yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
betüs yazdı:bence yeum a kizmayin derim bn çünkü onu böyle davranmaya kaderi ve birazda düsüncesizligi zorladi ve birazda jangbogo

Izledigimiz bölümlerden bir örnek vereyim.Yeum'un adamlari onun emriyle Chae'yi kaçirdi.Sizce bu durum uygun mu? Bir hanimefendiyi kaçirmanin açiklamasi olabilir mi? Bunun savunmasi yapilabilir mi? Bunu da Yeum'un kaderi diye açiklayabilir miyiz? Dizimizde izledigimiz kadariyla, Jang Bo-go Yeum'dan daha zor durumlara düsüyor,daha çok mücadele vermek zorunda kaliyor.Ancak hiçbir zaman hileli yollara basvurmuyor,dogrudan ayrilmiyor.Zaman iyileri hakli çikarir.Iste sirf bu yüzden bile JBG...
kiday baksi yazdı:
betüs yazdı:bence yeum a kizmayin derim bn çünkü onu böyle davranmaya kaderi ve birazda düsüncesizligi zorladi ve birazda jangbogo

Izledigimiz bölümlerden bir örnek vereyim.Yeum'un adamlari onun emriyle Chae'yi kaçirdi.Sizce bu durum uygun mu? Bir hanimefendiyi kaçirmanin açiklamasi olabilir mi? Bunun savunmasi yapilabilir mi? Bunu da Yeum'un kaderi diye açiklayabilir miyiz? Dizimizde izledigimiz kadariyla, Jang Bo-go Yeum'dan daha zor durumlara düsüyor,daha çok mücadele vermek zorunda kaliyor.Ancak hiçbir zaman hileli yollara basvurmuyor,dogrudan ayrilmiyor.Zaman iyileri hakli çikarir.Iste sirf bu yüzden bile JBG...

bu chaeyle ilgili bi degerlendirme simdi nekadar objektifsin bilemeyiz ama:icon_surprised: haklisin hilmi abi ama kiza kotu bise yapmadi yapmazdida o zaten iste yine ayni seye döndü konu her kötünün içinde bi iyi.............:icon_surprised::icon_surprised::icon_surprised::icon_surprised:
Ben jang bo go diyorum diziyi önceki yayinlandiginda seyretmemistim bu sefer izleme firsatim oldu iyi ki izlemisim yoksa jang bo go yu tanimayacaktim adam bir kere çok azimli karar verdigini yapiyor hem de saglikli yollardan yeumu yangdan pek hoslanmiyorum isi gücü zorbalik
Hem oylama sizi yaniltmasin.Bakalim dizimiz bitince durumlar ne olacak?Biggrin
Arkdaslar oylama devam ediyor durun hele bir bekleyelim biraz.
Hakkınızı helal edin. ~
yeom a kötü kötü kötü diye diye dilinizde tüy bitecek.o zaten belli bizde kabulleniyoruz evet kötü bir karakter.ama hem j.bogodan daha karizma hemde daha iyi rol yapiyo .ne yapalim yani yeom bu dizide hep daha dikkat çekici.sahsen ben bütün oylarimi bu bakis açisindan verdim.sevdigim karakterlerde ayni fikir dogrultusunda.
Zaman bizi hakli çikaracak,yasasin JBG...
bu topici çok seviyorum yaa
yanliz oylar hep basa basa gidiyor BiggrinBiggrin
ama katilim yinede çok az 356 kiside daha 42 kisi oy kullanmis oylara devam arkadaslar BiggrinBiggrin

bu arada j.bogo ile ilgili bir seyler söylemeden geçemeyecegim evet yeom karakterini gerçekten çok begeniyorum cidden songta çok basarili hatta yeom için deyim yerindeyse ölüyorum BiggrinBiggrin ama dizinin j.bogonun hayatini anlattigi onu anlatan bir dizi oldugunu söylemeden geçemiyecegim dizinin slogani bile Gücünü asktan alan bir yasam ve yasamini zaferlerle donatan bir adam
dizinin ana sayfadaki fragmanda bile j.bogonun dürüstlügü erdemligini anlatiyor
(hemen sözleri ekliyeyim)
korku.. ihanet.. entrika
büyük bir yenilgiden sonra gelen esaret..
ve bütün planlari degistirecek tek bir güç...
ask onur ve kahramanlik üzerine etkileyici bir yapim
denizler imparatoru..

yeom karakteri bir yan karakter degil j.bogonun j.bogo olmasini saglayan büyük bir güç ama dizinin çevrilis asamasinda bir karmasaya düstügümüzü hissettigim için j.bogoyu savunmak istedim... ben eminimki yeom karakterini diger düsünülen oyuncu canlandirsaydi yeomu burada bu kadar kisi savunmazdik burda bahsettigim yakisiklilik degil oyunculuk yeom bu kadar yanlislar içerisinde role öyle bir can veriyorki herkesi hayran birakiyor buda songun basarisi...

neyse garip bir anlatim oldu farkindayim ama hem j.bogo hemde yeom sever bir üye olarak bu kadar denge kurabiliyorum BiggrinBiggrin ama yine yeomcuyuz ve burdayizzzzzzzzzzzzzzzzzzz BiggrinBiggrinBiggrin
ebru_yeom yazdı:bu topici çok seviyorum yaa
yanliz oylar hep basa basa gidiyor BiggrinBiggrin
ama katilim yinede çok az 356 kiside daha 42 kisi oy kullanmis oylara devam arkadaslar BiggrinBiggrin

bu arada j.bogo ile ilgili bir seyler söylemeden geçemeyecegim evet yeom karakterini gerçekten çok begeniyorum cidden songta çok basarili hatta yeom için deyim yerindeyse ölüyorum BiggrinBiggrin ama dizinin j.bogonun hayatini anlattigi onu anlatan bir dizi oldugunu söylemeden geçemiyecegim dizinin slogani bile Gücünü asktan alan bir yasam ve yasamini zaferlerle donatan bir adam
dizinin ana sayfadaki fragmanda bile j.bogonun dürüstlügü erdemligini anlatiyor
(hemen sözleri ekliyeyim)
korku.. ihanet.. entrika
büyük bir yenilgiden sonra gelen esaret..
ve bütün planlari degistirecek tek bir güç...
ask onur ve kahramanlik üzerine etkileyici bir yapim
denizler imparatoru..

yeom karakteri bir yan karakter degil j.bogonun  j.bogo olmasini saglayan büyük bir güç ama dizinin çevrilis asamasinda bir karmasaya düstügümüzü hissettigim için j.bogoyu savunmak istedim... ben eminimki yeom karakterini diger düsünülen oyuncu canlandirsaydi yeomu burada bu kadar kisi savunmazdik burda bahsettigim yakisiklilik degil oyunculuk yeom bu kadar yanlislar içerisinde role öyle bir can veriyorki herkesi hayran birakiyor buda songun basarisi...

neyse garip bir anlatim oldu farkindayim ama hem j.bogo hemde yeom sever bir üye olarak bu kadar denge kurabiliyorum BiggrinBiggrin ama yine yeomcuyuz ve burdayizzzzzzzzzzzzzzzzzzz BiggrinBiggrinBiggrin

ebrucum sana öyle geliyo gayet güzel anlattin bravo ve yine yeumcuyuz ve burayiz.hala oy kullanmayan 314 kiside karar versin artik lutfen bitsin bu soguk savas:gozkirpma:gerçi fikirler degismicek ama sonucu merak ediyorum hepimiz gibi heralde
yav bu konunun bu anketin açilmasina bile gerek yoktuBiggrintabiki yeum jang yenecek yaneBiggrin
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi