Iyiler mutlaka kazanir (Sonuna kadar JONG BOGO)

Konuyu Oyla:
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
07-04-2007, Saat: 20:30
kiday baksi yazdı:Bence Yeum,en iyi kaçanlar siralamasinda bir numara olur... onun o kaçislarinida çok güzel savunurdum (sen çok iyi bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-04-2007, Saat: 21:29
geçen hafta söyliyecektimde unutmusum özürdilerim herkesten
yaklasik iki haftadir büyük bir saskinlik yasamaktayim nedenini ise söyliyeyim Jang Bogonun saçina Tarak deymis arkadaslar Allahtan adamin suratina bu yüzden biraz nur gelmiste dizinin Bogolu sahneleri artik o kadarda çekilmez olmuyor.:icon_lol::icon_lol::icon_lol: Sizce haksizmiyim:icon_rolleyes: ![]() ![]()
07-04-2007, Saat: 21:43
düsünmeden cvp verecegim sorulardan biri.. tabiki yeom jang
![]() ![]()
07-04-2007, Saat: 21:48
Ikisinide çok çok seviyorum...Seçim alanina göre farkli seçim yaparim aralarinda..Simdi illa seçmek gerekecekse Jang-Bogo derim ama
![]() ![]() Denizler İmparatoru
07-04-2007, Saat: 22:00
kiday baksi yazdı:Bence Yeum,en iyi kaçanlar siralamasinda bir numara olur... harikasin Hilmi abi çok iyi bir teshis tebrik ederim ![]() ![]()
07-04-2007, Saat: 23:01
webber yazdı:Ayrica jangbogo ile yeumjang karsilastirilamaz bile birakin jangbogoyu yona ile bile karsilastirilamaz... Söylenecek herseyi webber söylemis zaten. Bende Jang Bo Go diyorum. Bir insan ancak onun kadar iyi, kararli, dürüst, sevgi dolu, iyimser, basarili, zeki...Daha sayacak o kadar sifat var ki aklima gelenler bunlar. Onun savas taktiklerini hatirliyorum da azicik ordusuyla bilmem kaç kisiye karsi koymustu. Sonra iyi bir tüccar olabilmek için çalismasi ve eline geçen her kitabi okumasi canim ya ne günler yasadi, ne kötü günler geçirdi ama, kendinden, iyilikten hiç ödün vermedi. Onun kaninda iyilik var desem %100 dogru yani. JANG BO GO-JANG BO GO-JANG BO GO-JANG BO GO-JANG BO GO
Hakkınızı helal edin. ~
08-04-2007, Saat: 0:04
haklisin sonuna kadar jangbogo................
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi