Chae Ryung 'nin duru güzelligi, kendini ifade edebilmesi, kararliligi yeter....
Hakkınızı helal edin. ~
Jang-Hwa Mı,Chae Ryung Mu?
|
Chae Ryung 'nin duru güzelligi, kendini ifade edebilmesi, kararliligi yeter....
Hakkınızı helal edin. ~
estaka_choi yazdı:Chae Ryung 'nin duru güzelligi, kendini ifade edebilmesi, kararliligi yeter.... Tümüyle katiliyorum... ![]()
Chae Ryung Chae Ryung Chae Ryung ................
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Chae Ryung açik farkla önde yasasin.........
Hakkınızı helal edin. ~
Chae Ryung .........
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Büyük kocaman bir saskinlik bu bendeki ben sanirdimki has kiz Jang Hwa ama görünen o ki Chae Ryung daha çok seviliyor diziyi önceden izleyen için birsey diyemem ama 24.bölümde hayran olacak pek birsey göremedim ben.Aslinda görmüsde olabilirim gördüm galiba evet var bir iki tane sahne...
piskoz yazdı:Büyük kocaman bir saskinlik bu bendeki ben sanirdimki has kiz Jang Hwa ama görünen o ki Chae Ryung daha çok seviliyor diziyi önceden izleyen için birsey diyemem ama 24.bölümde hayran olacak pek birsey göremedim ben.Aslinda görmüsde olabilirim gördüm galiba evet var bir iki tane sahne... Onu ilk gördügüm bölümden beri asigim... ![]()
Gerçekten çok güzel bir kiz masallah.Hele normaldeki resimleri görünce okadar sasirdimki yok böyle bir çesitlilik ve her çesitte ayri bir güzellik.
Sen daha dikkatli izle piskoz.Muhakkak görürsün onun hayran olunacak bir yanin i
![]() ![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
piskoz yazdı:Büyük kocaman bir saskinlik bu bendeki ben sanirdimki has kiz Jang Hwa ama görünen o ki Chae Ryung daha çok seviliyor diziyi önceden izleyen için birsey diyemem ama 24.bölümde hayran olacak pek birsey göremedim ben.Aslinda görmüsde olabilirim gördüm galiba evet var bir iki tane sahne... Arkadasim daha dikkatli izlersen belki sende ona asik olursun ben Hilmi gibi onu ilk gördügümde asik oldum........... ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|