yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jung Yunho Fan Club / Jung Yunho Severler Klübü
(16-10-2009, Saat: 13:52)sark_gunesi yazdı: Arkadaslar,Reyhan ablamin bana ingilizcesini attigi bir metinle sarsildim bu sabah.Metin biricik askim Yunho^mla ilgili.Iste haber:

Ingilizce'si:

U-Know Yunho Got Hospitalized, HTTG Shooting Stopped
On the last October 12th MBC “Heading To The Ground” shooting, Yunho all of sudden got facial spasm and immediately was taken to hospital.
Today on the 15th one of “Heading To The Ground” official meeting with MStar News said, “After now the drama shooting is already finished 70%, seems that his physic finally got effected.”
U-Know Yunho got treatment for a while in hospital, however, on the 13th afternoon he had already return to shooting site, as the official revaled. The cause of his collapse is no other than accumulative effects of having couple of weeks late night shooting, burden to be a lead actor, and many controversies of his acting that has lead him to pile of mental stress.

Türkçe'si:

U-Know Yoonho Hastaneye Yatirildi,Heading To The Ground Dizi Çekimleri Durdu
Ekim ayinin 12’sindeki çekimler esnasinda,Yunho aniden bir yüz kasilmasi geçirdi ve hastaneye kaldirildi.
Ayin 15’inde(yani dün) MStar Haberleri ile yapilan dizinin resmi toplantisinda sunlar belirtildi: “Su andan itibaren dizinin çekimi %70’lik bir oranla bitti.Öyle görünüyorki Yunho’nun bedeni en sonunda tüm bu kosusturmadan etkilendi.”
Yunho bir süre hastanede tedavi gördü fakat yetkililer,hastaneye kaldirilisindan 1 gün sonra sete geri döndügünü belirtti.Bu rahatsizliginin nedeninin 2 haftadir gece geç saatlere kadar çekimde olmasi,bas rol oyuncusu olma yükü ve onu ruhsal sikintiya sokan rolündeki birçok mücadelenin,kosusturmanin oldugu belirtildi.

Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama
...

TVXQ5
(16-10-2009, Saat: 14:43)sark_gunesi yazdı: Kiymetli Turkish cassi ailesi,iste bir haber daha.Yine Reyhan ablam yolladi bu haberi çevirmem üzere.Bu sefer konu biricik askim Yoonho^mun dizisi olan Heading To The Ground'in (HTTG) yarida kesilmesi yönünde Kore'de çikan haberlerle alakali.Benim anladigim kadariyla böyle bir durum sözkonusu degil-MBC'nin açiklamalarina dayanarak bunu söylüyorum.Buyurun bir de siz bakin:

Ingilizce'si:

Iris’s Strong Start Endangers Heading’s Ending
Uh-oh. MBC may be getting ready to let that axe fall for the third time this year. I’m reading conflicting reports about its soccer drama Heading to the Ground, but it’s not looking good.
KBS’s blockbuster drama IRIS has just premiered with a very strong rating in the 20% ballpark. (Official ratings aren’t out yet, but the preliminary report places it close to 20%. UPDATE: The number was a whopping 24.5%. As it just aired four hours ago, no I haven’t seen it yet, but I plan to.) That means that the poorly performing Heading, which has several weeks still left to go, is now essentially dead, with Iris and You’re Beautiful getting most of the attention.
One report says that Heading will end early and allow Hero, the Lee Junki vehicle, to begin a week earlier than planned, which would give MBC more to work with in the Wednesday-Thursday ratings battle. That would mean that the 20-episode Heading would need to wrap up by its 18th episode instead. However, Star News reports that MBC has “strongly denied” the curtailment rumors. In a phone interview on the 14th, the MBC source said, “Rumors of cutting it early are ridiculous” and that the drama would end as planned.
As you know, MBC cut Tamra the Island and Strike Love, but strongly denied rumors of cutting Friend, Our Legend, which went on to complete its original run. I’ll be keeping an eye out to see which side prevails.

Türkçe'si:

Iris’in Iddiali Baslangici HTTG’i Bitmesi Yönünde Tehlikeye Atiyor
MBC belki de bu yil üçüncü kez bir çöküs yasamaya hazirlaniyor.Bu kanala ait bir futbol dizisi olan HTTG hakkinda çekismeli yorumlar,haberler okuyorum fakat bu haberlerin pekte iyi oldugunu söyleyemem.KBS’nin büyük dizisi Iris,ilk bölümü ile yaklasik %20’lik bir reyting getirisi ile açilisi yapti.(resmi reyting kayitlari henüz bildirilmedi fakat %20’ye yakin oldugu söylenildi.)GÜNCELLESTIRME:Reyting rakami %24.5 olarak çikti.Bu bilgi sadece 4 saat önce bildirildigi için,henüz bakamadim ama bakacagim.)Bu,birkaç haftadir hala ayni seviyede süren HTTG’in olumsuz performansi,Iris ve You’re Beautiful dizilerinin oldukça ilgi görmesi ile simdilerde bittigi anlamina gelmekte.
Baska bir bilgide,HTTG’in erkenden bitirilecegi ve MBC’ye çarsamba ve Persembe günlerindeki reyting savasinda daha çok reyting kazandiracagi düsünülen Hero,the Lee Junki vechile’in planlandigi tarihten daha önce yayinlanacagi yer almakta.Bu,20 bölüm olarak planlanan HTTG’in 18. Bölümde bitirilmesi anlamina geliyor.Fakat,Star News,MBC’nin bu iddialari kesinlikle reddettigini bildirdi.Ayin 14’ünde yapilan bir telefon görüsmesinde,MBC yetkililerinden biri sunlari söyledi: “Diziyi erkenden bitirmeye yönelik söylentiler çok saçma.”ve “bu dizi planlandigi vakitte (20 bölümün bitiminde) sonlandirilacaktir.”
Bildiginiz üzere MBC,Tamra the Island ve Strike Love isimli dizileri yarida kesti fakat tipki HTTG dizisinde oldugu gibi kesinlikle yarida birakma söylentilerini reddettigi dizi olan Friend Our Legend isimli dizisini planlandigi tarihte bitirdi.Hangi tarafin hakli çikacagini görmek için bekleyecegim.
...

TVXQ5
(16-10-2009, Saat: 21:14)ei-chan yazdı:
(16-10-2009, Saat: 13:52)sark_gunesi yazdı: Arkadaslar,Reyhan ablamin bana ingilizcesini attigi bir metinle sarsildim bu sabah.Metin biricik askim Yunho^mla ilgili.Iste haber:

Ingilizce'si:

U-Know Yunho Got Hospitalized, HTTG Shooting Stopped
On the last October 12th MBC “Heading To The Ground” shooting, Yunho all of sudden got facial spasm and immediately was taken to hospital.
Today on the 15th one of “Heading To The Ground” official meeting with MStar News said, “After now the drama shooting is already finished 70%, seems that his physic finally got effected.”
U-Know Yunho got treatment for a while in hospital, however, on the 13th afternoon he had already return to shooting site, as the official revaled. The cause of his collapse is no other than accumulative effects of having couple of weeks late night shooting, burden to be a lead actor, and many controversies of his acting that has lead him to pile of mental stress.

Türkçe'si:

U-Know Yoonho Hastaneye Yatirildi,Heading To The Ground Dizi Çekimleri Durdu
Ekim ayinin 12’sindeki çekimler esnasinda,Yunho aniden bir yüz kasilmasi geçirdi ve hastaneye kaldirildi.
Ayin 15’inde(yani dün) MStar Haberleri ile yapilan dizinin resmi toplantisinda sunlar belirtildi: “Su andan itibaren dizinin çekimi %70’lik bir oranla bitti.Öyle görünüyorki Yunho’nun bedeni en sonunda tüm bu kosusturmadan etkilendi.”
Yunho bir süre hastanede tedavi gördü fakat yetkililer,hastaneye kaldirilisindan 1 gün sonra sete geri döndügünü belirtti.Bu rahatsizliginin nedeninin 2 haftadir gece geç saatlere kadar çekimde olmasi,bas rol oyuncusu olma yükü ve onu ruhsal sikintiya sokan rolündeki birçok mücadelenin,kosusturmanin oldugu belirtildi.

Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama

Inanmiyorum geçmis olsun bitaneme çok üzüldüm Aglaelsalla Aglama
(21-10-2009, Saat: 21:06)ei-chan yazdı: BanBanBanBanBanBanBanBan

[Resim: 46668797.jpg]

http://www.youtube.com/watch?v=My9eNCiN1...r_embedded

...

TVXQ5
Su resimden de Videodan da nefret ediyorum ya Gülsüm canim aciyor eminim seninde aciyor kendine aci çektirme canim benim Aglama Aglama böyle resimlere sik sik bakiyorum katlanmaya çalisiyorum ama olmuyor.Tutamiyorum kendimi Aglama Neyse en azindan hasta degil Allaha sükürler olsun kaç gece uyumadim dua ettim iyi olsun diye.Birtanem o benim ya hiç kiyabilmiyim ben ona canimin içi sana olacak sey bana olsun Hayatim Kalp Kalp SENI ÇOK SEVIYORUM Kalp
(28-10-2009, Saat: 21:53)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Su resimden de Videodan da nefret ediyorum ya Gülsüm canim aciyor eminim seninde aciyor kendine aci çektirme canim benim Aglama Aglama böyle resimlere sik sik bakiyorum katlanmaya çalisiyorum ama olmuyor.Tutamiyorum kendimi Aglama Neyse en azindan hasta degil Allaha sükürler olsun kaç gece uyumadim dua ettim iyi olsun diye.Birtanem o benim ya hiç kiyabilmiyim ben ona canimin içi sana olacak sey bana olsun Hayatim Kalp Kalp SENI ÇOK SEVIYORUM Kalp

Bende nefret ediyorum canim ama Sarhos
Neyse bu sadece rol icabi :atkilinc:
Allah gerçeginden korusun Ofkeli
...

TVXQ5
Rol Icabida olsa Dudaklari dudaklarina degdi ama benimkine degmeliydi ühü ühü ühü askim ne olur bir daha yapma yaa Aglama Aglama Aglama
(21-01-2010, Saat: 20:30)ei-chan yazdı: Yunho Donated To HAITI // Yunho HAITI'ye Yardim Gönderdi.

Evet DBSK'mizin Biricik lideri ve Benim biricik askim YUNHO'm Opucuk Haiti'ye yardim göndermis Kalp Ne iyi bir insan Opucuk

http://www.youtube.com/watch?v=ff1zsBKcN...r_embedded

YUNHO'nun adi 0:21'de geçiyor Opucuk
...

TVXQ5
[Resim: mbcchabong1.jpg]
[Resim: d00733204a963004953e31.jpg]
[Resim: 20091020101514111111.jpg]
[Resim: 20090902101959111611.jpg]
[Resim: 20090731225125100111.jpg]
[Resim: htm20090913120533020100.jpg]
[Resim: hfg.jpg]
[Resim: f002635447fca358cf5e01.jpg]