yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joseon / 조선
Joseon hakkindaki her seyi ögrendik sayenizde. Çok detayli ve güzel bir çalisma oldu. TesekkürlerAlkis
Ay ünvanlari okurken bir an tekrar ilk izledigim Kore dizilerinden olan Düslerimin Prensi geldiSmile Çok güzel ve yeterli açiklamalari olan bir paylasim olmus. Tesekkürler Sunshine
Gerçekten de bu konuyu hazirlarken çok emek harcamis olmalisin ve harcadigin emeklere degmis dogrusu,çok güzel olmusSmile
Ellerine,emegine saglikSmile
(04-10-2009, Saat: 23:56)amalist yazdı: Gerçekten de bu konuyu hazirlarken çok emek harcamis olmalisin ve harcadigin emeklere degmis dogrusu,çok güzel olmusSmile
Ellerine,emegine saglikSmile

Sadece benim degil, sevgili Wando arkadasimizin da emekleri çok. Smile Onada tesekkür ediyorum. Çok güzel bir çalisma ortaya çikti.
Hakkınızı helal edin. ~
Uzun bir süre önce ele alip bir yere kadar sürdürebildigim konuydu. Tekrar gündeme gelince üzerine eklemem gerekenleri eklerken Tugba arkadasimdan aldigim yardim sayesinde görüldügü üzere son haline getirdik.

Yardimlarin için bir kez daha tesekkür ederim Tugba. Smile

Kore'nin son hanedanligi Joseon'un genel tanitimina gösterdiginiz ilgi için tesekkürler arkadaslar. Smile
Çok güzel bir konu olmus, Sinan Abi ve Tugba Abla'ya tesekkür ederim. Smile
Çok derin ve titiz bir çalisma olmus Sinan abine ve Tugba ablama sonsuz tesekkür ederim ellerinize saglik harika bir arastirma olmus çok güzel A'dan Z'ye ögrendim aklimda en küçük bir pürüz bile kalmadi çok tesekkür ederim Smile
Çok tesekkürler .. Alkis
Detayli bilgilendirmeniz için çok tesekkürler.Song Il Gook'un canlandirdigi Jumong karakterinde dizinin konusu Joseon kralligini anlatmaktaydi.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Çosen hanedanligi çöküsüde Osmanli'nin çöküsünden pek farkli degil asil neden Çaga Ayakuyduramama... Tarihin acimasiz yanidir Çaga ayakuyduramayan ülkeler yok olur. Emeginize saglikSmile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi