yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Hee Bin / 장희빈 (2003)
100 bölümmüs. Abaza Konusu tanidik. Biggrin Tesekkürler canim.
Tanitim için tesekkürler..
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Bölüm sayisi fazla olan dizilerden. Smile Tanitim için tesekkürler hayatim. Opucuk
Tanitim için tesekkür ederim...
Kral Sukjong'un cariyelerinden biriydi. Dong Yi adli dizide anlatiliyor ne kadar hirsli oldugu. Kral'in cariyelerinden her birinin hayatini anlatan dizi çekmisler anlasilan. Biggrin Biggrin Kraliçe Inhyeon için bile dizi çekilmis. Biggrin Biggrin
Konusu bu kadar güzel olunca bölüm sayisi firlamis ama bölum dakikasina bakarsak 45 dakika gibi bir sey yari yariya çünkü eski dönemlerde gelismis kamera düzeni olmadigi için uzun soluklu dizi oluyor istemeden de. Smile Simdi Dong Yi buna benzer bir yol izliyor ama Dong Yi aynen Yi San gibi çok entrikali bir dizi izlemek zevk veriyor.
Tanitim için çok tesekkürler ablacim. Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Dong yi deki Jang Hee-Bin'in hayatini anlatiyor galiba...
(30-06-2010, Saat: 17:19)*mygirl* yazdı: Kral Sukjong'un cariyelerinden biriydi. Dong Yi adli dizide anlatiliyor ne kadar hirsli oldugu. Kral'in cariyelerinden her birinin hayatini anlatan dizi çekmisler anlasilan. Biggrin Biggrin Kraliçe Inhyeon için bile dizi çekilmis. Biggrin Biggrin

:img-hysterical:
Sanirim Kral Sukjong'un esleri çok özel insanlarmis. Hepsi bir sekilde adini tarihe yazdirmistir ve dedigin gibi hepsi için dizi yapilmis. Biggrin Kral Sukjong es seçmeyi iyi biliyormus. Smile

Jang hee bin'in hirsli yasami çok ilgi çekici. Fakat 100 bölüm izlemeye kalbim dayanmaz herhalde. Biggrin Altyazisida yok sanirim.
Bence Jang hee bin rolüne Lee So Yeon'dan daha çok yakisacak biri yoktur herhalde.

Tanitim için tesekkürler Esma. Alkis
Tesekkürler. ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi