yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang-Hwa Mı,Chae Ryung Mu?
Durum 15-10 Jang Hwa nin geride kalmasi beni çok sasirtti...Jang Hwa cilar nerede ben Jang Hwa nin Chae Ryung i geçecegine emindim neredeyse...
Off off ben hala kararimi veremedim içimden Chae Ryung geçiyor ama Chae Ryung de çok tatli cidden en zorlandigim anket bu.......
Yapma Ebru ya Jang Hwa deme bana bak bu konudada Begüm hakli yani.Chae Ryung dururken o cesaret güzellik kimde var........
Tabiki de Chae Ryung....Jang Hwa nin çok güzel bir yüzü var..Ama Chae Ryung baska ya....Hajin kadar olmasa da....
Durum 16-10 iste Chae Ryung farki ikizim bak seni etkilemek istemem ama Chae Ryung de ...
Benim oyum Jang-Hwa'ya.
Jang-Hwa .....
Chae Ryung...
Jang Hwa ...........
Ben aslinda zerafet ve asalet açisindan ikisini de begeniyor ve üstünlük görmüyorum..
Jang Hwa isteseydi Jang Bo-Go ile evlenebilirdi.Ben Jang Hwa 'da genel olarak bir kararsizlik seziyorum.Bence de çogu zaman elline geçen firsatlari,Jang Bo-Go'nun iyiligi için reddediyor ve onunla evlenmiyor ancak bu durum bence biraz abartili.Sonuçta mutluluk için ask gerekiyorsa,Jang Hwa açisindan Jang Bo-Go ile evlenmek gerekiyorsa,bunu gerçeklestirebilirdi.
Yeom'un Jang Hwa'ya olan askinin ve Jang Hwa'nin Yeom'a karsilik vermemesini de,arti puan olusturacak bir durum olarak düsünmüyorum.Bir insan eger gerçekten asiksa,üçüncü kisinin askina karsilik vermez.Bu zaten normal olandir,olmasi gerekendir,özel bir meziyet degildir.
Chae Ryung 'nin alternatifsiz olmasi konusunda da,Seul Pyong gibi güçlü bir tüccarin,iyi yetismis,çok iyi meziyetlere sahip ve son derece güzel kizinin begeneni çoktur diye düsünüyorum.Dizimizde dogal olarak bu durum yansitilmiyor ancak,ona da '' ask '' derecesinde bagli üçüncü veya dördüncü kisiler mutlaka vardir.Chae Ryung ise bir köleyi seviyor,bence bu hiç küçümsenemeyecek bir durum.Jang Bo-Go'nun yükselmesinde çok önemli kapilari da Chae Ryung açiyor.Her konuda Jang Bo-Go'yu gündeme getiriyor...
Chae Ryung 'de aile yönünden acilar çekmis bir karakter.Annesiz büyümüs,üstelik babasi onu hayatin içinde yetistirmis.Bizden bir sözle örnek verirsek,'' el bebek gül bebek '' yetistirilmemis.O'nun ayni zamanda iyi bir dövüsçü olmasi da bunun kaniti sanirim.
Chae Ryung'nin Jang Bo-Go,Youna ve Usta'nin kanatlari altindaki güvenli yasamindan söz edilmis ancak unutmamaliyiz ki,bu ortami yaratan,alt yapiyi olusturan,sabirla bekleyen Chae Ryung'nin kendisidir.Bunun mücadelesini verdi.
Bence zerafet konusunda da Chae Ryung,her haliyle Jang Hwa 'dan çok önde...Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi