yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jangan Antique
Antikaya pek merak etmem ama bazi eserlerede bakmadan olmaz, fotograflar ve tanitim için sag ol...

Just Feel Better
Hepsi çok güzel.. Resimler, paravanlar, küçük kutular, dolaplar.. Hepsi çok güzel görünüyor.
Tek tek resim seçemedim. Pek çogunu begendim çünkü.. Simdi burasi resimlerle dolmasin BiggrinBiggrin
Tanitim için tesekkür ederiz.. Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
hepsi çok güzel yani simdi hepsi antikami merak ettim ama süper çalisma
(22-02-2009, Saat: 18:11)kiday baksi yazdı: Dapshimni Shop

[Resim: jan125em9.jpg]

(22-02-2009, Saat: 18:11)kiday baksi yazdı: [b]Dapshimni Shop

[Resim: jan132xf0.jpg]

[Resim: jan133kn6.jpg]

Hepsi güzel ama su hayvan figürleri ve taburelere yapilmis olan islemeler benim çok hosuma gitti....Hilmi abi ellerine saglik çok güzel bir tantim olmus Smile Smile
harika bir magzaymis hangi resmi seçecegimi sasirdimBiggrin hepsini çok begendimSmile antika esyalari çok seven biri olarak buraya gitmeyi çok isterdim... bu muhtesem tanitim için çok tesekkürler Hilmi abi Alkis Alkis Alkis
Muhatesem bir tanitim olmus Hilmi abi ellerine saglik Alkis Antikalarda harika para olsada alsak Biggrin :atkilinc:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çok harikaBiggrin
Harika bir magzaymis antiklara bayilir gerçekten çok güzel parçalar var bu güzel tanitim için tesekkürler Hilmi abi Smile Onay

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi