yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istekleriniz !
Istediginiz sarkilari buradan bildirebilirsiniz ! Smile
prencess yazdı:çok hos olmus ellerine saglik.birsey soracagim sözleri türkçeye çevirsen olmaz mi?
Ve dizilerin yada filmlerin ost lerini de bu sekilde yapamazmisiniz.böylece bizde daha rahat dinlerdik biliyorsunuz herkes indiremiyor.baska bir sitede sitenin radyosu vardi üyelere özel.istek filan yapiyolardi tabii bu zor birsey sadece bir fikir...

Dizilerin ost larinida ekliyorum : ) Mesela
give me a little try-goong ost
I think I love you- full house ost
I believe-My sassy girl
My love-My little bride.
Bunlar hep dizi ost'u.

Fakat bunlari türkçeye çevirmem çok zor korece bilmiyorum Smile

Özellikle istedigin bi sarki-ost varsa söyleyebilirsin Smile
seylan_çu sen süpersin.
Bugün böyle birsey geçiyordu aklimdan ve hatta baska bir sitede böyle bir çalisma yapmalrini istemistim burada yapacaginiz aklima gelmedi sen süpersinnn.
Birde ben bir milyonerin ilk aski filminin ost'sini isteyebilirmiyim senden.Zahmet ve eziyet olmazsa.Tesekkürler.
Tesekkür ederim Smile Begendiyseniz ne mutlu : )
Hayir tabiki zahmet ve eziyet olmaz.Bulur bulmaz eklerim Smile
Sana bir kaç ost daha söyliyim bulabilirsen yada vaktin olursa eklersin.
The devil dizisinin ost'leri çok güzeldir dinledinmi bilmiyorum ama bir bak istersen.
I am sorry I love you dizisinin ost'leri de çok güzel özellikle so ji sub'un söyledigi.
Tabigoong olmadan olmaz.
Simdilik bu kadar.Basini çok agritabilirim haberin olsun çünkü ost'leri dinlemek radyomekten daha iyi geliyor su an.Bu bölüm en çok beni sevindirdi.
saylan_çu benim isteklerim kalmadi sen hepsini yapmissin emegine saglik bi tesekkür etmeseydim içimde kalirdi
çoookk tesekkürlerr Happy0064
süpersin gerçekten bizim rahatimizi düsündügün için ve paylasim için saolHappy0064
F.T. ISLAND-after love istesem çok sey mi istemis olurum?
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Ben tesekkür ederim begenmenize sevindim Smile
prencess en kisa zamanda istediklerini eklerim Smile
Shin Chae-kyung istedigin sarki elimde var olmasaydida çok sey istemis olmazdin Smile
Ekliyorum birazdan.
bmde bi istegim olcakti himmmm....bende bigbangden day by day(haru haru)adli sarkiyi istiyorum simdiden bu yola bas koymus arkadaslarin hepsine cok tesekkür ederim:SmileSmileSmile)
İmzanı 400x103 pikseli aştığı için silinmiştir.
TABİ Kİ DE BİR SS501 FANIYIM
YOU'RE BEAUTİFUL
BİGBANG
JOO Jİ HOON
SHINee[img]
Bİ RAİN
BOF

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi