yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It's Alright, It's Love / 괜찮아, 사랑이야 (2014)
Tadi insanin damaginda kalan bir dizi. Cok uzun zamandir böyle akilda kalici bir dizi izlememistim. Farkli bir senaryosu var. Kore Dizilerin belli bir gidisati var. Bir kac bölüm kiz ile oglan birlesmesi sürer sonra ikinci kiz araya girer. Ayrililarlar - Bi kac yil gectikten sonra birlesirler evlenmeden de biter.

Bu dizi'nin gidisati kendine has, farkli. Dizi'yi izlemenize nasil ikna edecegimi bilemiyorum ama gercekten cok farkli, güzel ve akilda kalici bir dizi. Spoiler vermekte istemiyorum. Basta klasik gibi görünse de degil.

Aslinda bence bu bir dizi degil Film olmaliydi 'A Moment to Remeber' gibi akilda kalici olanindan. Zaten bir film tadi da verdi
Çok çok başarılı ve güzel bir diziyi daha bitirdim. Spoiler vermeden nasıl anlatırım bilmiyorum ama ilk iki bölümü izlediğimde çok bir beklentim yoktu. Sonradan açılan dizilerden. ^^ İlerledikçe farklı bir boyut kazandı. Konusuyla, ilerleyişiyle tipik bir dizi değil. Müzikler zaten çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Onay

Jo In Sung'u tanıyordum da ilk defa izledim, hoş adam. Hyo Jin'i seviyorum zaten, yakışıyorlar. Wink
Kesinlikle tam anlamıyla mükemmel ötesi bir diziydi. Her bölümünü severek, isteyerek merakla izledim.Yeri geldi güldürdü, yeri geldi bağlattı ve en önemlisi gerçek sonsuz aşkı vurguladı. Oyunculara gelince birbirlerine çok yakışmışlar. Bence Gong Hyo Jin'in yanına yakışan en yakışıklı aktördü. Liseli kıza biraz sinir oldum. Ama sonradan tatlılaştı. D.O ise çok başarılı bir oyuncuymuş. İlk başlarda pek gözükmedi ama sonradan diziye hükmetti. Çünkü herşey onunla aydınlandı. Çok nadirde olsa böyle finallere alışık değiliz. Senaristler beni çok şaşırttı. Çok güzel ve mantıklı bitti. Son olarak şunu da söylemek istiyorum. Bu diziyi izleme fikrim şöyle oldu. Chen'in OST'sini seslendirdiği Best Luck videosunu izledim ve klipteki karakterler ilgimi çekti. İzlemek istedim ve izledim. İyi ki de izlemişim. Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Başlıyorum. Cool

Yeni dizim It's Okay, That's Love. Heart
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi