yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Hear Your Voice / 너의 목소리가 들려 (2013)
mükemmel diziydi kesinlikle izlenmeli !!! Smile sadece tek bi sahnede mantık hatası vardı bence o da soo ha gözlere bakmadan duyamıyo ama 2. veya 3. bölümde adliyede birden bire min jin gook un sesini duymuştu Huh ama diğer her bi sahnesi ayrı güzel ve muhteşemdiii Onay
yalnız konu ingilizce olarak iyi anlatılmışta türkçede niye kısa tuttunuz Biggrin konu için teşekkürler
Çok güzel tavsiye edebileceğim dizilerden biriydi. 1,5 haftaya dağıtmak istediğim hal de 3 gün de dayanamayıp bitirdim. Bu dizi puzzle gibi. Küçük küçük farklı hikayeler barındıran ama hepsini birleştirdiğimizde bir bütün resim olan bir dizi. Ben Hye-Song'a avukatı daha çok yakıştırdım aslında. Soo-Ha fazla küçük duruyo onun için. Ayrıca Hye-Seong şirin olsa da Do-Hyeon'un güzelliğine hayran kaldım.
Min Joon Guk'un yaptıklarını tasvip etmesem de haksız değil aslında. Bağırıp çağırdığın halde kimse seni duymasın, paran olmadığı için yaşama hakkınız elinizden alınsın.
Kesinlikle etkisinde kalacağım dizilerden birisi.

Başta merakla izliyordum, Soo Ha hafızasını kaybetti bende kayış koptu ya. Biggrin
İzleyemiyorum bir türlü. Sleepy
Çok güzel diziler izledik ondan mı, her şeyi beğenmez oldum. ^^ Biggrin
Ama bitireceğim. Rolleyes
Severek izlediğim ve tavsiye ettiğim bir diziydi. İzleyecek olanlara iyi seyirler.
Korea- Fans

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi