yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humming / 허밍 (2008)
Al iste. Durtuk Beni manyaklar gibi aglatan bir film daha. Aglama Dün gece oturdum kendime eziyet için 2. kez izledim. Klasik,muhtesem bir Kore yapimi. Hayranim bu çekiklerin yaptiklari isi hissettirmelerine. Alkis Kesinlikle izleyin. Onay Yaninizda peçete bulundurun... Ben aglamaktan bazi replikleri okuyamadim bile.. Olsun müthisti..Sabaha dek o güzel melodisi aklimdan çikmadi.
Aglaya aglaya öldüm resmen ya bu neydi off.Smile
Ne kadar insani anlatan bir film.Smile
Bizler herseyin degerini kaybedince anliyoruz ama is isten geçmis oluyor ne yazik ki of.Smile
Önce öldüresim geldi aktörü(bu arada belirtmeden geçmeyecegim çok begendim.Çekik olsunda ister çamurdan olsun,ne olursa olsun yani).
Ama sonra onunda askinin büyüklügünü gördüm tabii aktör bunu farkettiginde is geri dönülemez noktaya gelmisti.
Ölüm ne kadar garip insan önce hayat durdu bundan sonra yasayamam diyor ama daha bir kaç saat sonra yasamaya devam ediyor nefes aliyor,yiyor,içiyor....
Hayat böyle birsey sanirim. Smile
Uzun zaman oldu izleyeli..
Her ne kadar esas oglan filmin girisinde sizi kendine gicik etse de,filmde,sevgilisi dinlesin diye bir kaset dolusu "Seni seviyorum." diyen bu çekik gözlüye kayitsiz kalamiyorsunuz..
Saranghamnida,Saranghandago,Saranghae,Sarangheyo...

Filmin müzigini kesinlikle dinleyin,tabi önce filmi izleyinGozlukgulmek

Filmin OST'e BURDAN ulasabilirsiniz.Smile

Konu için tesekkürler, video çok güzel .Smile Filmin OST paylasimi için tesekkür ederiz Beyza...OnayAlkis

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

"Gökyüzünde bir yildizin parildamasini gördügümüzde,o yildiz çoktan ölmüstür.Isik uzayda milyonlarca kilometre yol kat ederken yildizin kendisi ölür.Ayni ne kadar degerli oldugunu anladigimizda askin yok oldugu gibi." Film bu sözlerle basliyor ve bize asil verilmesi gerekeni çok güzel bir benzetmeyle açikliyor.
Ask adina,sevgi adina,geç kalmislik adina,kaybedilmise duyulan özlem adina ve en önemlisi keske adina izlenebilecek güzel bir film.
Ayrica filmin kapanis müzigi gerçekten çok güzel.Onay

Güzel bir tanitim olmus. Konusu da hosuma gitti. Izlemek isterim dogrusu bu filmi.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Çok filmler hakkinda yorum yapmam ama beni duygusal anlamda etkileyen en iyi film. Izleyeyim mi diye düsünen arkadaslara sesleniyorum. Hemen linki bulup izleyin, ne kadar uzun zaman geçse de love you forever sarkisini dinlemeden yapamiyorum.
Tek kelimeyle harika bir ask hikayesi. Elimizdekinin degerini bilemedigimizi yönetmen çok iyi bir sekilde açiklamis.
bunun yapimcisi le min hoo mu
Ince bir çizgide ilerleyen bu sirada da izleyiciyi sikmayan sade bir dramdir. Sadeligi filmin akisini hiç bozmamis hatta daha da keyifli hale getirmis, özellikle oyunculari çok iyi buldum. Sonuna kadar temposunu kaybetmeyen bir film.
Lee Min Ho'da oynuyor diyor baska sitede. Bilgi lütfen. O varsa izleyecegim de.Smile
Protect The Boss!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi