07-08-2011, Saat: 22:46
Arkadaslar, Türkçe altyazisinin upload edilerek eklenmesini istediginiz dizi ve filmleri bu baslik altinda bildirebilirsiniz.

Istekleriniz!
|
07-08-2011, Saat: 22:46
Arkadaslar, Türkçe altyazisinin upload edilerek eklenmesini istediginiz dizi ve filmleri bu baslik altinda bildirebilirsiniz.
![]()
Evet istekleri alalim. Yanliz istediginiz film ya da dizinin MP4 mü Dvdrip mi oldugunu söylemeniz çok güzel olur.
09-08-2011, Saat: 3:39
Dream High
![]() Popüler bir diziydi, hala indirip izlemek isteyen kisiler var.
Eger s.o.n 'un elinde yoksa ben upload ederim elimde var çok hos bir dizi. Eger upload eden yoksa baslayalim diziye ...
S o n'da var diye biliyorum o dizi ama sen yap bence sen demeseydin ben atlayacaktim sahsen.
![]() Bu arada cidden istekler bu kadar az mi? Hiç kimse film yada dizileri merak etmiyor mu? Ben bu basligi görünce talep çok olacak diye düsünmüstüm. ![]() ![]()
09-08-2011, Saat: 23:02
Yeni baslayan dizilerde olur mu yoksa sadece bitmis diziler mi?
![]()
09-08-2011, Saat: 23:03
The King and I (SBS, 2007)
Bu diziyi izlemek istiyorum. Türkçe alt yazisinin olmasini istiyorum. ![]()
09-08-2011, Saat: 23:06
Coffe Prince
Kesinlikle olmali bence. ![]() (09-08-2011, Saat: 22:54)zehra61 yazdı: S o n'da var diye biliyorum o dizi ama sen yap bence sen demeseydin ben atlayacaktim sahsen.Zehra upload edecektim ama altyazi durmus onun için uploadi biraktim. Bu arada çevirisi devam etmekte olan bütün dizi ve filmlerin isteginde bulunabilirsiniz. Coffe Prince dizisi gene s.o.n' da var ama eklememis bekliyoruz bakalim ne zaman ekleyecek. ![]()
Ismi degisik oldugu için bulamadiniz sanirim.Coffee Prince' yi eklemistim.
http://www.korea-fans.com/forum/1st-shop...54855.html ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|