yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum Fan Club 2 / Kim Bum Sevenler Kulübü 2 (Bumilia TR)
Twitter Güncellemeleri;

Gönderdiğiniz hediyeler sayesinde mutlu bir noel geçirdim!
Teşekkürler ve sizi seviyorum!
[Resim: gewc.png]
I spent happy christmas for the gifts you gave me!
Thank you very much and I Love U!

-
'Psikometri Jun'un elleri ile geçmişi hatırlamak çok ruhani hissetttiriyor, gizemli polisiye filmi fragmanı yayınlandı! Filmi dört gözle bekleyin!
[Resim: mqil.png]
Touching the past seems psychic with hands 'psychometrist Jun', mystery thriller movie teaser trailer has been released!! Look forward to it!

-
Sonunda SBS'in <The Wind Blows in that winter> adlı dizisi size sevgi ve desteğiniz için teşekkürlerimizi göstermek için bugün yayında. 1. ve 2. bölüm ard arda yayınlanacak, izlemeyi unutmayın! İzleyeceğinize ve dünyaya yayacağınıza güveniyoruz.
[Resim: tarb.jpg]
Finally SBS's <The Wind Blows in that winter> is on air today, to show our appreciation for all your love and support, both the 1st and 2nd episode will be played in a row.dont forget to watch!we count on you to watch and spread the world of it.

-
'Psikometri' Bugün sizlerle buluşmak için Cheon-an ve Daegu'ya gidiyorum. Çok yakında buluşacağız!
[Resim: 9r26.png]
Psychometry! Today, I am going to Cheon-an and Daegu to meet you guys. I will see you so soon
-
Bugünlük dizi çekimlerimi bitirdim, şu an Incheon ve Bucheon'daki sinema salonlarında özel gösterime çıkıyorum!! Bu 'Psikometri' yayınlandıktan sonraki ilk haftasonu, filmimi izlemeye geldiğiniz için çok teşekkürler. Daha fazla izlenme ve beğeniyi dört gözle bekliyor olacağım. Bana sevginizi gösterin!
[Resim: 3h85.jpg]
I have finished shooted a TV drama for today, now I am doing personal appeareances in movie theaters in both Incheon and Bucheon!!!! This is the first weekend since releasing the movie 'Psychometry', thanks a lot for coming to the movie theater to watch it. I will look forward getting more reviews and rates. Show me your love!

-
Teşekkürler! Adidas alevi!
[Resim: 9pjw.jpg]
Thank you! flame adidas!

-
Doğum günü kutlamalarım için çok teşekkürler! Kutlama mektuplarınızı okurken çok mutlu oldum. *^^* Mektuplarınız beni güçlendirdi. Teşekkürler ve sizi seviyorum!
Yeni dizim <Jung Yi, The Goddess of Fire(MBC)> bugün yayınlanıyor, saat 22.00'da ekranlarınızın başında olmayı unutmayın!^^
[Resim: p3rt.jpg]
Thank you so much for your congratulations on my birthday!
I had happy time while reading your celebrating letters.*^^*
Your letters gave great strength to me. Thank you and I love you guys!
My new drama <Jung Yi, The Goddess of Fire(MBC)> is on air today, at 10 PM~ Don't forget to watch!^^

English Translation - Kim Beom Official Facebook Page
Eklenenler için teşekkürler... Beni de eklerseniz fan kulübümüze sevinirim. Smile
[Resim: rufnk2l.gif]
(06-08-2013, Saat: 23:55)fundawoobin yazdı: Eklenenler için teşekkürler... Beni de eklerseniz fan kulübümüze sevinirim. Smile

Hoş geldiniz. ^^

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Of bir insan ancak bu kadar güzel gülümseyebilir ve gülümserken gözlerinin içi ancak bu kadar parlayabilir. Heart Kalp
Kim Bum'a bakarken bu hale geliyorum. Pisman
Smile Biggrin
Dün Boys Over Flowers ı tekrar ettim ne kadar özlemişim Kim Bum'ı onu fark ettim. Oradaki oyunculuğu gerçekten çok iyiydi. Smile
Mükemmel derece de tatlı yerim yaa .072. Beni de eklermisiniz ?
Benide ekleyebilirmisiniz
Listeye beni de eklerseniz sevinirim Smile
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQYHQfwNl5v4Kpl_y_8ERO...ph0a27cYbd]
Forever Kore <3 Forever Kpop <3
bende üye olmak istiyorum Smile

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi