki oyunculugu hakkinda sorular sormus. Smile

KIM HYUN JOONG RÖPORTAJI
[Resim: 30860909.jpg]

Geum Jandi ve Goo Jun Pyo'yla aralarindaki karmasik bir ask üçgeninin arasinda kalan SS501'in vokali Kim Hyun Joong, KBS'nin hit dramasi Boys Over Flowers'taki Yoon Ji Hoo rolüyle binlerce kadin hayranin benzersiz ilgi ve hayranligini aldi. Peki ya Kim Hyun Joong, Yoon Ji Hoo hakkinda ne düsünüyor?

KJH: Bir drama çekmenin ne kadar zor olabildigini fark ettim. O kadar çok çekim yapiyoruz ki, uyumaya bile vaktim olmuyor.

Muhabir: Tanidiklarindan söylentiler duydugun zaman huzursuz hissettigini duyduk.

KJH: Evet, huzursuz hissettim, çünkü biliyorum ki ben müzisyen kökenli bir oyuncuyum. Simdilik oyunculugum hakkinda elestiri almak istemiyorum.

Muhabir: Bu senin bir tv dramasinda ilk resmi basrol oyunculugun.

KJH: Evet. Tökezlememin ve hata yapmamin normal oldugunun farkindayim, ama zamanla oyunculukta daha iyi olacagim konusunda kendime güveniyorum. Yapabilecegimi düsündügüm seyden daha fazlasini basarabilecegimi bilmek istiyorum. Yeni senaryo çiktiginda sayfalari bikmadan, durmaksizin okuyorum. Kendi kendime biraz acimasiz davrandigimi biliyorum, ama çekime gittigimiz zaman, en iyisini yapmak istiyorum.

Muhabir: Boys over Flowers simdiden oldukça popüler. (Bu arada, bu röportaj Boys Over Flowers'in 8. bölümünden sonra yapilmis.)

KJH: Bunu gerçekten hissedemiyorum. Bir müzisyen olarak, eger çok ilgi görüyorsan ve çok seviliyorsan, o an kesinlikle bunu hissedebilirsin, ama dramalarda, bu durum tamamen farkli. Bu kadar siki bir programla, gerçekten hiçbir yere gidemiyorum, bu yüzden, tv serilerinin ne kadar basarili oldugunu ancak reytinglere bakarak anlayabiliyorum.

Muhabir: Bir müzisyen ve bir oyuncu arasindaki farklar?

KJH: Bir müzisyen, sahnede iyi durdugunu hisseder. Mutlu, güçlü ve neseli hissedebilirsin. Bir aktör olarak ise oynadigin rol bir anlik degil. Sahnelerinin yayinlanmasi yaklasik olarak bir haftayi aliyor. Kendi kendime sürekli "o sahnede iyi oynadim mi?’’ diye soruyorum, ve bu endise her gün beynimde dolasiyor.
[Resim: 87589733.jpg]

Eger Kim Hyun Joong , Yoon Ji Hoo olsaydi, Geum Jandi'den vazgeçer miydi? Boys over flowers'ta ask üçgeni arasinda kalan Yoon Ji Hoo, Jan Di'nin Goo Jun Pyo'ya olan duygularinin farkina vardiktan sonra, ondan vazgeçmek zorunda kaldi. Peki tüm bunlar hakkinda Kim Hyun Joong ne düsünüyor? O aski mi yoksa arkadasligimi seçer?

Eger Yoon Ji Hoo olsaydim, Geum Jan Di'den vazgeçmezdim.

Muhabir: Boys Over Flowers'in 8. bölümünde, Yoon Ji Hoo, Joon Pyo yüzünden Geum Jandi'den vazgeçmek zorunda kaldi.

KJH: Eger o durumda olsaydim, Geum Jandi'den vezgeçmezdim. Dahasi onun kalbini kazanmak için sonuna kadar mücadele ederdim. 10. bölümü bitirdikten sonra, izleyiciler Yoon Ji Hoo'nun daha fazla Jandi'nin pesinden kostugunu görecekler.

Muhabir: Dizideki senaryo gerçekte olsaydi, ve ask ve dostluk arasinda bir seçim yapsaydin, seçimin hangisi olurdu?

KJH: Küçüklügümden beri, her zaman askin en önemli sey oldugunu düsündüm. Dostluk ve dürüstlük gibi seyler, elbette önemli seylerdir, ama ask farkli. Onu bir kere kaybersen, bu sonun olur. Arkadasligin düzeltilebilme ve onarilabilme ihtimalleri oldugunu düsünüyorum…

Muhabir: Oyuncuk yetenegin hakkinda yapilan elestiri düzeyine nasil bakiyorsun?

KJH: Elbette, seni içtenlikle ve kayitsiz sartsiz destekleyen fanlarin var, ama daha siki çalismaktan baska yapabilecegim bir sey yok. Iyi oldugumu duyana kadar, elimden gelenin en iyisini yapacagim. "Gerçekte bir müzisyen olmasina ragmen, daha çok bir oyuncu gibi görünüyor’’ gibi seyler duyana kadar devam edecegim.

muhabir: Bazi izleyiciler ve elestirilerde, senin lise ögrencisi rolünde daha yasli gözüktügün söyleniyor.

KJH: Bu benim kontrolümde olmayan bir sey. Estetik ameliyat yaptirmak istemedigimi söyleyebilirim. Insanlarin bu eksikligimden dolayi beni bagislayacaklarini ümit ediyorum ve bu eksiklikler için makyaj yapilmasini tercih ediyorum.

Tekrar seçim yapabilseydin, yine Yoon Ji Hoo rolünü mü seçerdin?

Muhabir: Içe kapanik olan bir çocuk rolünü oynamak kolay degil.

KJH: Yoon Ji Hoo karakteri anlasilacak kadar basit degil. Geum Jandi'ye olan duygularinda iyiligin yanisira ayni zamanda aci çektigini de gösterebilmeliydi. Dahasi kalbinin hala bir kösesinde Min Seo Hyun vardi. Bu karmasik duygulari ifade etmek çok zor.

Muhabir: Yoon Ji Hoo'nun Japon versiyonundan farki nedir?

KJH
: Yoon Ji Hoo'nun karakterini, güçlü olmanin yanisira yufka yürekli olarak tanimliyorum.

Muhabir: Rol dagitimindaki ilk günlere geri dönebilseydin, F4'te kimi oynamak isterdin?

KJH: Yine Yoon Ji Hoo'yu seçerdim. Bu en iyi oynayip ifade edebildigim bir rol. Eger F4'ün diger üyelerine de ayni senaryo verilseydi, saniyorum onlar da ayni karakterleri seçerlerdi.

Muhabir: Hayranlarina birsey söylemek ister misin...

KJH: Hayranlarima çok mütesekkirim. Sogukta çekim yaptigim zaman bana bir ceket bile verdiler. Hayranlarimin sevgisi ve destegi sayesinde, sette elimden gelenin en iyisini yapmaya çalistim ve iyi bir izlenim yarattim. Desteklerine, umarim iyi bir oyuncu olarak karsiklik verebilirim.
Tesekkürler. Smile
Bu eklediklerin süperdi nihan okurken çok etkilendim tesekkür ederim...
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Paylasim için sag ol onu gitgide daha çok seviyorum... Ah bir de Türkiye'ye gelse... Sarhos

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İmzanı 400x103 pikseli aştığı için silinmiştir.
TABİ Kİ DE BİR SS501 FANIYIM
YOU'RE BEAUTİFUL
BİGBANG
JOO Jİ HOON
SHINee[img]
Bİ RAİN
BOF

Baska röportajlarini nasil buluruz acaba? Su ingilizcemin olmamasi kadar kötü bir sey yok. :s
Bu çocuk aslinda oldugundan daha duygusal bunu cevaplarindan çikardim. Ama bunun farkinda degil sadece.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi