yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istekleriniz!
(10-08-2011, Saat: 19:01)$adrazam yazdı: Zehra upload edecektim ama altyazi durmus onun için uploadi biraktim.
aslinda çeviri durmadi yarim birakan çevirmenimiz devam edecek fakat diger çevirmen bitirmis bile diziyi yani bitmis altyazilar var ama gerisi sana kalmis tabiBiggrin

bu arada arkadaslar evet devam eden dizilerinde istegini yapabilirsiniz, sizler yeter ki isteyin bizler elimizden geldigince eklemeye çalisacagizSmile

[Resim: 3606.gif]
Insallah devam etmeye çalisiyoruz grubun en yavas upload eden elamani olarak isteklerinizi yerine getirmeyi çalisiriz. Smile

Zehra bir facebook adresini versene irtibatta olalim.malum msnde konusma olayi bittigi için Smile
Dream high istiyorum Smile mp4 olursa iyi olur benim için ve kolay gelsin tesekkürler simdiden Smile
Gitmek istiyorum burdan herşeyden ve herkesten uzak bi yere gidip uzun bi süre dönmemek istiyorum.. :S
Dae Jo Young istiyorum ben de. Eger yapabilirseniz çok memnun olurum. Anneme izlettirecegim de bu diziyi. :d
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
O zaman insallah dream high adli diziyi aliyoruz hadi baklaim...
(13-08-2011, Saat: 15:03)dadl_u yazdı: Dae Jo Young istiyorum ben de. Eger yapabilirseniz çok memnun olurum. Anneme izlettirecegim de bu diziyi. :d

Dae Jo young mp4 bölümleri var eger kimse konu açmadiysa onu da hallederiz insallah Smile
Ben de "A Moment to Remember" filmini istiyorum yardimici olursan sevinirim.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Ben de "Hawang Jin Yi" adli diziyi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Konu için tesekkürler. Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
(14-08-2011, Saat: 2:03)honjahyunjoong yazdı: Ben de "Hawang Jin Yi" adli diziyi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Konu için tesekkürler. Smile

simdiye kadar 13 bölüm çevrilmis dizi 24 bölüm çeviri devam ederse uploadina baslayabiliriz aksi takdirde malesef..
Ben de 'Love Letter' adli diziyi istiyorum. Yardimci olursaniz çok sevinirim. Smile
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi