11-04-2007, Saat: 20:28
Aaaaah ah keske 36 olsam...
yeom gibisi warmi yaa....bitanem bnm...

Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
11-04-2007, Saat: 20:28
Aaaaah ah keske 36 olsam...
![]()
11-04-2007, Saat: 20:51
Musicgirl yazdı:Aaaaah ah keske 36 olsam... ve cnm arkadasim son noktayi koyar varmi yeom gibisi
11-04-2007, Saat: 20:55
piskoz yazdı:Musicgirl yazdı:Aaaaah ah keske 36 olsam... Yüzyillardir yasatilan kahraman,unutulmayan yani son nokta JBG... ![]()
basakcim sen yeomu seçmisin napalim
![]() ![]() yagmurum da geldi yeomcular tamamlandi kizlar bundan sonra yeomcu beklemeyin ![]() ![]()
11-04-2007, Saat: 21:28
kiday baksi yazdı:piskoz yazdı:Musicgirl yazdı:Aaaaah ah keske 36 olsam... gerçekler aci!!!!yeum baska bambaska biseyler eksik gumbodaki uzunbi süre herseyi eline yuzune bulastirdi anca yeni yeni toparlaniyo.ama beni sevindiren dizi bile olsa iyiden taraf çogumuz.bide bide yemun kiz hayranlari daha fazla sanki bunu bida düsünmek lazim.bana bisey eksik gibi geliyo gumdoda ama ne bulamiyorum bulamiyorum yeumda olup onda olmayan bulucam ama yakindir.
12-04-2007, Saat: 0:22
bu-il yazdı:basakcim sen yeomu seçmisin napalim ben bastada belirttim Begüm tüm suç Ebrunun ![]() alistirdi beni Yeuma simdide vazgeçemiyorum hatta bir ara gözüm okadar karardi ki elinden almaya çalistim Yeomu ![]() Yeomculari tamamlanmasi olayi içinde moralini bozmiyayim ama kime önersem bu diziyi ertesi gün Yeomu soruyorlar bana sonrasida malum tek adres Denizler Imparatoru oluyor.Kisaca herzaman heryerde enbüyük YEOM JANG
12-04-2007, Saat: 0:32
Bence sonraki bölümlerde Yeum'cularin isi pek kolay olmayacak.Yakisikliligindan baska hangi özelliginden dolayi savunacaksiniz çok merak ediyorum...
![]()
12-04-2007, Saat: 0:41
kiday baksi yazdı:Bence sonraki bölümlerde Yeum'cularin isi pek kolay olmayacak.Yakisikliligindan baska hangi özelliginden dolayi savunacaksiniz çok merak ediyorum... ben savunacak bir tarafini bulurum elbet sen hiç merak etme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-04-2007, Saat: 0:42
kiday baksi yazdı:Bence sonraki bölümlerde Yeum'cularin isi pek kolay olmayacak.Yakisikliligindan baska hangi özelliginden dolayi savunacaksiniz çok merak ediyorum... sahsen ben yakisikliligindan daha çok rolünün hakkini verdigi için seviyorum.ilerleyen bölümlerdede bu degismeyecegi için sorun yok.
12-04-2007, Saat: 0:45
Kim Sa Ran yazdı:gavsnia yazdı:söz konusu basak olunca yeomcular tamamlandi diyemiyorum sinavlari dolayisiyla çevreye el atamadigi için arkadas ilerleyen zamanlarda dizininde yeom unda reklamini daha genis zamanlarda yapicagina eminim.üstelik bu inatla forumada kesin getireksigin var Zehra.hemde senin gibi bir arkadasa sahibim.bununla beraber daha ne olsun denilir basak ya yinemi itiraf ettin. (bu forumda zevki yok çünkü atliyacak bir yujinamiz eksik ![]() ebrum ne demek desteklemek ya herzaman canim sonuna kadar hakkaten su basaktaki imza olayini dagitsak tüm yeomculara ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|