yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaybettiğimiz Koreli Ünlüler
Allah'im ben de Anamaya nickli arkadasimdan duydum.Aglama Offf Dong Ha. Aglama Ya anlayamiyorum nasil bir ruh haline giriyorlar ki canlarindan bile vazgeciyorlar.

Ayrica SS501 den Park Jun Min'de ara verdiklerinde bayagi zor bir donem atlatmis.Bunalima girmis.Herseyi birakmayi bile dusunmus.Destek almis.Ailesi hep yanindaymis.
Demekki Dong Ha'da kaldiramayanlardan.Aglama Allah ailesine sabir versin.

Orda unlu olmak cok zor.Bazi seyleri kaldiramiyorlar ya da buyuk bir bunalima giriyorlar ve sonuc.Aglama

Dong Ha'nin fotograflarini verecegim simdi.Aglama Ahh dunya tatlisi..Inanamiyorum.
[Resim: 1725.jpg]
[Resim: 1754.jpg]
[Resim: 1771.jpg]
[Resim: 1789.jpg]

Anamaya'dan alintidir .
Ahhhhh Dong Ha nasil kiydin canina.Aglama
Arkadaslar bu da Dong Ha'nin haberi.ALINTIDIR.

SG Wannabe grubunun eski üyesi Chae Dong Ha(30) bu sabah evinde kendini asmis sekilde bulundu.

Japonya da ki Albüm tanitimdan döndükten hemen sonra intihar eden Chae Dong Ha'nin uzun süredir depresyonda oldugu söyleniyor. Bu deprosyona özellikle iki sene önce çok sevip abi yerine koydugu menajerinin intihar edisinin sebep oldugu söylenenler arasinda.

Albümün de de ona hitafen bir yazi yazmis 'Hyung, you have to be happy, okay?Promise me that you'll be happy…'”
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
[Resim: 742.jpg]

19, haziranda Lee Eun Mi (24) IRIS kadin grubunun vokalisti ,erkek arkadasi tarafindan öldürüldügü bildirildi.

Ahhh! Gencecik yasta.Aglama
(24-06-2011, Saat: 1:54)tomurcuk yazdı: [Resim: 742.jpg]

19, haziranda Lee Eun Mi (24) IRIS kadin grubunun vokalisti ,erkek arkadasi tarafindan öldürüldügü bildirildi.

Ahhh! Gencecik yasta.Aglama
Erkek arkadasi dun tutuklanmis.Yani 22.06.2011 tarihinde.Ayrica kiz 65 bicak darbesi almis karin bolgesine.
Habere göre ise ;erkek arkadasiyla evlenme planlari kurarken kiz ayrilmak istemis sonra da erkek arkadasi sinirlenmis ve kizi oldurmus.
ALINTIDIR.

Allah'im boyle bir duruma sadece Allah gunaklarini affetsin.Allah rahmet eylesin.Cok yazik.Insanlara ne oluyor boyle ya.
Jeong Da-bin (1980 - 2007)

[Resim: s7413052038222ol5.jpg]

Asil adi Jeong Hye-Seon dur.. Güney kore de dogan Jung Da Bin Yongdok Kiz Lisesinden mezun olduktan sonra Gongguk Universitesine gider ve orada iki yil drama egitimi alir.. Özelikle Tayvanda kiz ögrenci tipiyle ünlenir...Jung Da Bin' in ilk filmi Jin Land of Ginkgo dur....

2004 yilina geldigimizde He Was Cool adli romantik komedi filminde Han Ye Won adiyla liseli bir kiz olarak karsimiza çikar..Ve ayni yil çekilen My sister in law 19 adli diziyle yildizi parlar..Bu dizi ona 2004 SBS Year-end ödülünü ve 2004 yeni yildiz ödülünü de getirir... Attic Cat le birlikte Kore de 2005 yilinin parlayan yildizlarindan olur...

Jung Da bin 10 subat 2007 tarihinde sevgilisinin evinde intihar etti.. Nedeninin pskolojik buhran oldugu açiklamis ama pek çok kisi onun hayat dolu biri oldugunu ve buna inanmadigini belirtiyor.. Hatta öldürüldügünü düsünenler var....

Sayfayi açar açmaz sok geçirdim cry

geçen gün izlemistim he was cool'u Sad

You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
çok üzüldümSad
Bende
[Resim: tumblr_mthggpqRKl1rlutxzo1_400.jpg]
Kore nüfusunun %50 si ateist, yani ölünce yok olacagi inancinda. %25'i budist, yani insan ruhunun olmadigi ve bedenden bedene geçmenin (reenkarnasyon) mümkün oldugu inancinda. Intihar etmelerine sasirmamak lazim.
Nasil bir baski altindaydilardi da bu kadar koreli oyucu intihar etmis?
Çok üzüldüm..
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Omo! Tüylerim ürperdi son biçaklanma haberine... Yeo Woon-kye'ye üzüldüm..
Yok, bence çogu kanser ve kaza... Insan nasil kendini asar? Bu inanilmaz...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi