yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hwaseong Ginko Village
Hwaseong Ginko Village

[Resim: vallageintro5.jpg]
Türkçe:
Hakkında=GINKO Köyü Kore'de ve süt sektörüne öncülük eden bir köydür. Hwaseong köyü yıllar önce tarım ve inekciliğe başladı. Özellikle bu işe başlayan ilk köy oldu. 400 yıl önce Gingko ağacına koruyucu bir köydür ve köy sakinleri olarak köyün sembolüdür. Ziyaretçiler bu ağacın etrafında her yıl festival yaparlar...
Detaylı bilgi için:

Tıkla!

Kaynak:
English:

[Resim: vallageintro5.jpg]

Ginko Village is one of the pioneering villages of the dairy industry in Korea and especially the first village that started cow farming in Hwaseong-si. A 400-year-old gingko tree is a symbol of the village as a protective tree and the village residents open an annual festival around this tree with visitors.

For Details:
Click!

Source:
Tanitim için sagol canim emegine saglik
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

[Resim: vc00000087.gif]

[Resim: 491a442c3fe6fbx.jpg]
Tanitim için tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Sütü çok severim :Abaza: Emeklerine saglik Opucuk
Ilginç bir efsanesi varmis.Süt üretimide tam benlik. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

Süt köyü tam benlikmis. Çok severim. Biggrin Bu sektörde ilk olmasi da çok güzel. Tanitim için tesekkür ederiz Onay
Ellerine saglik ablam.
Tanitim için tesekkürler.. Alkis
Aferin süt iç Özgü'm Opucuk
Ilki basaran köylerden birisi.Süt ve süt ürünleri saglik ve gelisim açisindan çok önemli.Dolayisiyla bu köyde önemli bir kö oluyor bence.Paylasimlariniz için tesekkürler.Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi