yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Juwangsan Apple Village
Juwangsan Apple Village
[Resim: boodongmyon.jpg]

Adı: Juwangsan Apple Village(Budong-myeon)
Nüfus:2.537
Bozulmamış doğal peyzaj ,Juwangsan Milli Parkı, Jusanji, Jeolgol köpüklü su ve derin vadilerden oluşur.
Bu doğa güzelliklerinden dolayı, turistler için cazibe merkezi haline gelmiştir.
Juwangsan ulusal park olarak 1976 yılında ulusal turizm bölgesi olarak seçilmiş ancak 1977 yılında ilan edilmiştir.

Coğrafi:
Juwangsan Köyü, 2.537 kişilik bir nüfusa sahiptir.
Juwangsan bölgesi büyük dağlar ve ormanlardan oluşur. Bazı kesimlerinde pirinç üretimi yapılır.
Juwangsan kuzeyde eşsiz güzelliğiyle, dik tepeler ve değişik şekilli kayalarla bir kombinasyon yarattığı belirtilir.

Detaylı Bilgi İçin:Tıklayınız
Kaynak: http://www.invil.org/

English

Name: Juwangsan Apple Village(Budong-myeon)
Population: 2537
Unspoiled natural landscape, Juwangsan National Park, Jusanji, Jeolgol consists of sparkling water and deep valleys.
Because of this nature, tourist center of beautiful place has become.
In 1976 as a national park Juwangsan national tourism zone, but in 1977 it was declared elected.
Geo :
The village has a population of 2537 persons Juwangsan.
Big mountains and forests Juwangsan region olusur.Soil is not a staple rice production is also.
The steep hills in the north and Juwangsan beauty rocks of different shapes to create a combination that is specified.
For Details: Click here!
Source: http://www.invil.org/
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
''Bozulmamis dogal peyzaj ,Juwangsan Milli Parki, Jusanji, Jeolgol köpüklü su ve derin vadilerden olusur.''

Dogal güzellikleri çok olan bir köy ..
Tanitim için tesekkür ederizSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Çok güzel bir köy olmali.Tanitim için çok tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi