yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
Evet Çang Bo Go, Haeshin çok güzel ifade ettiniz.Jang Bo Go çok iyi bir karakter düsünüyorum da biz onun kadar iyi olamayiz degil mi...aslinda Çang Bo Go bir tek Allaha!a ibadeti eksik yani müslüman degil,eger müslüman olsaydi düsünemiyorum tertemiz melek gibi birisi olurdu valla...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
(05-02-2010, Saat: 19:59)çang pogo yazdı: Haeshin cnm denizler imparatoru ile ilgili duygu ve düsüncelerini çok güzel ifade etmissin (tabiki jang Bo go)o bizim dizimiz,mükemmeldi hiç bir dizi onun yerini tutmaz,benim içinde jang bo go her zaman bir numara
Tesekkür ederim..Sana da katilmamak elde degil tabi ki..Hiç bir dizi onun yerini tutamaz...Çünkü o hiç bir diziyle es tutulamaz..

(13-02-2010, Saat: 22:43)hercaimeneksem yazdı: Evet Çang Bo Go, Haeshin çok güzel ifade ettiniz.Jang Bo Go çok iyi bir karakter düsünüyorum da biz onun kadar iyi olamayiz degil mi...aslinda Çang Bo Go bir tek Allaha!a ibadeti eksik yani müslüman degil,eger müslüman olsaydi düsünemiyorum tertemiz melek gibi birisi olurdu valla...

Ne güzel ifade ettin..Böyle bir insani dedigin gibi görmek ancak onu melek yapardi degil mi...

Denizler İmparatoru
yeom jang tabikide.
BENCE YEOM JANG
kesinlike jang po go
benim favorim yeom yang..

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Hep Yeum Yang idi. Hep Yeum olarak kalacak. Smile
Ankete katilim devam etseydi Yeom Yang derdim.

Favorim Yeom Yang.Hep öyle kalacak Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

[Resim: ea924af5.png]
[Resim: 4b66feb8.png]
[Resim: 0c82fdad.png]
[Resim: fb65d9c6.png]
[Resim: 885f7e0c.png]
[Resim: 7eeab297.png]

Tabii ki Jang Bogo
Sonuna kadar....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Ben en çok Guboyu tutuyorum..Bu yüzden bu siteye üye oldum...Bu dizi beni çok etkiledi........

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi