yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-F Istanbul & GOA Tourism Seminar (in Association with KTO)
(17-12-2012, Saat: 20:15)eve-OK yazdı: kızlar tam yeri çıkaramadım ben gelecem ama adresi bana tarif edebilrimisiniz..taksim meydanından itibaren....teşekkürler...

Taksim Meydanı’ndan İstiklal Caddesine aşağı ilerleyin sağ tarafınızda Hüsayin Ağa Camii’sini gördüğün anda durun,Onun neredeyse tam karşısında Swatch mağazası var .Onun arasından girin .İlerlediğinizde Sağ tarafında ilçe emniyet müdürlüğünü göreceksiniz.Tam o noktada “Sol”undaki sokağa girin.Sağa girdiğinizde 15 metre ilerleyin ve sağ tarafınızda TÖMER binasını göreceksiniz. (^^)
(17-12-2012, Saat: 20:20)february yazdı:
(17-12-2012, Saat: 20:15)eve-OK yazdı: kızlar tam yeri çıkaramadım ben gelecem ama adresi bana tarif edebilrimisiniz..taksim meydanından itibaren....teşekkürler...

Taksim Meydanı’ndan İstiklal Caddesine aşağı ilerleyin sağ tarafınızda Hüsayin Ağa Camii’sini gördüğün anda durun,Onun neredeyse tam karşısında Swatch mağazası var .Onun arasından girin .İlerlediğinizde Sağ tarafında ilçe emniyet müdürlüğünü göreceksiniz.Tam o noktada “Sol”undaki sokağa girin.Sağa girdiğinizde 15 metre ilerleyin ve sağ tarafınızda TÖMER binasını göreceksiniz. (^^)

teşekkürler...Smile
İstanbullu dostlarımızı etkinliğe bekliyoruz...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents?ref=hl
4 gün kaldı yaşasınnBiggrin
Katılacağım ilk etkinlik olacak ^^
Heyecanla o günü bekliyorum CoolBilmiş
Sevgili korea-fans ailesi sakinleri size süper bir haber daha vermek istiyorum.Kore fanlarının ortak sorunu olan Kore ve K-Pop ürünleri bulma ve alma konusunda bir çoğumuz sıkıntı çekiyoruz.Aldığımız ürünün fiyatına kargoda eklenince bir çoğu öğrenci olan üyelerimizin ve bizlerin alması daha da zorlaşıyor.(İçimiz gidiyor sonra ürünlere ): Koreden ürün getiren bir arkadaşımız bu konuda bize yardımcı olabileceğini hatta bazı ürünler üzerinde indirim yapabileceğini belirtti bizde sizler için bu fırsatı kaçırmadık ve elinde bulunan Kore ve K-pop ürünlerini etkinliğimizde sizlere satışa sunmaya karar verdik. O gün hepinizin istediği ürünü bulması dileğiyle Smile)
(20-12-2012, Saat: 1:32)february yazdı: Sevgili korea-fans ailesi sakinleri size süper bir haber daha vermek istiyorum.Kore fanlarının ortak sorunu olan Kore ve K-Pop ürünleri bulma ve alma konusunda bir çoğumuz sıkıntı çekiyoruz.Aldığımız ürünün fiyatına kargoda eklenince bir çoğu öğrenci olan üyelerimizin ve bizlerin alması daha da zorlaşıyor.(İçimiz gidiyor sonra ürünlere ): Koreden ürün getiren bir arkadaşımız bu konuda bize yardımcı olabileceğini hatta bazı ürünler üzerinde indirim yapabileceğini belirtti bizde sizler için bu fırsatı kaçırmadık ve elinde bulunan Kore ve K-pop ürünlerini etkinliğimizde sizlere satışa sunmaya karar verdik. O gün hepinizin istediği ürünü bulması dileğiyle Smile)

Duyduğumuz güzel bir haber daha. Cebimizi doldurup gelelim de, ellerimiz dolu gidelim bari. Smile
(20-12-2012, Saat: 1:32)february yazdı: Sevgili korea-fans ailesi sakinleri size süper bir haber daha vermek istiyorum.Kore fanlarının ortak sorunu olan Kore ve K-Pop ürünleri bulma ve alma konusunda bir çoğumuz sıkıntı çekiyoruz.Aldığımız ürünün fiyatına kargoda eklenince bir çoğu öğrenci olan üyelerimizin ve bizlerin alması daha da zorlaşıyor.(İçimiz gidiyor sonra ürünlere ): Koreden ürün getiren bir arkadaşımız bu konuda bize yardımcı olabileceğini hatta bazı ürünler üzerinde indirim yapabileceğini belirtti bizde sizler için bu fırsatı kaçırmadık ve elinde bulunan Kore ve K-pop ürünlerini etkinliğimizde sizlere satışa sunmaya karar verdik. O gün hepinizin istediği ürünü bulması dileğiyle Smile)

Etkinliğimize daha da zenginlik katacak bir uygulama...Smile
Tanıtım için teşekkürler. Etkinlik fotoğraflarınızı bekliyorum. Özellikle de Merve'nin dansını mutlaka görmeliyim. Smile
✿ Özlem ✿
(20-12-2012, Saat: 4:29)simay_m yazdı: Tanıtım için teşekkürler. Etkinlik fotoğraflarınızı bekliyorum. Özellikle de Merve'nin dansını mutlaka görmeliyim. Smile

Etkinlikte bizim için olmazsa olmazı zaten fotoğraftır. Bu konuda hiç kuşkunuz olmasın . Onay Dans olurda Merve durur mu ? .0105.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi