30-08-2007, Saat: 16:36
wando gerçekten çok tesekkürler
Kamera Arkası
|
30-08-2007, Saat: 16:36
wando gerçekten çok tesekkürler
Resimler çok güzel...
Kahpe felek sen bana ne zaman güleceksin ? Ahh bi joker bu ele ne zaman vereceksin ??
09-09-2007, Saat: 17:03
Wando yazdı::frown:Yaaaaaaa 2 tane daha var onlari gönderemedim.Haa bu arada fotograf makinem kötü çünkü Japon mali > Sony...Ben Samsung istiyorum ki güzel çeksin.Cep telefonumu neyse ki Samsung yaptim, insallah arabam ya Hyundai ya da Kia olur... canim ne alaka simdi bu forumlaaa ![]() ![]() neyse ama sony cep telefonum ve harikkaaaa arabamizda var hem hyundai hem de kia yani kore mali die mi o marka istiyorsun ![]() ![]() ![]()
Will u be there?
10-09-2007, Saat: 0:38
eda_es yazdı:Wando yazdı::frown:Yaaaaaaa 2 tane daha var onlari gönderemedim.Haa bu arada fotograf makinem kötü çünkü Japon mali > Sony...Ben Samsung istiyorum ki güzel çeksin.Cep telefonumu neyse ki Samsung yaptim, insallah arabam ya Hyundai ya da Kia olur... Aslinda dogru söylüyon bu baslikla alakasi yok.Teknoloji basligi açilsaydi oraya yazacaktim.Yazdigim zamanda olmadigi için simdi burada yogurtlu patlican gibi duruyor ![]() ![]() ![]()
18-09-2007, Saat: 2:48
Eda_Sujong ve GencPrens25 sizler için açiklama yapiyorum.Söyledigim yogurtla patlicanin iliskisi suradan gelir.Yogurt haliylen beyaz, patlican da siyaha çalan mor gibidir.O yüzden her ne kadar kel alâka olarak gözükse de zit renkte olan seylerin birbileri üzerindeki etkilerini belirtmek için bu deyimi kullandim.Hatta bazen bir zencinin üzerinde beyaz bir t-shirt görürsem bu deyimi kullanirim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-11-2007, Saat: 13:14
hatirladim bazilarini
![]()
03-11-2007, Saat: 13:23
Bak bunlardanda geldi birseyler
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|