yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyun Bin ( 현빈) / Kim Tae Pyung ( 김태평 )
Çok tatli hele gamzesi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bence çok uyumlu bir çift olmus.Smile
Benim önceden nasil dikkatimi çekmemis çok tatli ya yok böyle bir yakisiklilik.Opucuk
(05-08-2009, Saat: 22:26)Melissaa yazdı: [Resim: songhyekyohyunbin.jpg]

Oyuncu Song Hye Kyo (27*) ve Hyun Bin (26*) birbirlerine kalplerini açarak asik olduklarini açikladilar.
Medya haberlerne göre KBS’nin 2008 yilindaki Worlds Within dizisi ile birbirlerine daha da yakinlasmaya basladiklarini duyurulmustu. Çift Amore-Pacific’s Aritaum markasini birlikte tanitmislardi. Hyun Bin Busan’da bir arkadasinda kalana kadar yani haziran ayina kadar çiktiklari söylenemezdi. Yaptiklari çalismalar ve filmler esnasinda ikilinin arasindaki yakinlik iyice artmaya basladi.

Hyun Bin’in bagli oldugu ajans 5 Agustos sabahi bir açiklama yapti. Bu açiklama söyleydi: “ Song Hye Kyo ve Hyun Bin iyi arkadaslardi. Ancak iki ay önce bu arkadaslik aska dönüstü.”
Song Hye Kyo’nun bagli oldugu ajans da bu haberi onayladi. Haberin kaynagina göre çift devamli Chungdam-dong veya Apgujeong-dong ‘daki cafelrre gidiyordu. Bazen arabayla bazen de grup arkadaslariyla geliyorlardi.

Hyun Bin’e bir röportajinda idealinizdeki kadin nasil olmali sorusu sorulmustu. O da, çok iyi hisleri olmali, farkli durumlarda benim nasil hissettigimi ve ne gibi bir seyler yapabilecegimi bilmeli, disiligini gösterebilmeli, iyi yemek yemeli diye söylemisti. Song Hye Kyo’nun bu tarife uydugunu belirtmisti.

28 Temmuz’da Hyun Bin medyaya sert çikismisti ve “ Özel hayatimi açiga çikarmak istemiyorum. Bu benim evimle, ailemle yada kiz arkadasimla ilgili olabilir. Bu konularda hiçbir sey konusmak istemiyorum. “ demisti.

Hyun bin’in Hwang Ji Hyun ile arkadas olduklari dedikodulari Hyun Bin’in hayranlarini deliye çevirmisti. Hayranlardan küfürlü sözler bile söylenmisti bu yalan iliski haberi için.

Song Hye Kyo ve Hyun Bin iliskisi için ise tebrikler ve övgüler yagiyor Hyun Bin’in hayranlari tarafindan.

Song Hye Kyo dizilerde Lee Byung Hun ve Bi ile de oynamisti.
Lee Byung Hun bu haberleri dogrularken, Bi ise bu dedikodulardan haberi olmadigini söyledi.

Haberin oldugu site:
http://kpculture.wordpress.com/2009/08/0...#more-7093

NOT: hyun_bin nickli adminimiz haberi ekleyemedigi için ben ekliyorum. Kendisi benden rica etti de..

Ya haberi yeni gördüm ve inanamadim ya.Oppami kiskandim aslinda ya bu konuda adminimiz Hyun Bin'in duygularini anliyor ve üzgün oldugumu belirtmek istiyorum.AglaelsallaSarhosOppami baya ihaml etmisim ama inanilmaz kiskandim ya yakismamislar bence off...KizginOfkeli
Bu arada alta düstügün nota koptum yaAbaza
Bir çok yapimda yer almis.Ayrica ödülleri de var.Tanitim için çok tesekkür ederiz. Alkis
Habere çok sevindim.Çok sevdigim iki oyuncu'ydu.
Tanitim için de tesekkürler...

let it be...
[Resim: hyunbinmc4.jpg]

[Resim: hyunbinmc3.jpg]

[Resim: hyunbinmc2.jpg]

[Resim: hyunbinmc1.jpg]
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
[Resim: hyunbin85.jpg]

[Resim: hyunbin73.jpg]

[Resim: hyunbin95.jpg]

[Resim: manchu1.jpg]

[Resim: hyunbinfm1a.jpg]

[Resim: hyunbin4a.jpg]
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Üstteki resimleri çok güzel.Tesekkürler abla.
Baska hangi diziyi izlersem izleyeyim kim sempatik ya da yakisikli gelirse gelsin senden daha büyük yer edemez içimde Smile ilk ask misalisin bende Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi