yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hwaseong Haeng Palace (화성 행궁 / Hwaseong Haeng-gung)
Yuyeotaek

[Resim: 1101qg9.gif]
[Resim: 1102jf2.gif]
Tanıtım için teşekkürler. Smile Ellerine sağlık.

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Jangnakdang

Gyeongnyonggwan, kendisi için dış olarak bir kapı Jangnakdang kullanılan bir müstemilattı. Gyeongnyong, büyük dragonu ifade eder ve bir kralı simgeler. Jeongjo'nun, bir kalanı aldığı ve burada bir toplum huzurlu ve başarılı olmayı Gyeongnyonggwan'ı denediği kraldır. 1794'de inşa edilmiştir.

_English_

Gyeongnyonggwan, except for himself as a premises used Jangnakdang was a door. Gyeongnyong, expresses great dragon, and a king icons. Jeongjo, take a rest here and a society that is peaceful and successful kraldir.1794 the Gyeongnyonggwan'i attempts at built.

[Resim: 1301fy3.gif]
[Resim: 1303co0.gif]
[Resim: 1304cv9.gif]
Nangnamheon

Onun inşası, 1794'de tamamlandı.

[Resim: 1701zi7.gif]
[Resim: 1702pg2.gif]
[Resim: 1704up7.gif]
Arkadaşlar bu siteden sarayın içinde bulunan inşaaları daha ince ayrıntılarıyla görebilirsiniz.

YUKARIYA TIKLAYIN.
Çok güzel bir saray, acaba bu saray Yi San'ın hayatını konu olan dizide yani Sarayın Rüzgari'nın çekildiği yer mi?
[Resim: yisan61copy-1.jpg]
NEDEN BİZİM YAPIMCILAR KENDİ TARİHİMİZİ KORELİLER GİBİ DİZİ YAPMAZLAR
(16-02-2009, Saat: 13:25)LISA yazdı: Çok güzel bir saray, acaba bu saray Yi San'ın hayatını konu olan dizide yani Sarayın Rüzgari'nın çekildiği yer mi?

Hayır. Bu sarayda çekilmedi.Smile
Paylaşım için çok teşekkürler. Smile
Çok güzel. Teşekkürler. Smile
Kore saraylarına, Kore mimarisine bayılıyorum. Tabi başka Uzakdoğu ülkelerindeki mimari ile aynı sayılır ama ben Kore'yi seviyorum. Biggrin
Teşekkürler. Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi